J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Třeba tuhle hru hraju na 5.50 GEN-D3 http://console-forum.net/showpost.php?p=779633&postcount=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donutz Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 opet nefunguje jako u ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 iso drivej si dej M33 driver a nastav si CPU speed (game) na 333 (oboje ve VSH menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donutz Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 iso drivej si dej M33 driver a nastav si CPU speed (game) na 333 (oboje ve VSH menu) pořád stejná chyba zkoušel sem i formátovat kartu ,nastavit původní nastavení a vymazat flash1 a nastavit do puvodního v recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlous Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 šlo by to i mě ? mám cfw 5.50 GEN-D2 a je to prý flashlí přes pandoru. Je to psp fat 1003 (mám to napsaný na spodku psp na té stříbrné lišě a je tam nějakej kod a v něm je i napsaný PSP-1003). Jo a bylo by u toho nějaký riziko? jestli jo tak do toho nepůjdu (chci gen 3 abych si mohl zahrát např mx vs atv reflex) a jestli se mi nějak změní nastavení,třebas abych se ve škole pořád mohl připojit na net. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 ano, pude ti to bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlous Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Tak sem udělal update a opravdu to funguje.Zatim sem teda nepřišel na ýádný výhody ale něco na tom bude a stojí za to to updatnout. A jak je to vůbec s tou pamětovkou jak se udělá pro flash a unbrick, bude pořád sloužit jako pamětovka nebo bude jen unbrickovat nebo flashovat, jestli si ji mám udělat nebo ne, udělal bych to na pamětovce 1gb protože mám v zásobě ještě 2gigovku a 4gigovku.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Výhody ? Možnost hraní nových her .. Asi myslíš MMS, tu klidně můžeš udělat a poté naformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 mám psp slim s flashnutelnou deskou a cfw 5.00 m33-6. Bude mi tento návod fungovat ? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Jo bude, stačí číst první stranu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Kdyz mám psp 5.03 Gen- C .. jak si mam nahodit Gen- D3 .. protože wormsi mě nejedou ... the game not could be started (ted číslo) .. poradily mně že si mám dát d3 kde najdu návod pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Kdyz mám psp 5.03 Gen- C .. jak si mam nahodit Gen- D3 .. protože wormsi mě nejedou ... the game not could be started (ted číslo) .. poradily mně že si mám dát d3 kde najdu návod pls? 5.50 GEN-D3 na tvoje PSP nebude fungovat! Je to plnohodnotný custom firmware, který funguje jen na starších flashnutelných deskách ... doporučuju si dát na kartu 5.03 GEN-A i 5.03 GEN-C a nahazovat je podle toho, jakou chceš hrát hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlous Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Výhody ? Možnost hraní nových her ..Asi myslíš MMS, tu klidně můžeš udělat a poté naformátovat ale když sem si chtěl pustit MX vs ATV Reflex tak to nešlo, akorát fialově problikla obrazovka a potom se to vyplo, a někde sem četl že na to potřebuju gen-D3. Ale asi to bude souborem,skusim stáhnout jinej :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Můžu smazat V PSP-Game složku update a v rootu soubor 500.PBP_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Jo jasný že můžeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 en_recovary tam musím nechat že? A mám na rootu karty ještě složku backup a v ní je soubor act.dat to můžu vymazat též? nenačtou se mi savy z her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Vymaž složku update na rootu soubor 500.PBP a backup můžeš taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruda22 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 cau mam psp fat 1000 sistem software version 6.00 a chtel bych hrat iso hry da se to nak udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 cau mam psp fat 1000 sistem software version 6.00 a chtel bych hrat iso hry da se to nak udelat ? Jediný co můžeš udělat je sehnat si pandoru a MMS, pokud se s tim nechceš zabývat, tak napiš nějakýmu flasherovi a on ti to udělá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 cau mam psp fat 1000 sistem software version 6.00 a chtel bych hrat iso hry da se to nak udelat ? No můžeš se podívat na Mapu flasherů nebo si koupit Pandoru a přes pc vytvořit MMS A já myslel, že to je sYstem :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat.es Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 pomozte pls stahnul jsem si army of two a kdyz to spustim tak se objevi tohle 80020148 mam 5.50 B2 u zadny jiny hry to nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Co třeba udělat update na GEN-D3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat.es Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 to mi neslo...muzes mihodit nejaky strucnej navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Stačí hledat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat.es Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 podle toho jsem uz to zkousel a neslo mi to ale zkusim to znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.