sichaque Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zdar, chci se zeptat. Včera mi zamrzlo Xko (žádná červená světla se zatím nerozsvítila) a já dostal trochu strach. Nemůže to bejt nějakej počátek RROD? Díky za odpověd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zamrzá všechno (PC, PS3, občas i set-top-box x)) když hraješ tak se ti to sekne a pomůže restart, ale jestli se ti to stává častěji a jestli máš starší verzi xka tak může naskočit i RRoD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zdar, chci se zeptat. Včera mi zamrzlo Xko (žádná červená světla se zatím nerozsvítila) a já dostal trochu strach. Nemůže to bejt nějakej počátek RROD?Díky za odpověd... Bud v klidu. Nemel by to byt naznak RROD. Obcas se to sekne, u tech novejsich typu treba kdyz hrajes dele nez 7-8 hodin. Jenom bych vsem doporucil backup savu a pozic treba na memory kartu, jestli je k dispozici. Jednou se mi to takhle seklo a HDD to nerozdejchal, takze vsechno pryc. Peklo. Vice tady, najdi si prispevek ode me, nevim, jak linkovat primo na nej. http://console-forum.net/showthread.php?t=65040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sichaque Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Ok, díky, docela jste mě uklidnili. Mám již druhé Xko, u prvního se mi RROD objevilo (poprvé právě krátce po zamrznutí, tak jsem myslel, že to s tím nějak souviselo) a druhý je taky po RROD, ale čerstvě po reklamaci, na které vyměnili celou základní desku. Z RROD už mám vcelku pořádnou fóbii. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jestli ho máš na stojato dej ho na ležato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sichaque Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jestli ho máš na stojato dej ho na ležatoNo, na stojato ho mám, protože jsem někde četl, že tak daleko líp chladí a není tak hlučnej. Pletu se??? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Pokud mas verzi s hdmi konektorem , je to celkem jedno :) Pokud ne tak je lepsi mit xko na stojato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sichaque Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Pokud mas verzi s hdmi konektorem , je to celkem jedno :)Pokud ne tak je lepsi mit xko na stojato... Hdmi konektor tam myslím nemám, takže Xko nechám dál stát na stojáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sichaque
Zdar, chci se zeptat. Včera mi zamrzlo Xko (žádná červená světla se zatím nerozsvítila) a já dostal trochu strach. Nemůže to bejt nějakej počátek RROD?
Díky za odpověd...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts