Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5.55 Hry na 5.50GEN-B a 5.03GEN - DECRYPTOR v4!!!

Recommended Posts

• Odpovědi 329
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

na tom edisku je furt v2...hlavně že sem píše že už to je aktualizovaný ten edisk.....tak sem stahnul v3 odjinud a když chci v psp decrypnout ten eboot tak se v ty slozce na karte dectyptor nic neobjeví......něco to tam píše že to je pro psp 3000 tak mi neřikejte že to na slimu nejde....naka blbost nee:?

edit:co je tohle za cfw...5.03 MHU

Odesláno
muzes to zkusit s timhle ebootem http://www.ulozto.cz/2758673/psp-gt-eboot-for-503.rar

hodne stesti :)

tak sem tu zkusil....už sem se dostal i za černou obrazovku takže mi hra nabíhá a když tam skočí nakej text něco autosave a do not power tak hned po tom zase černá obrazovka,ale mužu se vratit pres home...předtim sem musem nahazovat zase chikhen...nemá někdo stejnej problem:bash: (GT mobile)

Odesláno

Tak mě psp proste už nedecryptne ten eboot......na kořenu mam ten puvodný eboot pustim v psp tu aplikaci zkoušl sem v3 ta mi nešla a už mi nejde ani v2..když v psp potvrdim x dectyptout tak piše loading ebbot a pak něco cannon decrypt game tag.......unknow....nevite kde muže bejt chyba přetim sem si normal dectyptnul treba motorstorm.....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu