Typan Cz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 po tom, co si dal Flash Install CFW 5.50 GEN-D3 nebo kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jo po tom neco psp nahrava ty veci :D a najednou se vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 mas na korenu karty soubor 550.PBP ? (soubor OFW 5.50) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 no :D 550.PBP tam mam :D to je spatne bo co ? nema tam bejt ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 nn, to je prave spravne. postupoval si presne podle navodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jj psotupoval. a neni to tim ze sem s korenu vymaazal seplugins ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 zkus to, tak tam jen vytvor tu slozku a kdy presne ti to vypadne ? (jako co ti to pise tesne pred tim, nez se to vypne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 tak to nepomohlo :( a pise to loading all modules from UPDATER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 okej, takze to vezmem jedno po druhym: 1) projistotu dej restore default settings 2) 550.pbp na rootu karty ? 3) stahoval si to tady odtad ? (jestli ne, tak si to stahni na prvni strance) 4) mas nabitou baterku ? vic me toho nenapada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 1, dal sem 2, mam :D 3,jj z prvniho prispevku 4,na 72 procent nic nepomaha i tak dik ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 20, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 baterka musí bejt nabitá na 78% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 joo ? :D :D a ja jimel poprvy na 77 :D to je pech :D dik du ji dobit a zkusit to tak ted sem to mel na 88% a stejne se to vyplo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Mam takovej problemek, update na Update 5.50GEN-D3 probehl v poradku hry fungujou ale co nefunguje je internet pise to chybu: Currently the sever may be down for maintenace or updating please try agian later 20000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Co máš za CFW ? Zkus nejdříve udělat update na 5.00M33-6 a potom na GEN Popřípadě jestli to máš dobře nahrané .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 pred tim jsem mel 5.00M33-6 a tam net fungoval bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Co máš za CFW ? Zkus nejdříve udělat update na 5.00M33-6 a potom na GENPopřípadě jestli to máš dobře nahrané .. psal že update na 5.50 GEN-D3 proběhl v pořádku, podle mě je chyba jinde a připojuješ se přes tvojí wifi ? jakej je signál ? nenastavil sis v PSP jiný kódování než je v tvej wifi ? jestli je tvoje tak ji zkus vypnout a zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jo ahá, já si to špatně přečetl. Internet ? to se nediv -> je to ošetřené Na hry tu je PSN Plugin -> tutorialy A jinak na PSN tu je Media go ... tak teď jestli už to chápu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 mam normal wifi router jak pro kabelovku tak bezdrat, notas na nem fungujr bez problemu i NDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony569 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Dobrej mám blbej dotas mám psp 2000 a mám na ňom CUSTOM FIRMWARE 5.00 M33. A dotaz zní jestly můžu bez starosti nahrát tohle Update 5.50GEN-D3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Dobrej mám blbej dotas mám psp 2000 a mám na ňom CUSTOM FIRMWARE 5.00 M33. A dotaz zní jestly můžu bez starosti nahrát tohle Update 5.50GEN-D3. Ano, jestli máš plnohodnotný 5.00 M33-6, tak můžeš udělat update podle tohohle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FredyHasso Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ahoj mám blbej dotaz. Nikdy sem psp neflashoval psp. Dělal mi to kamará ze kterým už nejsem v kontaktu. Mám Custom Firmware 5.00 M33-6 . A teď bych chtěl udělat Update. Ale nevim jak to mám nahrát ktěm kořenům karty. A jestli vadí že menu mám v Češtině a ne v Angličtině. Děkuji za odpověď. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 proste ty slozky nakopiruj na kartu (obsah slozky GAME patri do PSP-GAME atd, jen ten 550.PBP si dej na root - to je to, kde mas slozku PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lades Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 vím že to sem asi nepatří ale mám slima 2000 gen-c a nemužu najít žadný CFW 5.50gen-d....všude mi to po spuštění píše v tom textu v poslední větě že je to pouze pro fat psp...poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 a máš 5.50 GEN-C nebo 5.03 GEN-C? Co máš za základní desku na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 4, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 vím že to sem asi nepatří ale mám slima 2000 gen-c a nemužu najít žadný CFW 5.50gen-d....všude mi to po spuštění píše v tom textu v poslední větě že je to pouze pro fat psp...poradí někdo? No pokud máš neflashnutelnou desku, tak nic novějšího než 5.03GEN-C neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.