NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Hehe, tak vidim že jsem se celkem strefil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 presne udele j si vylet ss tim frajer urcite nepocita no, když si přečte tento topic tak s tím asi počítat bude :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ty osle,psal jsem ti,že to PSP vyřídim někdy až kolem srpna-září až přijedu (nechal jsem ho u otce),tak ti ho pošlu.Tak nevim co tady blázníš proboha,ani na icq mi nic od tebe nepřišlo,tak se klidni.Nevim proč bych měl někoho okrádat pitomče. mmt. nevim proč tě to tak sere,psal jsem ti že ho pošlu až později,psal jsi v pohodě nebo tak nějak a ještě jsem se tě ptal,že prostě opravit nejde,jestli si ho mám nechat,nebo ne.Navíc jsi ho našel někde na lavičce jak jsi mi psal (ani bych se nedivil v nějaký cigánský čtvrti) a já jsem ti říkal,že PSP je prostě K.O a jestli ti ho mám poslat zpátky,když je mrtvý.Tak jsem počítal,že to tak pospíchat nebude.Měl jsis napsat,že ho chceš a já bych si naplánoval termín kdy jet do Prahy.Ale jak mě tady považuješ za zloděje,tak mám 100 chutí se na tebe zcela vysrat. //btw. tejden jsem sháněl součástky,že ti ho opravim a stejně to nešlo - vadná základní deska.Prostě je to politý,LCD hnus jak kdyby jsi nastavil na monitoru málo HZ a je tam ještě šedej flek ve prostřed.Že jsem se na tebe nevysral :roll: //edit: A vyprošuju si,aby jsi tu psal veřejně moje jméno,nebo vůbec mojí adresu a na 13 letý děcko nebo kolik ti je si trošku moc vyskakuješ,nemyslíš? //edit 2: A je možný,že jsem si tě dal omylem do ignoru,protože mi někdy prostě na icq 6.5 vylítnou boti a tak prostě dávám ignoraci.Tak je možný,že jsem tě tam hodil taky... //edit 3: Klidně přijeď,rád ti to ''vysvětlim'' na tohle nemám chuť ani náladu. //edit 4: Vir na zničení HDD?Pak bych ti zničil držku,protože i ten 80gb HDD co mám v pc,má 3x větší cenu než to PSP(je totálně na sračky,takže cena tak max. 100-200kč!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jaj karta se zcela obratila jelikoz smaky podal docela duverohodny argumenty :) Jestli smaky mluvi pravdu tak opravdu pro dobrotu na zebrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 //edit 2: A je možný,že jsem si tě dal omylem do ignoru,protože mi někdy prostě na icq 6.5 vylítnou boti a tak prostě dávám ignoraci.Tak je možný,že jsem tě tam hodil taky... //edit 3: Klidně přijeď,rád ti to ''vysvětlim'' na tohle nemám chuť ani náladu. //edit 4: Vir na zničení HDD?Pak bych ti zničil držku,protože i ten 80gb HDD co mám v pc,má 3x větší cenu než to PSP(je totálně na sračky,takže cena tak max. 100-200kč!) Celkem duveryhodne.. Snad jen ad2: ICQ 6.5 pouzivaji jen dementi.. Pokud sis ho dal opravdu do ignore, tak jsi zase nahral jemu, protoze jak te pak ma kontaktovat? Taky by mi to bylo podezrele, pokud by jsi neodpovidal.. Ale pravda, ze ti mohl jeste predtim napsat na foru PM. ad4: prosimte.. myslel jsem, ze jsi natolik inteligentni, aby jsi vedel, ze viry na zniceni HW jsou (dnes jiz) blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 //edit 4: Vir na zničení HDD?Pak bych ti zničil držku,protože i ten 80gb HDD co mám v pc,má 3x větší cenu než to PSP(je totálně na sračky,takže cena tak max. 100-200kč!) teďka nevim jestli ho bereš s tim virem vážně :lol: mě to přišlo jako vtip (hlavně ta hláška že se na tom pracuje) :lol: edit: anonymous byl rychlejší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Celkem duveryhodne.. Snad jenad2: ICQ 6.5 pouzivaji jen dementi.. Pokud sis ho dal opravdu do ignore, tak jsi zase nahral jemu, protoze jak te pak ma kontaktovat? Taky by mi to bylo podezrele, pokud by jsi neodpovidal.. Ale pravda, ze ti mohl jeste predtim napsat na foru PM. ad4: prosimte.. myslel jsem, ze jsi natolik inteligentni, aby jsi vedel, ze viry na zniceni HW jsou (dnes jiz) blbost. S tim hdd-šlo mi hlavně o to,že komplet psp co mi poslal,má hodnout max. 2 kilka a to hlavně baterka,protože ta jakš takš jede-takže to berte jako 'vtip'.Navíc jsem mu PSP chtěl opravit ZCELA zdarma (materiál by si zaplatil,ale práci ne). Už je mi to jedno,buď napíše PM,omluvu a jeho kontakt na icq a nebo ať mi políbí.... Na pomluvy vůbec,ale vůbec zvědavej nejsem. mmch. anonymous_ mohl mě kontaktovat PMkem nebo emailem,kterej dneska určitě není problém sehnat. Tu opravu jsem chtěl udělat jenom z dobrý vůle a ještě zadarmo,ale nemá cenu kupovat ty díly na to,když díly by stály víc jak psp z druhý ruky ve slušnym stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 je to tezky mno ale je fakt kuli psp z lavicky ktery je na sracky este podle toho co tu rika smaky jako ten display apod. tak kuli takovemu psp by si tu ani nejvetsi kkt nedelal ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ty osle,psal jsem ti,že to PSP vyřídim někdy až kolem srpna-září až přijedu (nechal jsem ho u otce),tak ti ho pošlu.Tak nevim co tady blázníš proboha,ani na icq mi nic od tebe nepřišlo,tak se klidni.Nevim proč bych měl někoho okrádat pitomče.mmt. nevim proč tě to tak sere,psal jsem ti že ho pošlu až později,psal jsi v pohodě nebo tak nějak a ještě jsem se tě ptal,že prostě opravit nejde,jestli si ho mám nechat,nebo ne.Navíc jsi ho našel někde na lavičce jak jsi mi psal (ani bych se nedivil v nějaký cigánský čtvrti) a já jsem ti říkal,že PSP je prostě K.O a jestli ti ho mám poslat zpátky,když je mrtvý.Tak jsem počítal,že to tak pospíchat nebude.Měl jsis napsat,že ho chceš a já bych si naplánoval termín kdy jet do Prahy.Ale jak mě tady považuješ za zloděje,tak mám 100 chutí se na tebe zcela vysrat. //btw. tejden jsem sháněl součástky,že ti ho opravim a stejně to nešlo - vadná základní deska.Prostě je to politý,LCD hnus jak kdyby jsi nastavil na monitoru málo HZ a je tam ještě šedej flek ve prostřed.Že jsem se na tebe nevysral :roll: //edit: A vyprošuju si,aby jsi tu psal veřejně moje jméno,nebo vůbec mojí adresu a na 13 letý děcko nebo kolik ti je si trošku moc vyskakuješ,nemyslíš? //edit 2: A je možný,že jsem si tě dal omylem do ignoru,protože mi někdy prostě na icq 6.5 vylítnou boti a tak prostě dávám ignoraci.Tak je možný,že jsem tě tam hodil taky... //edit 3: Klidně přijeď,rád ti to ''vysvětlim'' na tohle nemám chuť ani náladu. //edit 4: Vir na zničení HDD?Pak bych ti zničil držku,protože i ten 80gb HDD co mám v pc,má 3x větší cenu než to PSP(je totálně na sračky,takže cena tak max. 100-200kč!) ok tak proč řikas ze jedeš an dovolenou a pritom si doma a v klidu si online na icq. tak to mi mužes poslat když sediš doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Anonymus proč si mysliš ze viry na HW jsou nanic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ok tak proč řikas ze jedeš an dovolenou a pritom si doma a v klidu si online na icq. tak to mi mužes poslat když sediš doma děláš si ze mě srandu?To ti mám psát- ahoj,jedu na dovolenou,měj se,pusu,pá... za 10 dní-ahoj,tak jsem doma zlato,už letim na poštu ti to poslat? Opravdu si ze mě děláš srandu?Nehledě na to,že jsem psal že jsem to měl v Praze,teď to mám doma v šuplíku.Na co by mi bylo asi rozbitý psp?Přemejšlej hlavou a ne žaludem proboha :roll: //edit - a nespamuj,aspoň si kdyžtak přečti pravidla fóra! //edit 2-internet v zahraničí není nebo co?A v Praze je celkem dost veřejných wifin,taky jsem tam pár dní byl. ale jak jsem ti psal PMkem,víš co máš dělat //edit 3- a nebudu se tu s tebou dohadovat a spamovat tady,od domluvy je tu PM (jestli máš vůbec zájem se nějak domluvit) ..akorád bych tu dostal nějakou upomínku za nadávky nebo podobně a to mi za rozibtý psp opravdu nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 každy muźe řict že to psp nebo cokoli jine je nahovno viš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Anonymus proč si mysliš ze viry na HW jsou nanic? Protoze v dnesni dobe neexistuji ;) A existovat nemohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 prč nemohou existovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tvle anonymous takovej offtopic :D a celkove zacinaj se tu resit blbosti... pravdu se asi nedozvime slovo proti slovu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Smaky promiň ze tu pišu takové dementni vlakna, ale je to dost blba nahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 omlouvam se ti za vše co jsem tu o tobě napsal, ale člověki to tak nějak dojde viš i když přemyšli žaludem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ty jsi jedno pitomí vlákno.Kdyby na hovno nebylo,tak ti ho nechci poslat zpátky a nechám si ho,nebo co myslíš?Všude mám pozitivní komentáře,tak najednou nějaký děcko do mě začne rejt,že ho okrádám?Buď se mi tady veřejně omluvíš,dáš mi na sebe kontakt a jestli tady prostě nepřečtu omluvu,tak se na tebe zhluboka vyseru a dělej si co chceš.Na tohle fakt nejsem zvědavej (jinak i na aukru mám pozitivní komentář) //edit- tak když ti to tak hezky dochází,proč ti vůbec píšu?Vůbec ti teda nic nemusim vysvětlovat,protože o to očividně nestojíš a já už vůbec ne. A NESPAMUJ a EDITUJ a jestli tu chcete řešit nějaký viry,tak se na to totálně vybodnu,protože tohle jde už mimo mě a mimo celej tenhle topic.Takže on topic please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 uz jsem se ti omluvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Promiň za vš co jsem tady ma tomto foru o tobě psal a doufam že mi to promineš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 prč nemohou existovat? Protože je to nemožné každý HW je jinej (obsahuje jinej SW a normalne se k tomu SW ani nedostanes, abys ho nejak upravoval, poskodil, znicil. Teda apon myslím :)) a jak bys ho chtel znicit? Tím ze bys udelal nejakou "srandicku" na smazani obsahu?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ok.A jestli chceš,tak ti tam můžu hodit novou základovku a pojede ti to.Pak už jenom tlačítko na zapínání udělat,koupit nabíječku a LCD a ještě je tam v háji analog a můžeš hrát.Ale grátis ti teda opravdu už nic dělat nebudu po tomhle. Za desku chci 200kč (jedna se mi tu válí).Jestli nemáš zájem,tak ne a oprav si to sám (ale předem ti říkám,že za ty díly dáš tak 1500kč minimálně a za to seženeš slušný fatko z 2 ruky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Myslím že smaky taková sv*ně není, i když ho neznám na chatboxu je v pohodě atd .. Prostě jen blbá náhoda, nevím proč ti tak jde o blbé PSP které je za prví nefunkční a za druhý si ho našel, tak k čemu ti bude? Tohle je prostě hrozný, jak píše ani, zničení HDD? :lol: To si ráno koukal na toma a jerryho né? Ty si tam hráli s PC xD Sice je pravda že bych chtěl taky to PSP zpět, ale abych na to pospíchal a ještě psal tohle, promiň, ale to nemá řešení tohle .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Moje rada. Kup si nový ojetý a to si nech třeba na kryt.8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Do toho PSP už spíš nemá cenu investovat...jestli máš o nějaký zájem tak se podívej na aukru, seženeš i za necelý 3k a se zárukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts