Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Bude to tak, jak rikal ice. Musis si tam dat znova CFW. (pokud mas doma pandoru, nebo flasher)

Já nemam ofw , stačí recovery flasher a hodit zpátky na 5.00 a pak nahodit zase 5.50gen d3 to by mělo stačit ne :bash:

Edit : Tak jo pomohl reinstall už se mi to ukazuje :)

Edit2: v zápětí sem zjistil že je to nějakým pluginem

EDIT:K Sakru co mam dělat stačí když to doinstaluju restartuju a pak když to restartuju znovu už mi to píše že nejsou žádný hry ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panebože nevim co mam dělat celej den tu instaluju a instaluju :ziped:

vypínám a zapínám pluginy . a došel sem k tomuto- jakmile mam ve složce iso hru avatar automaticky mi to ukáže že nemam na kartě žádnou hru i když tam je i jinačí - a potom to tak zůstane i když avatara smažu.

Je to normální ? Stalo se to už někomu ? Prosim vás pomozte mo:?

Ps: u 5.50 gen-d2 mi to nedělalo a i avatara to zobrazilo :bash:

mam otazku, kdyz sem si na PSP hodil ten Gen-D3 tak mi PSP ukazuje, ze mam firmware 5.50Gen-D a to je vse, je to normalni?
j to je normální
Odkaz ke komentáři

Lidii potrebuju heeelp..Cetl sem snad vsechny prispevky,ale stejne mi ty hry nejdou..Mam fw 5.50 gen d3 a stejne mi to haze chybu u F1 2009 80020148 a u need for speed most wanted 80010013.Ano maam preple iso mode do m33 driver,ale porad nic..Jednou se mi ta F1 sustila coz nechapu proc to jednou jde a potom ne...Nevite nekdo co s tiim???:roll:

Odkaz ke komentáři

TAk me to taky funguje celkem bez problemu az na to ze se mi to obcas pri nacitani Avatara sekne a vypne ale jinak nemam jinej problem. Jo a s tim jak ti ty hry zmizi z karty tak to mi taky delalo sice uz je to dyl ale vzdycky kdyz sem spustil jednu hru vymazalo mi to slozku game ze slozky PSP a pak to nezobrazovalo hry tak mi tu nekdo poradil at ve slozce game udelam textovej soubor a neco tam napisu a od ty doby mi to funguje v pohode.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu