Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

na zahraničnim doru bylo, že na nejakou dobu byla vynku nefunkční verze - v system information ukazuje 5.50GEN-D (full) a nezobrazujou se naní ISO hry....funkční má v system info 5.50GE-D3...

ta je z toho updateru ne protože mý psp trpí přesně těmahle příznakama

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

když pudeš přes ten ten x-gen tak nic snižovat nemusíš (přeinstalovává celej fw - tj. kompletní flash).

z d2 na d3 mužeš (asi taky přes x-gen, quick updater sem ještě nevidel)..jinak cenu to má, pokud chceš hrát hry, který potřebujou fw 6.10 (avatar, tekken 6) nebo pokud máš originální umd nebo hry z PS store (na d2 nefungujou)

Odkaz ke komentáři

Tady sem vám upnul mojí verzi, která funguje zcela výborně!

http://www.multiload.cz/stahnout/103240/xgen-v5-5-50gen-d3-release_1260925491-zip/

V systému je 5.50 GEN-D3. Avatar jde. Ale MX vs. ATV nejde :(

za prvý neupnul si svou verzi vidím to v Read me a za druhé dal jsem to do psp a nefachá mi Avatar

Odkaz ke komentáři

By me zajimalo,kde udelali kluci Francouzsky chybu,GEN-C je zabugovanej jak prase :) ted flashuju ten final,uvidime,snad se to zlepsi,nicmene i kdyby ty bugy byly dal,za zly jim to nemam,stat se to muze :)

jestli se bavis o 5.50 GEN-C tak ten je nejzabugovanejsi... byl ke stazeni asi hodinu nez zjistili ze stoji za prd a vydali gen-D... proto navic je ted 5.50GEN-D3

Odkaz ke komentáři

Mam menší problém, řídil jsem se přesně podle návodu, ale když to CFW doinstalovalo, PSP se samo vyplo. Když jsem ho chtěl spustit, rozsvítila se tak na 10sec zelená dioda, pak zhasla a PSP nejde. Ani recovery menu nenaběhne. Poradí mi někdo? Mám PSP Slim 2004 s flashnutelnou deskou.

Odkaz ke komentáři

jestli to mas s flashnutelnou deskou, tak by to melo valit v pohode... mels i vypnute pluginy? to psp se totiz samo vypnout nemelo ale melo se te to zeptat jestli chces reset nebo vypnout

btw... ja sem to delal presne podle navodu mimo davani restore a vypinani pluginu a vse mi valilo tak jak melo a zadny problem nenastal

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu