czerw Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Těšíte se taky na hru Crush. Pro mě je to jedna z nejočekávanějších her na PSP. stranky sega: http://www.sega.com/games/game_temp.php?game=crush&lid=gp_crush&lpos=allgamelist_title gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=R5xjWjPk_14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 No na tuto hru se neskutecne tesim - originalnejsi sem nevidel dlouho a ma skoro lepsi grafiku jak Super Paper Mario na Wii s podobnym principem.....ale povez to lidem co hraji jen cool hry jako NFS ci GTA jako ja :D Sem rad ze ji nekdo ,,vyhrabal" :) ....atry bude litovat ze to PSP prodal, on je pro kazdou originalni hru 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 jo tohle by mohlo bejt dobry us abych to mel na pametofce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 hra vyzera zaujimavo... asi nejaka logicka hra czerw: vlozil som YT video do fora, dufam ze ti to nevadi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 to vypada az moc logicky :D jinak co to jako je za typ?sem to z toho videa nejak nepochopil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Tak uz nam to vyslo, uz jsou linky...a..Ma to nekdo? Uz jste to hrali? Jaky vyzaduje Min FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Tak uz nam to vyslo, uz jsou linky...a..Ma to nekdo? Uz jste to hrali? Jaky vyzaduje Min FW? Mi to fachčí na 3.40 úplně v pohodě. Mám tu verzi co má 832MB a pohodka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Tak co na to rikate...Parim to tak hodku a pul a fakt ze je to hodne originalni.Ma to peknou grafiku a zvuky...I kdyz je to strasne moc tezsky :-) .Konecne nejaka zajimava hra!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 velmi dobrá a originální hra,ale už sem se zasekl,mise collecting něco mám pocit,asi pátá nebo šestá a nevim jak se dostat k východu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 podla mna super hra, velmi originalna... inak aj ja uz som sa viackrat zasekol ale nakoniec prislo osvietenie ;)... bola to "...Gather No Moss" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 podla mna super hra, velmi originalna... inak aj ja uz som sa viackrat zasekol ale nakoniec prislo osvietenie ;)... bola to "...Gather No Moss" jj vlastně,gather no moss,tak kdybyste mi chtěl někdo poradit... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 ok 1. rada - pohraj sa s gulkou :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 ok 1. rada - pohraj sa s gulkou :D ... no mě napadlo že ji možná musim dostat tak kde se začíná,ale nevim jak ji tam dostrkat edit:už asi vim jak yeeeees je to,fakt těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Heeej to neni mozny taky jsem se zasekl v ''...Gather no moss...''.Sakra proste nevim jak se dostat pres tu posledni zed :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Heeej to neni mozny taky jsem se zasekl v ''...Gather no moss...''.Sakra proste nevim jak se dostat pres tu posledni zed :-/já už vim tak v nejhoršim můžu poradit,zatim jen poradim že sem se tam dostal uplně z jinýho místa než sem myslel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 uz som mu helfol ;) kto je v Under and Over a presiel to tak napiste... kuaa muhehe dal som to som si tam nevsimol jeden skok ... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 To LukDM: Diky za tvou ''uzasnou'' radu :-D Kdyby me nemohl myschoo tak by me ''moc'' pomohla :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 jj sem tam taky :D a kdyz si das rady tak to rika at das nekam ten balvan..vim kam jenze nevim ZATIM jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 uz som mu helfol ;)kto je v Under and Over a presiel to tak napiste... kuaa muhehe dal som to som si tam nevsimol jeden skok ... -_- co tam potřebuješ? jestli puzzle tak nevim :D jestli dokončit tak vim To LukDM: Diky za tvou ''uzasnou'' radu :-D Kdyby me nemohl myschoo tak by me ''moc'' pomohla :-Dneni zač :D já ti to nechtěl prozradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 hhtiez mi ten puzzle unikol ale viem ako nan :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Wow, prave som to hral na zachode ( :lol: ) a je to fakt pecka... myslel som ze to bude prekombinovane a nehratelne... :) opak pravdou... pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 som na seaside, urobil som prvy level zatial edit. dokonceny na 100% A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Já jsem už na konci a ta hra mě absolutně dostala. Podle mě je to nejlepší logická hra, co kdy byla. Všechny levely jsou navrhnuté tak geniálně, že nemají hluché nebo nějak zákysové místo. Je super, když se sejde bomba nápad, s tím, že jej tvůrci dotáhnou do konce, udělají skvělou prezentaci, grafiku a hudbu a voilá CRUSH je u mě číslo jedna na poli logických her. Jediné, co mě na té hře opravdu vážně sere, tak jsou to ty debilní perseverační představy... Kurňa, spím a zdá se mi o tom, že to bych otočil tak, pak CRUSH, pak nahoru.... :D to je na mrdnutí :cheesygrin: anebo sedím v pokoji a dívám se, jak by to vypadalo, kdybych to od balkónu CRUSHnul.... :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: máte to taky???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Tyjo ale ten konec to je zebractvo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Tak už to sosam.. na todle jsem se těšil celou dobu co jsem nemoch stahovat.. doufam že mě to nezklame :) Sakra tak jsem se zasek v Gatter no moss nebo jak se to píše... neivm jak přestu poslední zeď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.