NuM3Ro Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009120019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymmer Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Jak poznám, že mám TA-088v3? ...mám 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 DATE CODE = 8C, ale už tam máš plnohodnotnej flash takže v3 určitě nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Zdravím, dostanu na Vánoce PSP 2004 a chci ho přeflashnout na verzi CFW 5.50GEN-D3, tak se chci jen pro jistotu zeptat zda udělám vše správně. Dostanu verzi 5.00 M33-4, takže první updatuju na verzi 6 a to jen tím, že nakopíruju nové soubory na paměťovou kartu (zdroj: http://console-forum.net/tema/36716-navod-na-custom-firmware-5-00-m33-new-update-6 ). Takže hned po nakopírování již mám verzi 5.00 M33-6. Nyní se můžu pustit do návodu číslo 2) Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší. Po nakopírování souborů budu mít na PSP ve složce Games program XGEN INSTALER. A dle návodu nainstaluji verzi 5.50 GEN-D3. Doporučujete nainstalovat i ten Prometheus? A jinak tedy vše říkám správně? Nemůže se nějak stát ten brick nebo update na oficiální verzi? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 ano, vsechno je spavne prometheus nedoporucuju, radsi si stahni KHBBS plugin a mej 5.50 GEN-D3 a brick si neudelas, pokud nejsi absolutni trotl a umis cist navody ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Já nedoporučuju Prometheus a ani GEN. M33 je nejkvalitnější verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Já mam prometheus3 a rozjedu vše :) na genu sem nějaké nové hry nerozjel,vše sem si dělal sám a to sem antitalent,tak že to opravdu těžké neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Děkuju za odpověď. V oboru PC se trochu pohybuju, tak to snad nějak zvládnu. Můžete mi shrnout ještě prosím co je to KHBBS. Moc sem nehledal, ale našel sem link na stažení tak sem si to stáhl, ale nevím co to obsahuje a vůbec co to je.. Jak sem řekl sem nováček. :) Jo a jinak kdyby tu byl někdo hodný a chtěl by mi pomoct s tím flashnutím. Třeba přes ICQ, kdybych nevěděl co dělat, tak že by mi hned odpověděl. :) Kdyžtak díky. Jo a ještě bych se chtěl zeptat proč je tedy dle RaZzeRa nejkvalitnější ta verze M33. Nějaké základní srovnání s tou nejnovější oficiální verzí. Jo a ještě neznáte nějaké pluginy nebo něco na zamezení bricku nebo updatu na OFW. Díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 S CFW na PSP Přišel Dark_AleX (DAX Team) a pojmenoval ho M33. GENy i Prometheusy ho následovaly po jeho ukončení a mají v sobě kila bugů kde blbnou především starší ISO hry a co jsem četl tak tam jsou problémy i s HomeBrews. U M33 je pouze jeden problém a to ten, že nejedou novější hry co vyžadují FW 5.03+ - ty ovšem stačí decryptnout v ISO Toolu (otázka pár vteřin) a vše jede jak má. Místní uživatelé ovšem nekoukají na kvalitu CFW, ale pouze na to co je novější a to je chyba! Samy programátoři HBs používají M33. ;) KHBBS plugin je pomůcka ke GENu-D3 kterej pomáhá spouštět 6.20 hry a ovšem po jeho aktivaci nejedou zase jiný hry, takže je to prašť jako uhoď. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Co tedy doporučujete Vy? :) Upgrade na verzi 6 a nechat to tak? Nebo přidat něco jako Prometheus? A jinak moc díky za odpovědi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raentt Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 čau hele mam PSP 2000 a mam tam jakoby fles Version 6.20 a nejdou mi hrát stažený hry co mam udělat aby mi šli ? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 koupit si jiny PSP, na tomhle to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Ani downgrade přes Flashery nejde? Jen tak, ze zvídavosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 záleží na základovce, jaký máš písmenko pod baterkou ? (7C, 8A...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Táák už mám PSP doma. A rád bych se Vás zkušených zeptal na nějaké tipy jak předejít Bricku a Updatu na OFW. Něco málo sem četl, nezasahovat do flash0, zbytečně nelézt do recovery menu. Je na tom něco pravdy? Popřípadě nějaké jiné tipy? Díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Hlavně nezasahovat do flash0,o tom recovery nevim,nemám totiž Flash. A update můžeš udělat pokud seš úplnej kokot,update totiž 3x potvrzuješ takže pokud se dostaneš do updatu tak z toho odejdi,pokud se už updatuje a vytahneš baterku tak si PSP brickneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Updatnout OFW ? Stačí dát v PSP Update a ono se updatne samo bez bricku pokud ho nevypneš. Do flash ani recovery nemůžeš jít pokud nemáš CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ale né, já mám CFW 5.00 M33-4 (asi updatnu na M33-6). Už sem to psal výše. Tak mě zajíma jak se chovat abych to nezničil. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Píšeš "OFW" takže by to chtělo vědět o čem píšu. Nijak to nezníčíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Psal jsem "jak předejít Bricku a Updatu na OFW". Teď to ještě tedy přepíšu lépe. Mám CFW a nechci brick ani OFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravim, mam maly problem, zkousle sme to vsecko delat podle navodu ale nekde se stala asi chybicka, po tom jak se extrahovali v tom updateru soubory, se to restartovalo a uz nenajelo, pri spusteni psp sviti akorat zelena kontrolka a displey se nerozsviti. Mohli byste mi nekdo pomoct? je todle Brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Vypadá to na brick ... připoj na nabíjení, vyndej baterku a zkus to zapnout. Pokud se nic neděje, zkus během zapínání držet tlačítko R. Pokud ani potom nebude reagovat, je to s největší pravděpodobností brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zkusil sem, je to teda brick.... nevite nahodou co s tim? naky navod jak "unbricknout" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 MMS a pandora http://console-forum.net/tema/11173-pandora-s-battery-univerzalni-unbricker-amp-flasher-gt-overeno-new-dcv8?highlight=unbrick ... počítám s tim, že jsi update opravdu dělal na desce, která umožnuje plnohodnotnej flash ... pokud ne, už víme proč máš brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Jo ted ot bude znit hloupe :-D ..... kde poznam jakou mam desku kdyz k psp nemam nemam krabici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.