Farec Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zkus si tu hru nekde stahnout uz opatchovanou tady nekde na foru uz to myslim je ale nevim jestli tam bude zrovna tahle hra. jo a cfw mi taky ukazuje 5.50 GEN-B a ne 5.50 GEN-B2 a pritom sem tam daval ten ten cfw 5.50 gen-b2 jo a dou mi hry granturismo,naruto ten novy,motorstorm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 jo ty eště nemám stažený, asi nechám kompa přes noc ptz jindy neni čas...MotorStorm a Naruto můžou být dobrý na ty se taky těšim jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semteex Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 lidi pls jak se nastavuje ten M33 driver?? vubec netuším kde to najít...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak teda nevim stáhl sem tu new verzi s tim že si konečně zahraju Cloudy with a Chance of MeatBalls ale zas nic dokonce se mi to ani nesekne ale napíše mi to the game not be started (nebo tak nějak) a nějaký čísla!!! jo mám nastaven driver na M33 !!! jo mám cfw 5.50 GEN-B (měl bych mít B2 ale nevim v PSP mi to nepíše) takže tahle furt nic? edit: tak DIRT 2 my jde, tak aspon vim že to nedělám špatně (to je ale grafika co :D to vypadá jak java hra a ten zvuk motoru :D) Teď sem zkoušel Cloudy with a Chance of MeatBalls na 3k na několikrát a taky nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 lidi pls jak se nastavuje ten M33 driver?? vubec netuším kde to najít...:cry: Zmáčkni select a naskočí ti VHS menu a tam najeď dolu na Umd iso DRIVER. edit by ice22222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 sakra to mě štve jediná kloudná hra z těch novejch, která mě zaujala a zrovna nejde...je tu někdo komu šlape? eště mě teda zaujal ten naruto a trochu motorstorm (ale myslim si že bude na nic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Zradec chci se zeptat mám psp 3004 cfw 5.03 a když sito předělám na 5.50 půjdou mi ostatní hry co mám v pspčku? dik za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semteex Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Zmáčkni select a naskočí ti VHS menu a tam najeď dolu na Umd iso DRIVER.edit by ice22222 nj ale já když mačkám select tak mi nic nenaskočí...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 máš CFW ? máš ho v recovery menu zaplý ? to Grissom17 : mg, umis cist topic jmenem Topic pro zacatecniky ? kdyz si das vic nez 5.03 tak ti NEPUDOU stazeny hry a budes muset hra UMDcka, OMG! jezis ctete ten topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 PSP rozumím, ale taky při tom GENu mi nic pod Selectem nenaskakuje, co s tím? Reflash nepomahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 PSP rozumím, ale taky při tom GENu mi nic pod Selectem nenaskakuje, co s tím? Reflash nepomahá. tak to tomu moc nerozumíš!...povol si to v recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Zradec chci se zeptat mám psp 3004 cfw 5.03 a když sito předělám na 5.50 půjdou mi ostatní hry co mám v pspčku? dik za odpovědi tak si pak zahraješ jen umd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Zradec chci se zeptat mám psp 3004 cfw 5.03 a když sito předělám na 5.50 půjdou mi ostatní hry co mám v pspčku? dik za odpovědi UPDATE NEDELEJ V ZADNEM PRIPADE !!!!Uz by jsis nezahral iso/cso hry ( hry z netu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 spustil někdo GT na 5.03 gen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Já zatim ne...pouze černá obrazovka....PSP 2k v3 5.03 GEN-A (full) nastaven M33 Driver :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 sorry ,ale vy ste jak dem..ti ... kdyz se podivate na tabulku na jekem FW hry jedou tak je jasne napsano ze GT na 5.03 GEN NEJDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...je to i minimalne 10x v tomto topicu,ale tupec se najde vzdycky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jak dlouho se čeká na krok 10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jak dlouho se čeká v kroku 10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Strašně dlouho hele... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jak dlouho se čeká v kroku 10 ? zhruba 5 dni, zavisi na hre. Proto to vse trva tak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Zkusil jsem po problémech s GEN 5.03 nahodit CFW enabler a to prosím verze 3.30. Stáhnul jsem ze srandy Motor Storm z www.pspisoz.com kde jsou hry uz opatchovane. Spustil jsem a nic. Pak jsem si uvedomil prepnout ten UMD na m33 a holááá jede to !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 všechno podle návodu...výsledek černá obrazovka a mám 5.50 GEN-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 co takhle nam rict jakou hru upravujes a jaky mas nastaveny UMD ISO driver...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ahoj zkousel sem fifa10 a dirt 2na 5.03gen-a a nejde,pujde to nekdy?pripravuje se dalsi verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 zatim to nejde... to jestli to pujde se zatim nevi a nove verze vychazi spontalne = nikdo nevi kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.