Fretka Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Dobry den chtěl bych se zeptat jestli by mě to někdo neudělal mám verzi 4.01 M33-2 ale chtěl bych si zahrát Toho novyho Bleach heat of the soul 7 jestli by jsi mě to nemohl udělat a uploadnout to na nejaký free server díky moc...!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Aktualizuj na 5.50 GEN-D3 a použij KHBBS plugin - potom to nemusíš patchovat. Eventuelně si sežen program na patchovaní, tušim, že ISO tool to zvládá. Pochybuju, že ti to někdo bude patchovat a znova uploadovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Nojo promiň Kenny že tady furt píšu ale já nevím jak to patchovat a udělal jsem přesně podle návodu všechno ... :( // a nebo eště jinak tak to patchni toho Bleach a potom ten patch upni na nějakej free server díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 hod tam prometheus-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Ahoj furt mě to nejde ani brácha se nato koukal ... :( a mohl bych vas poprosit jestli by jste mě to někdo neudělal a ten opatchovanej Eboot uploadnout? MOOOOOC prosííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jezis, sezen si KHBBS plugin a pojedou ti vsecky hry bez ohledu na FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 a mám eště otázku mohl by jsi mě to sehnat nejsem profík ve vyhledávání :) stačí jenom odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 www.google.com :dozey: a tam napis KHBBS plugin download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Pokud jsi lenoch: Je potřeba tento plugin. Stáhni, rozbal. Obě složky ('KHBBS' i 'seplugins') nakopíruj na kořen tvé karty.Pokud se již ve složce 'seplugins' na tvé kartě nachází game.txt, pouze tento soubor doplň o toto ↓ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ikdyž budu vypadat úplně za idiota ale nevím kde je ten KOřEN :'(:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Kořen je hned jak otevřeš kartu, nejdeš do žádný složky ... máš tam složku PSP, ISO ... označuje se třeba H:/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 a stejně mě to nejede ... nevím co dělám blbě do*****************:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Možná jsi neúplně aktivoval plugin, zkus zapnout a vypnout nějakou hru a poté spustit hry, které ti nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nene furt nic :( achjo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 A na jakém v současné době jedeš firmwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 mám to 4.01 M33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Aha, tak podle mě by tu nepomohl ani pánbůh... Chtělo by to ten update na GEN-D3. Postupoval jsi dle tohoto návodu? Ve zkratce - nejdříve uděláš první krok dle tohoto návodu. Poté už jen budeš pokračovat krokem 2) tohoto návodu. //V případě otázek - piš! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 a ty se divis omg ? :) udelej update na 5.50 GEN-D3 a pak tam dej to KHBBS (nebo jesli ho tam uz mas tak s nim nic nedelej) EDIT: byls rychlejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Kamarádi :D já si vůbec nevím rady -.- :D nechcete mě to udělat do jedné složký a upnout to? :( // tak už to nějak instaluju snad si to nedomrším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Chvíli počkej, celé Ti to přepíšu krok po kroku, 0K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Chvíli počkej, celé Ti to přepíšu krok po kroku, 0K? Jsem u tohoto 2) Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší a snad to dokážu dál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Wow, postoupili jsme, tenhle krok už je jednoduchý - udělej ten a budeš mít všechno (všechno by ti mělo jet + použiješ KHBBS plugin, který byl již měl fungovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 3) Mám 5.50GEN-D3-------------- Tento nefunguje .... :/ //1. krok stáhnite to odsuď nejede ... hold :( // už jedeeeee :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 nemůžu nikde najít toho prometheuse ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Prometheuse nemusíš, stačí když máš 5.50GEN-D3, a to máš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.