<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Jaký máš PSP? // Nebo stačí řict jaký jsi měl FW před updatem ... jestli plnohodnotný nebo HEN + 5.03 MHU/GEN/Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 PSP 2003 slim .... a firmware mno .... chlapik mi to kdysik flashoval na CFW 5.03 Chicken ..... ted sem to chtel updatnout a tak to chciplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Heh, přiště zkus víc číst. Máš PSP, který nemá prolomený přístup do flash paměti, respektive máš přes ChickHEN, ale pokud tam něco změníš, způsobíš si brick. ChickHEN se nenahrává do flash paměti, takže se dá použít. Teď jsi tim updatem zasáhnul do flash paměti -> brick a nepomůže ti ani pandora, protože ta tam přístup nemá. Teď ti zbývá jen dojít do opravny a říct, že se to seklo během update na OFW, dají to tam nejnovější FW, takže PSP bude funkční, ale na ISO můžeš zapomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 no nic mno mne to poradil znamy tak sem mu veril... ok takze do opravny, nevite nekdo nahodou o nake v okoli ostravy,, pac sem uz ve dvou "opravnach elektra" byl a obe me poslali do Prahy s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Dotaz: Proč v prvním příspěvku není přidán update na ty prometheusy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tady poslední dobou není update ničeho bo modi jsou vytížení na ChatBoxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 teda krome anonymouse,ten je asi jedinej co plni svoji funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lejkito Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ahoj tak sem to instalnul na 5.50 GEN - D a už šlapou hry jako Cameronuv Avatar nebo LEGO Harry pottre 1 - 4 takže super!! a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Čau, je tam že mi to může udělat z mojí karty MSkartu (tomu rozumim) ale na unbrick nebo flash potřebuju přece i pandory baterry. Ve VSH menu mám make pandory batery když to dám tak mi to udalá pandory s tím že když budu fůashovat tak tam dát už 5.50GEN-D3 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitu Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ahojte, kamarad me poprosil zda by jsem mu flesnul PSP ktere jiz bylo flesnute, ale nekdo mu tam omylem nahral novy sf. Jedna se o PSP 2004 se sf 5.50, pod baterkou je 7D ; procital jsem forum a chtel jsem se zeptat zda to jde podle tohoto navodu flesnout nechci nic po...t. Diky M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Na tom by ti měl jít plnohodnotný flash. Teď už jen potřebujes flashlé PSP a případně Pandora battery pokud nepůjde vytvořit. Návod zde: http://console-forum.net/tema/11173-pandora-s-battery-univerzalni-unbricker-amp-flasher-gt-overeno-new-dcv8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitu Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 A pujde to i bez Pandory?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Měl sis to přečíst. Tam je napsáno, pro které PSP jde pandora vytvořit pokud máš 7D, tak by to měla být deska TA-085v1 a tím pádem by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 pls je hack na psp s FW 5.70 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Verze PSP? Date code pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 psp-3004 a date code: 9C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Podívej se do tohodle chaosu: http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-c-prometheus-iloader-dg-na-5-03-update-12-2-2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajmen1 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zdarec ..Mám PSP 5.03 Prometheus - Deska TA-088 v3 nejdou mi hry jako novější monster hunter a mortal Kombat unchained. Zkoušel jsem to přes iso tool ae taktéž nic .Kdyby jsem tyhle hry chtěl zpustit , co pro to musím udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 zdravím ") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 hmm.ja mam 4.01 a GT mi jede vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawax Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Ahoj. Mám 5.50 GEN-D (Full). Je to to samé jako GEN-D3? A jaký mám udělat upgrade aby my šla například hra LEGO Star wars 3? Díky předem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Úplně to samý ne - D3 umí spouštět hry co chtějí ještě vyšší FW který D nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 mám BIG problem:Mám 5.05 GEN a chci si to dát na D3,Jenže když si to updatuju na to D3 tak se mi PSP vypne...NEvite co stim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 no jestli se ti uz nezapne tak si v riti, oddelal sis PSP (jestli si myslel 5.03 GEN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.