psychoks Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 cus kdyz hraju jakoukoliv hru tak treba bezim a najednou vidim jak se jemne nekolikrat za sebou zpomali myslel jsem ze je to virem ale neni schodil jsem pc vse smazal a nic nevite cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 když máš steam hry originální nemusíš je mít v mechanice stačí mít puštěného klienta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 když máš steam hry originální nemusíš je mít v mechanice stačí mít puštěného klienta aha já myslel, že máš na cd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ee stačí nainstalovat steam přihlásit se a máš tam ty hry mechanika je pak nepouživaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 není to taky tím, že máš pomalou mechaniku? :D:D dneska je rok 2009/2010 :D jaky hry se hrajou z CD/DVD..vsechny hry uz sou delany na PC jen na ochranu(hru to nacte z CD/DVD na zacatku a pak uz to necte vubec... ee stačí nainstalovat steam přihlásit se a máš tam ty hry mechanika je pak nepouživaná zkontroluj si tu grafiku jakou ma teplotu(nevim jak je to u nvidie jestli ma neco jako ati(CCC) a nebo zkus everest a tam to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Kapr: :D:D dneska je rok 2009/2010 :D jaky hry se hrajou z CD/DVD..vsechny hry uz sou delany na PC jen na ochranu(hru to nacte z CD/DVD na zacatku a pak uz to necte vubec... Pekný, tak na 50 nových bych si vzpoměl. :D Např.: Shift, GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 co máš za OS a sestavu trošku blíže napiš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Kapr: :D:D dneska je rok 2009/2010 :D jaky hry se hrajou z CD/DVD..vsechny hry uz sou delany na PC jen na ochranu(hru to nacte z CD/DVD na zacatku a pak uz to necte vubec...Pekný, tak na 50 nových bych si vzpoměl. :D Např.: Shift, GTA4 predpokladam ze kdyz vyndas dvd z mechaniky pri hrani tak se nic nestane nebo jo?:D co máš za OS a sestavu trošku blíže napiš.. uz to tu psal: grafarna 9600GT , 2 RAM , XP sp 3 (po aktualizaci),AMD athlon tm 64X2DUAL core processor 4800 + 2.41 ghz není to nic moc ale na hraní bez seknutí L4D by to mělo stačit v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 kdo mi to pomůže vyřešit dostane všechny moje credity na fůru a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
psychoks
cus kdyz hraju jakoukoliv hru tak treba bezim a najednou vidim jak se jemne nekolikrat za sebou zpomali myslel jsem ze je to virem ale neni schodil jsem pc vse smazal a nic nevite cim to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.