slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jsem jaksi na flashli psp trošku amatér jak vypnu pluginy stačí je vymazat z memoristiku ksyž jsem připojenej na pc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 To je vymažeš .. Ale keď ich chceš iba vypnúť , tak choď do recovery menu a tam daj Plugins a vypni ich .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jj dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak jo formátovaní karty nepomohlo máte ještě nekdo nápad . co takhle znova nainstalovat gen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Bude to tak, jak rikal ice. Musis si tam dat znova CFW. (pokud mas doma pandoru, nebo flasher) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Bude to tak, jak rikal ice. Musis si tam dat znova CFW. (pokud mas doma pandoru, nebo flasher) Já nemam ofw , stačí recovery flasher a hodit zpátky na 5.00 a pak nahodit zase 5.50gen d3 to by mělo stačit ne :bash: Edit : Tak jo pomohl reinstall už se mi to ukazuje :) Edit2: v zápětí sem zjistil že je to nějakým pluginem EDIT:K Sakru co mam dělat stačí když to doinstaluju restartuju a pak když to restartuju znovu už mi to píše že nejsou žádný hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3jpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 zajímá mě jestli jako u 5.03 gen budu muset po každým vyndání baterky znovu instalovat gen..?NEbo to normálně jako m33 flashne psp..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Co je to za pojeb...updatuju bez problému jako vždycky...ale MX vs. ATV Reflex ani nenaběhne :angry::frown: snad pojede aspoň Avatar... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ahoj flesh proběhl ok avatar jede ok ale MX vs. ATV při spuštěni černa obrazovka a pak...to samo konzoli vypne. máte někdo tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Mx vs ATv reflex nefunguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Všechno mám tak jak má bejt,spustim to všechno se tam načítá ale když se tam objeví LOADING SONY UPDATER tak se to sekne a vypne se PSP! Poradte prosíím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terrekenass Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mam otazku, kdyz sem si na PSP hodil ten Gen-D3 tak mi PSP ukazuje, ze mam firmware 5.50Gen-D a to je vse, je to normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Panebože nevim co mam dělat celej den tu instaluju a instaluju :ziped: vypínám a zapínám pluginy . a došel sem k tomuto- jakmile mam ve složce iso hru avatar automaticky mi to ukáže že nemam na kartě žádnou hru i když tam je i jinačí - a potom to tak zůstane i když avatara smažu. Je to normální ? Stalo se to už někomu ? Prosim vás pomozte mo:? Ps: u 5.50 gen-d2 mi to nedělalo a i avatara to zobrazilo :bash: mam otazku, kdyz sem si na PSP hodil ten Gen-D3 tak mi PSP ukazuje, ze mam firmware 5.50Gen-D a to je vse, je to normalni?j to je normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 dosralo vam to vsetky savy tiez alebo iba mne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 GEN D3 šlápl dost vedle a já taky že jsem ho do PSP hodil nejhorší co je skoro nic nefachá ja má a slibovaný věci tu prostě nějakt tak nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Od updatu na 5.50 GEN-D3 me nefungujou ISA neví nekdo co stím?jinak PSX hry šlapou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nastavil si si umd na m33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jj zkoušel snad všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 máš v recovery menu nastavený (advanced->advanced configuration) nastavený plain modules UMD/ISO a to druhý na disabled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám obojí na disable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomisz Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Lidii potrebuju heeelp..Cetl sem snad vsechny prispevky,ale stejne mi ty hry nejdou..Mam fw 5.50 gen d3 a stejne mi to haze chybu u F1 2009 80020148 a u need for speed most wanted 80010013.Ano maam preple iso mode do m33 driver,ale porad nic..Jednou se mi ta F1 sustila coz nechapu proc to jednou jde a potom ne...Nevite nekdo co s tiim???:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám ho a zatim mě to funguje úplně bez problémů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EgoBrain Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 TAk me to taky funguje celkem bez problemu az na to ze se mi to obcas pri nacitani Avatara sekne a vypne ale jinak nemam jinej problem. Jo a s tim jak ti ty hry zmizi z karty tak to mi taky delalo sice uz je to dyl ale vzdycky kdyz sem spustil jednu hru vymazalo mi to slozku game ze slozky PSP a pak to nezobrazovalo hry tak mi tu nekdo poradil at ve slozce game udelam textovej soubor a neco tam napisu a od ty doby mi to funguje v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 na zahraničnim doru bylo, že na nejakou dobu byla vynku nefunkční verze - v system information ukazuje 5.50GEN-D (full) a nezobrazujou se naní ISO hry....funkční má v system info 5.50GE-D3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ty jo co tady čnu tak tady vidim že každej skoro má z něčim problém já úplně v poho všechno možný jsem zkoušel a šlape to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.