Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cau lidi, chystam se koupit PSP a xcel bych vybrat takovi, ktery jsem flashnout... zalezi jenom na tom jaky je tam zakladni FW nebo i na vic vecech?. http://prodejher.cz/31-PSP-PSP-konzole/3199-PSP-3000-USB-kabel.html?page=1&back=view xci to koupit studma, psali mi ze FW je tam 5.01. Flashnu to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pls Chtel jsem se zeptat..mam PSP 3K s FW5.03 a flashuju normalne prez chickhen kdybych si chtel zahrat ku prikladu Little Big Planet tak si musim jeste pockat nebo uz lze patchnout?? Diky za odpoved:)

Hra jde samozřejmě patchnout, ale pokud si na PSP hodíš 5.03GEN-C, tak se o pathování nebudeš muset vůbec starat, protože v týhle verzi je ta ochrana už překonaná ;)

Odkaz ke komentáři

A kde ze to pls sezenu? mam PSP 5.03 GEN-A? JEste jednou diky za odpoved:)

GEN-C je novější verze GEN-A :D Takže uplně vypni PSP (drž Power, dokud se nevypne, smaž všechny soubory GEN-A a nakopíruj na kartu GEN-C) ... potom už je to stejný jako u GEN-A (nahodíš ChickHEN, GEN a můžeš hrát co chceš bez nutnosti patchování)

http://console-forum.net/showthread.php?t=57866

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

asi sem to nějak pos...,nejdou mi ted ani homebrew hry natož iso měl jsem 4.01 m33-2, jde to nějak udělat znova??udělat down a pak opět up na 5.50 gen-D3???díky

Jak nejdou? Chybová hláška žádná? Podívej se jakou máš verzi firmwaru a napiš jí sem.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu