j.bandy Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 díky.... takže shit na vyhození :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 :D Mno jedině hrát UMD či stahovat z PSN. Jestli se toho chce zbavit tak nejlepší volba bude asi přes aukro. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephy Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Takže pro upřesnění (zítra dostnu PSP s fw 4,21 tak abych ni nepo..). 1) Podle návodu nainstaluju MHUSpeed v3 (kvůli stabilitě). 2) Podle návodů na 1. straně nainstaluju 5.03GEN-C a 5.03 Prometheus v7 (kde při spuštění prométea podržím L aby se spustily oba programy). 3) Najedu do na kartu do složky ISO kde bude libovolná stáhnutá hra v ISO nebo jiném formátu. 4) :psp: A po vypnutí a zapnutí...které kroky bude třeba opakovat? Díky za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simansky79 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Cau lidi . Mam PSP 2004 . Flashnul jsem ho na 5.00 M33-6 . Ted jsem ho chtel updatovat na 5.50 GEN-D3 . Tak jsem si ztahnul ten rar . Odraroval ho . Hodil to do PSP . Spustil ten program a nainstaloval fw 5.50 abych ho mohl potom flashnout na ten 5.50 GEN-D3 . Ovsem kdyz chci ted znovu spustit ten program 5.50 GEN-D3 abych to doflashoval tak mi to napise ze to nejde spustit a ze je to nejaky poruseny . Jsou to takovy ty anglicky sracky . Nevite nekdo co s tim ? Predem dik za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Mel jsem FW 5.00 m33-4, dal jsem si tam 5.50 gen d3 a zatim vsechny hry, co jsem zkousel mi neberou savy (save data corrupted) co jsem hral na 5.00 m33-4. Jde to nejak udelat, nebo musim hrat od znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 To je normální problém (ehm, normální u tohohle CFW) zkus tam nahodit prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simansky79 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Cau lidi . Mam PSP 2004 . Flashnul jsem ho na 5.00 M33-6 . Ted jsem ho chtel updatovat na 5.50 GEN-D3 . Tak jsem si ztahnul ten rar . Odraroval ho . Hodil to do PSP . Spustil ten program a nainstaloval fw 5.50 abych ho mohl potom flashnout na ten 5.50 GEN-D3 . Ovsem kdyz chci ted znovu spustit ten program 5.50 GEN-D3 abych to doflashoval tak mi to napise ze to nejde spustit a ze je to nejaky poruseny . Jsou to takovy ty anglicky sracky . Nevite nekdo co s tim ? Predem dik za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Porušený to nebude, protože jsi s největší pravděpadobností nainstaloval OFW, protože nečteš instrukce ;) Takže teď sehnda flashera a šup šup :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Takze po delsi dobe se zkusim znova zeptat... ^___^ Kamos ma PSP Slim 2000 (neni to v3) a ma 5.50 ofw...pujde to nejak flashnout (bez pandory)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada14 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Jak zjistím nebo spíš jak mám vypnout pluginy?? Nevím zda tam nějaký mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Nejlepe asi v recovery menu. Je tam oddeleni Plugins :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
towerr Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ahoj, jenom se chci zeptat...mel jsem fw 5.50GEN-D3 tak jsem si stahnul a nainstaloval "5.50 Prometheus" podle navodu, restartoval. Vse probehlo ok, ale kdyz si chci zahrat napriklad dirt2 hodim to do psp a v game se mi neobjevi. co s tim jak si tu hru mohu zahrat? Predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Podívej na system settings/software version .... opět nejspíše chyba, nainstalován OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
towerr Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 system: 5.50 Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
towerr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Co to pro me tedy znamena, protoze si nejsem vedom ze bych udelal nejakou chybu pri instalaci! Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Podívej na system settings/software version .... opět nejspíše chyba, nainstalován OFW Při updatu na Prometheus nemůže nijak nainstalovat ofw, jedině by si akorat mohl způsobit brick. Co to pro me tedy znamena, protoze si nejsem vedom ze bych udelal nejakou chybu pri instalaci!Dikes Nemáš toho dirta pořád zararovaného? Nebo strkáš to do správné složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
towerr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 No starsi hry normalne jedou, treba tony hawk atd. Jasne ze ho nemam jeste zararovaneho, nakej ten patek uz to bude co to psp mam, proto mi je prave divny proc to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAL 9000 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Mám podobný problém. Mě se třeba v PSP mezi hrami vůbec neobjevuje MGSPW, ačkoliv ho mám na kartě a ve správné složce. Přitom starší věci jedou... systém: 5.50 Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
towerr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Problem vyresen.. vse je ok uz jsem rozebehl dirt2 a zkusil jsem lego harry potter a taky facha...myslim ze to neslo kvuli nejake chybe v te konkretni hre, takze diky vsem:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 9, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Přidán 5.50Prometheus v2 od player99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimyjimbo Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Zdravím, je možné se vrátit z 5.50Prometheus zpět na 5.50GEN-D3. Někde tady jsem se dočetl že na tom lépe běží hry. Např. teď jsem si tam dal Tekkena a hlásí mi to chybu 80020148, zkusil jsem vše co se tady v případě této chyby píše, kromě patche, ale ten by neměl být třeba (aspoň jsem to tak pochopil). Jestli by jste měli ještě nějaké rady budu jen rád. Kdyžtak zkusím ztáhnout z jiného zdroje. Předem díky za odpověd. Edit: už jsem asi našel jak to vrátit v jiném příspěvku, až budu mít možnost tak to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 bud jestli muzes tak pandorou, nebo hellcat recovery flasher, ale me se taky vic osvedcilo 5.50 GEN-D3 + KHBBS nez Prometheus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Typan Cz: Tak tak, moje řeč. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Zdar, můžete sem někdo pls hodit link na thread, kde je návod na downgrade z 5.50 Prome v2 na GEN -D3? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.