Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Zdravim, mam takový dotaz, když si koupím na XBOX360 Harddisk, jdou na něj ukládat hry? ( ! nemyslim pozice ! ), ale celou hru a mohu ji z něj spustit? Díky za odpověď, cus Dede. Za odpověď dam THX:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ano,jde to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jdou instalovat z DVD, ale stejně to DVD potřebuješ ke spuštění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jdou instalovat z DVD, ale stejně to DVD potřebuješ ke spuštění Jak to myslíš, přesnější popis. Díky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nainstalujes hru na hdd a dvd potrebujes jen ke spusteni hra se pak nacita z hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nainstalujes hru na hdd a dvd potrebujes jen ke spusteni hra se pak nacita z hdd Ahaaa .... a proč je to takhle debilně vymyšlený :wohow: .... jde to i bez těch DVD-ček? .... A jak je to z hlukem, když to zapnu přes harddisk i s tim DVD? Je to hodně poznat? ( popřípadě nějaké video prosím, díky ):cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jde to poznat v rychlosti načtení,je to rychlejší :) Ano je to tiché :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jde to poznat v rychlosti načtení,je to rychlejší :) O rychlost mi moc nejde, sem docela spokojenej i bez HDD, ale jak je to s hlukem? Ptž každý majitel xka ví, že je to bez HDD nehoráznej hukot, že :cheesygrin:? Tak se ptám s HDD to je tichý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 JJ je to o hodne vic tiche nez bez instalace v podstate slysis jen chlazeni mechanika je uplne potichu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 OK, všm Vám moc děkuju za pomoc ;-) dávám THNAKS. Poprosím ještě pošlete mi někdo link treva z youtube, jak někdo porovnává zvuk xka při hraní z HDD, nemohl sem to najít, díky moc. Dede8):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Je tam jenom porovnání rychlosti což jsem našel: Ale doopravdy jak jsem psal v minulém postu,je to o hodně tišší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Dalsi vec, pokud budes kupovat novy, 2009 x360, tak dostanes s nej pravdepodobnosti uz typ Jasper, ktery je ve srovnani s prvnim xkem radove tissi. Vim, z vlastni zkusenosti, kdyz jsem ho poprve zapnul, tak jsem nechapal, jelikoz ve srovnani s tou svou starou, urvanou kravou to byl naprosto markantni rozdil :cheesygrin: Cili ten hlukovy argument uz v pripade novych modelu tolik neplati, i pri loadingu z dvd, o loadingu z HDD uz nemluve. I kdyz treba s PS3 se to stale srovnat neda, ten loading z HDD se tomu dost blizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Hlukový test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Dalsi vec, pokud budes kupovat novy, 2009 x360, tak dostanes s nej pravdepodobnosti uz typ Jasper, ktery je ve srovnani s prvnim xkem radove tissi. Vim, z vlastni zkusenosti, kdyz jsem ho poprve zapnul, tak jsem nechapal, jelikoz ve srovnani s tou svou starou, urvanou kravou to byl naprosto markantni rozdil :cheesygrin: Cili ten hlukovy argument uz v pripade novych modelu tolik neplati, i pri loadingu z dvd, o loadingu z HDD uz nemluve. I kdyz treba s PS3 se to stale srovnat neda, ten loading z HDD se tomu dost blizi. Mam verzi FALCON rok 2009 ( zacatek ) .... chci si koupit HDD kvuli tomu hluku a kluci uz mi rekli ze je to mnoooohem rychlejsi a mnoooohem tišší :D ale diky taky za odpoved mas THX PLS ! LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak ještě dotaz, když mám FLASH a koupím si HDD, tak pujdou mi na ten harddisk ukládat ty vypálené hry, že? Vím, že je to asi směšná otázka, ale přece jen se chci ujistit, díky 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ano :).............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dede1468623622 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ano :).............. Díky moc kámo :cheesygrin: Věděl sem, že je to blbá otázka :cheesygrin: DÍKY TEDA VŠEM, zvlášť tobě NEgto. Prosím ! LOCK ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dede1468623622
Zdravim, mam takový dotaz, když si koupím na XBOX360 Harddisk, jdou na něj ukládat hry? ( ! nemyslim pozice ! ), ale celou hru a mohu ji z něj spustit? Díky za odpověď, cus Dede. Za odpověď dam THX:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts