PHASE87 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Stejně to zkusim...uvidim...pořád mě to bude bavit víc než fifa...ty challenge co jsou ve fifě jsou jen o tom abys vyhrál zápas o několik gólů....což u pes neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Smutnej,smutnej, smutnej..nebude nekdo delat stadion do PES 10 PSP a ty loga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Taky nic moc hold PES nemá licence a už jen to škoda :( jinak se mi to líbí víc než fifa mnohem realnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 hodne me zklamalo ze tam neni infrastructure ... aspon sem ho tam nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 :D nechapu vas...PSP neni PS3 a ta grafika co ma PES 09 / 10 je asi maximum co jde udelat aby to bylo aspon trosku hratelne...nevim co jste od toho ocekavali. me to nezklamalo, ba naopak :) uz se tesim az s kamosem vyzkousime ty novy LEGENDS mody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ae tak aspon tam mohli dat infrastructuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Lidi bude nekdo delat licnce k PES 2010?..Jinak hodne me mrzi,ze je tam zase jeden stejnej stadion a bez komentare:( 5 let uz je PES uplne stejnej a vyvojari na to kaslou. Miluju PES na PC ale na psp nic moc,kazdyho prestane po chvilce bavit hrat na stejnym stadionu a za stejnych podminek, v tom je Fifa lepsi a o moc:( a je to skoda..Stadiony se asi do PES nedaji nejak pridat,ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Lidi bude nekdo delat licnce k PES 2010? Myslim ze EA ji dela a jmenuje se to FIFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 :D nechapu vas...PSP neni PS3 a ta grafika co ma PES 09 / 10 je asi maximum co jde udelat aby to bylo aspon trosku hratelne...nevim co jste od toho ocekavali. me to nezklamalo, ba naopak :) uz se tesim az s kamosem vyzkousime ty novy LEGENDS mody Nejde o to že nevylepšili grafiku, jde o to že nevylepšili nic, ta hra je na chlup stejná a v zápasu by nikdo nepoznal jestli je to PES5 nebo PES2010.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Ku**a oni tam nejsou Challenge????? WTF??? PES09 mi v psp vydržel skoro celej rok ale tohle je fakt zklamání...aspoň že některý hráči jsou si už podobný, ta grafika v animacích se mi zdá lepší. Ale to je tak celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesfan Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nemate nekdo save s aktualnima soupiskama atd?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Když jsem to zapnul vypadalo to celkem dobře, potom zkouším FIFU a to nejde porovnat FIFA je neskutečná, díky bohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 PEs je super hral som fifu ale toto sa mi velmi zapacilo aj hratelnostou na tej sprostej fife si to furt milim a tu je aj grafika krajsia tam vydim miniaturnych pandrlakov tu su aspo poriadne vydiet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Psisko jedno! Vůbec to nemůžu rozjet... Mám udělat nějaký PATCH PSP? Nebo něco, abych to rozjel? Na tuto hru jsem se těšil nejvíc a teďka problémy.. Za každé rady moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Máš nejnovější CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Máš nejnovější CFW? Ne právě, že mám 5.02 GEN - A FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak updatuj na 5.03 Gen-B Full, me PES normalne jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak updatuj na 5.03 Gen-B Full, me PES normalne jede No udělal jsem a nejede vždycky, když mám vybrat ve hře portrét profilu, nebo co tak to hodí NOW LOADING a vypne se PSP, kde jsi stáhl toto psa od koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tušim že od Negta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nejlip udelas kdyz si hodis nejnovejsi CF Gen-D2 a uz se nemusis starat jestli je hra patchnuta nebo ne.A nebo zkus stahnou hru od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Když měl GEN-A tak má nejspíš PSP 3000, a na gen - b jdou taky nepathnutý hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Když měl GEN-A tak má nejspíš PSP 3000, a na gen - b jdou taky nepathnutý hry Já mám neflashnutelnou desku TA - 090 v2 BRITE v1.0 :( co velice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Hej PES je na starou belu strašná grafika, lepší FIFA 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Hej PES je na starou belu strašná grafika, lepší FIFA 10 No mě se líp ovládá PES, rozjel jsem aspoň 2009, tak jsem spokojený! PES RULEZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidmr Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Minulej rok byl lepší pes, tenhle rok fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.