Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Tak už mě to jede bezproblémů!!!!! díky ti moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Není zač, díky si zaslouží spíše autoři oněch tutoriálů. Jinak kdyby ti nějaká hra nejela - ani na 5.50GEN-D3 nejedou všechny - použij plugin KHBBS. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ten už tam mám dávno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 0K, tak je to vše, kdyby něco nejelo, měl bys nějaké otázky, určitě napiš na fórum. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fretka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 0K, tak je to vše, kdyby něco nejelo, měl bys nějaké otázky, určitě napiš na fórum. ;) Nebój já bych se ozval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.