dvojta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 na zahraničnim doru bylo, že na nejakou dobu byla vynku nefunkční verze - v system information ukazuje 5.50GEN-D (full) a nezobrazujou se naní ISO hry....funkční má v system info 5.50GE-D3... ta je z toho updateru ne protože mý psp trpí přesně těmahle příznakama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 všem co to nefunguje, musí znovu nainstalovat....otestovanej mám x-gen updater tady od ice (asi před hodinou, nvm jestli nezmenil linky)...verze z psp.novinky.org nefungovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 takže co musím udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Znova pomocí X-Gen instaleru nainstalovat gen-d3 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 bod 2 tuhle verzi mám vyzkoušenou, že funguje.... jestli ji stáhneš od jinud, tak je možný že ti to zase nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 takže když to tam znova hodím tak to jen přeinstaluju víš aby se neocitla nějaká chyba nemám to třeba snížit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Můžu přejít rovnou z 5.50 GEN-D2 na D3 ? A má to vůbec cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Můžu přejít rovnou z 5.50 GEN-D2 na D3 ? A má to vůbec cenu? jj môžeš .. A podľa mňa to cenu nemá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 když pudeš přes ten ten x-gen tak nic snižovat nemusíš (přeinstalovává celej fw - tj. kompletní flash). z d2 na d3 mužeš (asi taky přes x-gen, quick updater sem ještě nevidel)..jinak cenu to má, pokud chceš hrát hry, který potřebujou fw 6.10 (avatar, tekken 6) nebo pokud máš originální umd nebo hry z PS store (na d2 nefungujou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EgoBrain Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Muzes a cenu to ma na D2 si nezahrajes novy hry ktery maj lepsi ochranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tady sem vám upnul mojí verzi, která funguje zcela výborně! http://www.multiload.cz/stahnout/103240/xgen-v5-5-50gen-d3-release_1260925491-zip/ V systému je 5.50 GEN-D3. Avatar jde. Ale MX vs. ATV nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 No na D2 pařím Tekkena 6 patchnutého a UMD ani PSP Store hry hrát nebudu.. ale asi na D3 přejdu až budu mít chuť zahrát si Avatara:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tady sem vám upnul mojí verzi, která funguje zcela výborně! http://www.multiload.cz/stahnout/103240/xgen-v5-5-50gen-d3-release_1260925491-zip/ V systému je 5.50 GEN-D3. Avatar jde. Ale MX vs. ATV nejde :( za prvý neupnul si svou verzi vidím to v Read me a za druhé dal jsem to do psp a nefachá mi Avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jo ještě bych dodal, že si nejsem jistej, jak je to tady, ale u předchozího update bylo nutný naformátovat flash1 (recovery - advanced - format flash1 and reset settings)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 No jako myslel sem verzi kterou sem stahnul ja. A me Avatar jde v pohode... Uz sem u 7 mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 vše podle návodu a takových kravin jsem udělal :( proč to nejde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 co konkretne ti nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Hele můžu z GEN 5.50 B2 rovnou na tu D3, nebo musím postupně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 přes x-gen mužeš rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 pspgen vydal novy GEN-D3... vsichni si ho povinne znova stahnete z prvniho prispevku kde uz je novy odkaz atmx ale neni mezi opravovanyma vecma http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/14951/xgen-550gen-d3-final_1260992120.zip_27.12MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 pspgen vydal novy GEN-D3... vsichni si ho povinne znova stahnete z prvniho prispevku kde uz je novy odkazatmx ale neni mezi opravovanyma vecma http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/14951/xgen-550gen-d3-final_1260992120.zip_27.12MB.html opět mi to nefachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 By me zajimalo,kde udelali kluci Francouzsky chybu,GEN-C je zabugovanej jak prase :) ted flashuju ten final,uvidime,snad se to zlepsi,nicmene i kdyby ty bugy byly dal,za zly jim to nemam,stat se to muze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 vše jede.......avatar vypada dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 By me zajimalo,kde udelali kluci Francouzsky chybu,GEN-C je zabugovanej jak prase :) ted flashuju ten final,uvidime,snad se to zlepsi,nicmene i kdyby ty bugy byly dal,za zly jim to nemam,stat se to muze :) jestli se bavis o 5.50 GEN-C tak ten je nejzabugovanejsi... byl ke stazeni asi hodinu nez zjistili ze stoji za prd a vydali gen-D... proto navic je ted 5.50GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Mam menší problém, řídil jsem se přesně podle návodu, ale když to CFW doinstalovalo, PSP se samo vyplo. Když jsem ho chtěl spustit, rozsvítila se tak na 10sec zelená dioda, pak zhasla a PSP nejde. Ani recovery menu nenaběhne. Poradí mi někdo? Mám PSP Slim 2004 s flashnutelnou deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 jestli to mas s flashnutelnou deskou, tak by to melo valit v pohode... mels i vypnute pluginy? to psp se totiz samo vypnout nemelo ale melo se te to zeptat jestli chces reset nebo vypnout btw... ja sem to delal presne podle navodu mimo davani restore a vypinani pluginu a vse mi valilo tak jak melo a zadny problem nenastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.