Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jakou motorku 125cc

StAfo0

Recommended Posts

Tvl tak to je mazec :D me doma rikaj ze jsem ocas :D ze planuji trictvrte roku dopredu a ty 4 roky :D:D...To pekne no :D... Ale to se ti zmeni jeste ten nazor :D me se za 2 tydny zmenil 3x :D ale ted jsem se ustalil na cagive a vybiram mito vs sc... A tech nahradnich dilu... Byl jsem se zeptat v obchode a objedanji to... Jen cekat :D:D

njn vim že se to změní ale vim že chci enduro :) ... mohli by třeba do tý doby dát od šestnácti už na velkou motorku :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Alex...muzu se zeptat kolik meris?:D Tak uvazuju jestli mi silnicka nebude mala :D... Jinak jsem jeste pohledal a narazil jsem na enduro :D Cagiva supercity- ma to motor z mita :D tak to taky nemusi spatne jet...

merim 173 cm, jinak to Supercity mel znamej ale jak to jezdilo si ani nepamatuju ale me se ta motorka nelibi vzhledove

Odkaz ke komentáři

Me prave ze jo :D a fajne taha neni to jak varadero :D... A jak das do pryc ten mini blatnicek ze predniho kola a das novy a posunes ho navrch tak to vypada dobre...

Loco :D ja kdysi taky chtel jen krosky pak jsem se vyblbl na fichlech parkrat jsem je zadrrel a presedlal jsem na 125cc a je to bajo a chci cosik zivejsiho a taky kundolap :D:D... Sice 4T maj dobry zvuk ale jak se na nich svezes tak nic moc :D, za to 2T maj takovy bzucak ale rve to i asfalt na to ze to je dvacka :D:D a jeste k tomu silnicky... A jeste k tem italum... Treba hafo NDecek je na ebay.de :D jen na cagivu je jich pre 2k... Na arpilku pres 25k...Tk nevim ci to jde spatne sehnat :D:D:D

Odkaz ke komentáři

co si pamatuju tak znamej tu Supercity rostipal (zlomil si pri tom obe nohy) a oprava ho vysla na dost ale je fakt ze ja osobne bych si mezi 125ccm vzal jedine itala, nedavno sem blbnul na skutru 50ccm, a kdyz sem to porovnal s kamosovo Piaggiem ktery je taky 50ccm tak to byla hruza to stim piaggiem me tezce natrel ale zase cena toho piagia byla trojnasobna no, coz je strasna nevyhoda italu ze sou proste drahy

Odkaz ke komentáři

Co třeba Jawa Dandy 125? http://www.jawa-moto.cz/Dandy_125.html

:D:D:D:D:D:D do jawy uz NIKDY... Staci mi ze se doma hrabu ve fichtlu,125ce a 350 od kamose a proste staci :D furt se na tom neco sere :D a kdyz rikam furt tak furt :D neni tyden bez zavady :D:D125,350 jsou kapku spolehlivejsi ale je to jawa :D to uz urco nechci :D:D

E: alex---prave proto chci jit do itala :D je proste nekde jinde :D

Odkaz ke komentáři

:D:D:D:D:D:D do jawy uz NIKDY... Staci mi ze se doma hrabu ve fichtlu,125ce a 350 od kamose a proste staci :D furt se na tom neco sere :D a kdyz rikam furt tak furt :D neni tyden bez zavady :D:D125,350 jsou kapku spolehlivejsi ale je to jawa :D to uz urco nechci :D:D

E: alex---prave proto chci jit do itala :D je proste nekde jinde :D

Kdybys alespoň věděl o jakou motorku se jedná, tak neřekneš takovou blbost jako, že se na tom furt něco sere. Osobně mám v garáží Dandy 50 ( od 125 se moc neliší ) r. 1998 a zatím bež ŽÁDNÉ problematické větší závady! Tohle nemůžeš srovnávat s fichtlem, to je jako bys srovnával hrušky s jabkama. Navíc - pokud zacházíš s motorkou dobře, tak tě s největší pravděpodobností nevyj*be.

BtW - Co mají tvé motorky za závady?

Odkaz ke komentáři

Ty je to staré :D:D...třeba fichtl..Nedávno sedlá nádrž--rez

125-ted stoji tam nebyla zavada jako zavada :D ale pist chodil do stran tak jsem ho vyhodil...slo to na vybrus a shanim novy

350: to je nastesti kamosovo :D:D tam jsou rozladene valce :D-chodi soucasne, v nadrzi je tolik rzi ze jsi to nevidel :D problemy s elektrinou atd. Kdyby mel den 48 hodin tak by se to dalo opravit :D ale neni cas...Do toho skola atd.

Jako nejsou to zavady ale :D proste beru to tak :D vim ze jsou horsi :D...

Odkaz ke komentáři

Fichtl se dá s trochou píle a pár náhradních dílů zrenovovat. To jsem viděl na vlastní oči a vypadala to dost dobře. S ostatními motorky, co uvádíš nemám zkušenosti.

Mě se ta Dandyna nejeví jako špatnej nápad - Není drahá, je hezká ( věc názoru - mě se líbí ) a jezdí fakt hezky.

NEBO se mi také líbí Yamaha YBR-125. Poprvé jsem na ní nasedl v autoškole s instruktorem a nevěřil jsem s jakou silou nás to táhlo do kopců a serpentýn ( instruktor cca 90-100kg, já 70kg ), ošklivá taky není ( ikdyž já radši oplácaný motorky než naháče) a drahá taky ne ( kolem 30.000Kč v bazaru, r. 2005-2007).

O ní já osobně dost uvažuju, jako o další motorce. Poměr cena/výkon se mi zdá naprosto v pořádku ( ale nevím jakou má spotřebu ).

A psát že se mi líbí Yamaha YZF-R125 snad nemá cenu :cheesygrin: . Asi ne každý z nás na ní má. ( Kéž bych měl! 8) )

EDIT: Jelikož mě to zajímalo tak jsem kouknul na spotřebu tý YBR a prý se pohybuje okolo 2.5l na 100km! Najs!

Odkaz ke komentáři

:D proč ne itala?:D:D Tak jako čekáš na ty NDčka 2 týdny, a cena... Četl jsem že to nemaj dražší o nic víc jak honda, ale zase motorově je to best... A na italy seženeš díly... Není to jak jsi psal že se nedají sehnat taky se dá jestli víš kde hledat...

Tak jsi asi četl špatně

Odkaz ke komentáři

ja osobne kdyz to budu brat podle vzhledu tak u me jednoznacne vyhraje Aprilia 125 RS jelikoz je to nadherna motorka a v case kdyz se porizovalo Mito sem ji malem mel, ale nakonec se poridilo Mito, kvuli velmi vyhodne cenne pro me i pres to ze se mi mito az tolik nelibilo, jak se o tom svama tak bavim tak hned bych si zavspominal na casi s Mitem :D nebo spise bych skusil tu Aprilku, rychlostne je to skoro stejne

Odkaz ke komentáři

mel sem ho pul roku a nepamatuju si ze bych snim mel jedinej problem, jinak ja mel to stesti ze mam znamiho Itala nebo spis muj bracha a tata ho znaj (muj tata je taky ital) kterej vozi motorky z Italie (ten znamej) a ten jedine vozi motorky ve skvelim stavu zadny ksunty, a zarucil se mi ze kdyz bude nejakej problem ze mu mam hned rict, A kolik ze je tvuj rozpocet?

jinak me se libi i tahle starsi, ale vzhled te nove je taky o necem jinem ale tam by byla cena okolo 70000 kč, a urcite bys sehnal tuhle starsi i za min

http://motorky.bazos.cz/inzerat/4060751/Aprilia-RS-125.php

Odkaz ke komentáři

nema zadny stranky prodava jen takhle pro znami, jinak cislo bych sehnal ale asi by si snim moc nerozumel (pochybuju ze umis italsky a jeho cestina je vazne nesrozumitelna), jinak to co sem postnul melo bejt jen kvuli vzhledu, do 50 tis sezenes urcite krasavici a bude mit v tp napsnano min

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu