Guest Anonymous Odesláno Listopad 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2005 poradte mi nekdo jak se dostat na 3A stage dal? kudy pres ruins? prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2005 Neviem presne ci je to ta misia co myslim, ale musis sa priblizit ku takej zamurovanej stene a tam ti roger zavola a posle ta do kelu ze mas ist najst c4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2005 A proc ho posila do kelu?ja bych ho poslal uplne nekam jinam ..... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajimaru Odesláno Listopad 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2005 Ja taky s celou hrou....hra nic moc,dobrej napad ale je to utahany a nudny....proste se do metal geara nehodi prvek tahovky.Jde videt ze na to nedelal otec MGS Kojima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2005 Ja taky s celou hrou....hra nic moc,dobrej napad ale je to utahany a nudny....proste se do metal geara nehodi prvek tahovky.Jde videt ze na to nedelal otec MGS Kojimano je to nejoriginalnejsi hra na psp, a je asi dobre ze to nedelal kojima :D, tahle hra je hodne dobra...ale nesmi se to brat pri pohledu na mgs, pac to je uplne neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2005 Opet nezbyva,nez souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2006 Hilfééé! Vážení, mám zákys! Jsem v levelu "Power Plant", Solid Snake se právě "sčuchnull" s Leonem. Musím odstavit dvě elektrické výměníkové stanice. Obě jsou v jiné části patra, k oběma vede podlaha, do níž proudí elektřina...Dají se odstavit pouze odstřelením řízenou střelou. První jsem úspěšně odstřelil, ale k k druhé stanici vede jen malý světlík u stropu chodby, nevím na co mám vylézt, aby střela letěla tak vysoko, vždycky práskne do zdi. :roll: Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2006 Hilfééé! Vážení, mám zákys! Jsem v levelu "Power Plant", Solid Snake se právě "sčuchnull" s Leonem. Musím odstavit dvě elektrické výměníkové stanice. Obě jsou v jiné části patra, k oběma vede podlaha, do níž proudí elektřina...Dají se odstavit pouze odstřelením řízenou střelou. První jsem úspěšně odstřelil, ale k k druhé stanici vede jen malý světlík u stropu chodby, nevím na co mám vylézt, aby střela letěla tak vysoko, vždycky práskne do zdi. :roll: Díky!ZA HODINU SU U TEBE A PORADIM TI 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2006 ZA HODINU SU U TEBE A PORADIM TI 8) Mohl by mi, prosím, poradit někdo normální? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakl Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Pomoooc. Som v Outside FAR a mam tam najst nejaku podzemnu chodbu. Ale nech hladam ako hladam nikde ju nemozem najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Vlevo nahore. Myslim ze na to policko sviti kužel světla. A při podrobnější pozorování tam na zemi uplně nesedi textura. Ale to světlo by mělo pomoct nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakl Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Vyskusam. Velka vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Jako není to úplně vlevo nahoře. Ale v té části. Před takovou budou. Prostě zkoumej mapu v té oblasti a musíš to najít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakl Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Ta textura sa mi skor nezda vpravo hore pred budovou,ale stojim na nej a nic sa nedeje. Netreba tam strelit alebo nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Ta textura sa mi skor nezda vpravo hore pred budovou,ale stojim na nej a nic sa nedeje. Netreba tam strelit alebo nieco? Nic takovyho by to nemelo chtit. Stači tam stoupnout se Snakem a ukoncit tah (mozna ani to ne). Ale neni to vpravo pred budovou. Nojdi budovu co je vlevo nahore (pocitam-li že vstup do FAR mas nahore obrazovky). A od ni smerem dolu je policko svetleny svetlometem. S tím vlevo nahore jsem to asi zvoslil - protože ty si muzes mapu natocit jak chces, že? :-) A mít vlevo na jekékoliv straně. Takže můj popis vychází z toho, že nahoře máš FAR, vlevo vchod odkud jsi sem kdysi přišel poprvé a vravo vchod kterým jsi se do thle lokace vrátil z elektrárny. Teď už byto snad mělo být jednoznačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakl Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 To iste miesto som myslel aj ja. :mrgreen: Vlastne budova napravo od vstupu do misie. Nasiel som aj to policko /myslim/, ale nic sa nedeje. Nezabudol si,ze je tam aj Teliko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 No Teliko tam je. Ale myslim že ta na to nema vliv. Bohužel už je to par mesicu co jsem to hral. Tak presnej nedokazu pomoct :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Ja mam problem s inou misiou. Su tam dvere na elektricke spustanie ze jeden musi spustit a druhy tam ist neviem to prejst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakl Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Je tam viac takych misii.Ktoru konkretne myslis? V nich je aspon dost priamociare, ale ta moja misia ma se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 Nevíte náhodou jak funguje ten MGS3 Link na propojení s PS2? Zkoušel jsem to podle toho jak je to v manuálu a nějak mi to nejde propojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Aha tak už jsem na to přišel, nejdřív jsem musel dohrát MGA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.