majk Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 chci se optat,když už mám nainstalováno gen d-3 spětně ještě OFW 5.50 EBOOT.PBP]? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Hele kde najdu vypnutí pluginů, nikde tam dle mého nic takového nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Plugin vypneš v recovery menu (při zapínání PSP podrž R) nebo vsh menu (select v menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 reconvaly menu ( tlačítko kterým vypínáš a zapínáš psp drž zároveň s R) tam dáš plugins a klikáním křížku aktivuješ či vypneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 OK díky dělám to provně. Ještě dotaz stáhnul jsem si ty soubory. Je to adresář GAME a soubro 550.PBP. Na kořenu už ale adresář GAME je, mám ho přepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Jistě, pokud tam nemáš nic duležitého, jinak si to ulož. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak jdu na to, doufám, že se to povede a nebudu zítra shánět flashera :-) Ty vago tak to vypadá, že úspěch na první pokus. Jdu tam zkusti loupnout Avatara a uvidíme zda návod od ICE a Vaše rady pomohly Poslední dotaz - jak z menu game odstraním xgen. Mám obavu aby si to mladas omylem nespustil místo hry a nenadělal nějakou paseku. Už jsem odmázl soubor 500.bpb, ale je to tam stále vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 normalne do game na karta najedes a tam kde to vidis najedes. Pak znacknes trojuhelnicek a das DELETE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Co když mám 5.50 GEN-D (FULL) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 kdyby sis to precetl cele a zamyslel se, tak odpoved znas... mas primo xgen updater udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak sorry, já jsem měl M33, pak se mi povedlo smazat flash0, potom mi tam ale flasher nahrál GEN-D a já nevím co s tím, takže 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 mas udelat toto: 2) XGEN Updater v5 - instalace 5.50GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 mohl by jsi prosim udělat reup toho souboru co je na edisku? 5.50 GEN-D3 dík a chci se zeptat je ta verze už dobrá, že třeba teď co mám tak mi to nebere savy z her.... tak jestli tahle to už bere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nevim proc to prestalo jet. uz to zas jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas1468623548 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Když mám teď 4.01 M33-2, tak to mám udělat podle návodu 0) 0) 5.00 M33-6 - pro všechny ty, kteří mají firmware M33 nebo GEN jiný než 5.50 GEN-B nebo 5.00/5.03M33-x (x je zástupný znak pro číslo)!!!!! Takže nejdřív update z 4.01 M33-2 na 5.00 M33-6 a potom XGEN Updater v5 - instalace 5.50GEN-D3? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak jsem nedavno updatoval na GEN-D3 a mam ted docela nepřijemnej problem s hrou Asasin creed....poprví jsem ji zapnul na D3 a šla,ale když jsem přešel tou branou nekam jinam tak se uz jenom nahravalo anic dal......tak sem zkusil poupravit vsh menu a zapnu hru znova dam continue a už to nenaběhne ani do hry a jenom se nahrava furt.....nevite cim by to mohlo bejt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Já si myslim že to je tim D3.. :) Jen se chci zeptat. Když teď mám D3 a stáhnu D2 tak to jen nainstaluju a mám zas D2 ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Myslím že musíš DG .. Potom na GEN-D > D2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 presne tak. musis pres recovery flasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 jj taky bych rek ten GEN-D3 uz je na hry nakej spatnej......nevite teda co bych moh zkusit aby mi sel assasin....a kdyz se teda budu chtit vratit na D2 tak musim jedine pres nakej ten recovery flasher nebo sem našel i toto na TL ....Pack Downgrade from 5 50 GEN-D to 5 00 M33 (Read iNFO)-GENyUS & HELLCAT..... to by melo byt snadnejsi downgrade nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 jj taky bych rek ten GEN-D3 uz je na hry nakej spatnej......nevite teda co bych moh zkusit aby mi sel assasin....a kdyz se teda budu chtit vratit na D2 tak musim jedine pres nakej ten recovery flasher nebo sem našel i toto na TL ....Pack Downgrade from 5 50 GEN-D to 5 00 M33 (Read iNFO)-GENyUS & HELLCAT..... to by melo byt snadnejsi downgrade nee... Návod máš tu na fóre .. PSP > PSP Tutoriály btw neviem čo vám na tom nefunguje .. mne idú staršie hry .. assassina nemám , sra*ky nehrám :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temor1468623027 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 cau je asi blbost se ptat jesi sem neco zkurv*l kydz sem to delal vse podle toho a zapnu to a cerna obrazovka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 cau je asi blbost se ptat jesi sem neco zkurv*l kydz sem to delal vse podle toho a zapnu to a cerna obrazovka xD Určite si to nerobil podľa toho .. Nedá sa to posrať , keď to robíš podľa návodu .. Ja som si to nechal cez noc nabíjať , ráno som vypol pluginy , restore to default settings , dal som súbory do psp , začalo sa inštalovať a potom som rebootol .. Zapol pluginy a normálne hrám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temor1468623027 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Určite si to nerobil podľa toho ..Nedá sa to posrať , keď to robíš podľa návodu .. Ja som si to nechal cez noc nabíjať , ráno som vypol pluginy , restore to default settings , dal som súbory do psp , začalo sa inštalovať a potom som rebootol .. Zapol pluginy a normálne hrám .. no jaa uz si nezahraaam xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.