SonySmith Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Co se stane, když do PSP s CFW 5.50 GEN-B2 dám jinou paměťovou kartu, která neobsahuje soubor "en_recovery", který je potřeba zachovat pro správnou funkci cfw? Mám vícero paměťovek a nedisponuji čtečkou, abych potřebný soubor pouze překopíroval. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Nestane se nic ... taky jsem více karet měnil a neměl jsem tam en_recovery ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Hmmm super po updatu mého PSP mi nejde spustit RECOVERY tak že brick a to mam psp 1000 FW byl M33 nejnovější prosím poradtě co s tím sem ztracenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Nejde zapnout ani recovery ? Tak nejspíše brick -> Pandora Zkus ho zapnout bez karty, bez baterky na nabíječce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 PSP zapnu i s kartou ale všechny gamesy sou pryč nebo nefachaj.Jinak bez tý baterky to taky zapnu ale do recovery se nedostanu (už sem to flashoval hodněkrát tak a do recovery sem se vždycky dostal dloho podržet vypnutí a při zanutí držet r) co ted s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Podívej Settings / System Settings / System information / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 System software 5.50 Nickname P627 a MAC.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No tak jsi si nainstaloval Oficiální Firmware ... musíš udělat downgrade pomocí pandory (mapa flasherů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Aha tzn. Pokud to udělám podle návodu zde http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Návod 1 ) Despertar Cementerio v8 + Multiboot pomocí TimeMachine + PB pomocí Hellcat 2 ) Starší verze Dcv (3,4,5,6,7), různé postupy na tvorbu PB, první Pandora pro DG PSP Fat na FW 1.50 3 ) PSP Pandora Deluxe - MMS bez CFW v2 Tak bych to unbricknul?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Přesně tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ok du na to pokud se mi to povede můžu začít instalací toto Fw nebo musim postipně nahrávat předchozí Fw ??? Každopádně díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tohle celé musíš ale dělat na jiném PSP ... vytvoříš Pandoru a Magic Memory Stick ... vložíš Kartu a poté pandoru ... nainstaluješ 5.00M33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Aha tak že sám to jako na svym psp nemůžu províst a potřebuju flashera ?? Mám dvě baterky a karty to je ale zamotaný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Proste napis nekomu z mapy. Kdyz nejsi schopen ani updatnout CFW, tak nemas sanci udelat pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No potřebuješ druhé PSP ... MMS si doma uděláš ale Pandoru ne ... takže musíš si pujčit PSP s CFW nebo Mapa flasherů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 už sem kontaktoval flashera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Dotaz: Vůbec se mi to po překopírování na kartu nezobrzuje v psp (games - memostick) co dělám špatně? Karta je naformátovaná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 - Musíš mít CFW - Kopíruj obsah na kartu, tak jak je to uspořádané v souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Omlouvám se jsem kkt celou dobu tam kopíruju něco jinýho... Ale teď jsem narazil na to žese to psp v půlce instalace vypne. Co s tim wtf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ono se nevypne samo od sebe... tak napis co to napsalo nez se to vyplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Aha tzn. Pokud to udělám podle návodu zde http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Návod1 ) Despertar Cementerio v8 + Multiboot pomocí TimeMachine + PB pomocí Hellcat 2 ) Starší verze Dcv (3,4,5,6,7), různé postupy na tvorbu PB, první Pandora pro DG PSP Fat na FW 1.50 3 ) PSP Pandora Deluxe - MMS bez CFW v2 Tak bych to unbricknul?? ty vole, ty to PSP nemáš bricklý ale máš tam ofw to je velkej rozdíl...to bys ale měl vědět když si ho flashoval už hodněkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ty vole, ty to PSP nemáš bricklý ale máš tam ofw to je velkej rozdíl...to bys ale měl vědět když si ho flashoval už hodněkrát Ježiši, ty si jantar ... už jsem to snim dávno vyřešil - najde si flashera a ten mu nahraje přes Pandoru CFW :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Napíše to po extrahování, psp 2000 detected, now load all moduls from UPDATER a konec... Takže s tim nic neudělam? Zustane mi 3.90 M33-3????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 zkus jeste tento navod: http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 A co to zkusit přes update ? http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.