Fatality Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 takže GT na Gen5.03 jede a jdu se vrhnout na fifu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Fifa nejede !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Blbost - mě FIFA10 (EUR) jede -> PSP3000 - 5.03 m33, Great great great Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 to znemaena ze uz GT a Dirt jede na PSP 3004 Gen??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maydlo Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 to znemaena ze uz GT a Dirt jede na PSP 3004 Gen??? Jasně že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Blbost - mě FIFA10 (EUR) jede -> PSP3000 - 5.03 m33, Great great great tak to teda nekam upni ten tvuj patchnuty eboot:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 to bych chtel videt jak jede fifa 10 na gen a jeste na psp 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 pls upnite někdo funkční GT na psp 3000 :) Já mám asi špatnou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luker Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 OMG, jste tak neschopni nebo to jenom delate? :] Stahnete pozadovanou hru (treba odsud), zapnete umdgen, ze stahnutyho isa vyexportujte file list a ze slozky sysdir vyextrahujte eboot.bin. Ten potom patchnete, premazte jim stary eboot a importujte vami vytvoreny file list. Potom to jen ulozite jako iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Takze zde je muj eboot FIFA10 - 2x patchnutej http://www.ulozto.cz/2758218/psp-fifa10-eboot-for-503.rar A jedu to na PSP3000 - 5.03 M33-6 Mozna pozor FIFA je EUR ale ne CZ. enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 GT mi taky jede PSP3000 (5.03 m33) - prave otestovano, fakt cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 GT mi taky jede PSP3000 (5.03 m33) - prave otestovano, fakt cool Tak ja ted zkusil taky gt 2x decrypnout a furt černá obrazovka...m33 driver:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 muzes to zkusit s timhle ebootem http://www.ulozto.cz/2758673/psp-gt-eboot-for-503.rar hodne stesti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 nová verze decryptoru - V3.. nyní můžete vybrat, jestli chcete patchovat pro 5.50GEN nabo přímo pro 5.00m33 a 5.03GEN. link na EDISK již nahrazen s novou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 sorry - ta linka na edisk je porad ta "stara" verze dva a nevidim tam zadnou zmenu - ses si jistej updatem na edisku a ty linky na verzi 3 ??? :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 sorry - ta linka na edisk je porad ta "stara" verze dva a nevidim tam zadnou zmenu - ses si jistej updatem na edisku a ty linky na verzi 3 ??? :!: Jn mám ten samej problém pořád verze 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 na tom edisku je furt v2...hlavně že sem píše že už to je aktualizovaný ten edisk.....tak sem stahnul v3 odjinud a když chci v psp decrypnout ten eboot tak se v ty slozce na karte dectyptor nic neobjeví......něco to tam píše že to je pro psp 3000 tak mi neřikejte že to na slimu nejde....naka blbost nee:? edit:co je tohle za cfw...5.03 MHU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 muzes to zkusit s timhle ebootem http://www.ulozto.cz/2758673/psp-gt-eboot-for-503.rarhodne stesti :) tak sem tu zkusil....už sem se dostal i za černou obrazovku takže mi hra nabíhá a když tam skočí nakej text něco autosave a do not power tak hned po tom zase černá obrazovka,ale mužu se vratit pres home...předtim sem musem nahazovat zase chikhen...nemá někdo stejnej problem:bash: (GT mobile) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Omlouvám se za chybu. Je již napravena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 zacina bejt hokej v tech downlodech - neni u nich zadna poznamka - a presto nektery jsou uz patchnuty na v2 a pak v3 nefunguje - je nutno udelat eboot patcher v1 - a pak to chodi - ted jsem to testnul na FIFA10 CZ - kterou nasel ve starejch linkach a myslel jsem, ze bude jeste bez patche. No to bude bordel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tak mě psp proste už nedecryptne ten eboot......na kořenu mam ten puvodný eboot pustim v psp tu aplikaci zkoušl sem v3 ta mi nešla a už mi nejde ani v2..když v psp potvrdim x dectyptout tak piše loading ebbot a pak něco cannon decrypt game tag.......unknow....nevite kde muže bejt chyba přetim sem si normal dectyptnul treba motorstorm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 mozna bych resetnul PSP myslim znovu naloadovat chickhen, a pak treba format karty - tezko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 mohl by mi sem nekdo napsat, jestli na tej novej verzi funguje naruto na 5.03 GEN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 melo by, protoze to ma integrovany ten novy eboot patcher, ktery ma na vyber bud 5.03/5.00 a nebo 5.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 mohl bych nekoho poprosit aby to za me zkusil patchnout a dystak to nekam uplnout kdyby to slo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.