Cassper Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Hrál jste někdo už tenhle novej basket ? Teda jakožto fandovi mi povinnost velela demíčko stáhnout a můžu říct jen jedno. WOW :wohow: Vypadá to nádherně, hraje se to skvěle, co víc si přát :roll: ... Jsem zvědavej co předvede NBA 2K10. Ale když srovnám to co mám doma, tj. NBA 2K9 a nyní tedy demo NBA Live 2010, tak NBA od EA Sports je teda o několik světelných let napřed. To snad ani není možný. ... Ale i tak bych si rád třeba vyzkoušel demo i na 2KSports ve verzi 2010, abych je zbytečně rychle neodsoudil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flunders23 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 no ja mam lonskej rocnik jak vod EA tak vod 2K a s hratelnosti je na tom lip EA ale zas kdyz se chci dat slamdunk tak v 2K muzu davat pres auto,barely atd. ale letos ani o 2K neuvazuju kdyz sem si stahnul demo liveka tak me to dostalo nastup hracu grafika a hratelnost taky skvely letos se EA s baskytkem fakt vytahlo:bash: PS. NBA is my life Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Takze spise doporucujete NBA LIVE? Stahuju sice obe, ale chci prave jen jednu z nich.....loni jsem hral 2K9 a libilo se mi to.....ale chci vedet nazor, kdo to uz hral. Diky moc za rady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 a už jste zkoušeli i demo 2k10? stahuju teď obě dema a jsem zvědav, NBA jsem hrál naposledy 08, tak jsem zvědav, jaké to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flunders23 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ja kazdopadne doporucuju nba live:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ja kazdopadne doporucuju nba live:bash: Ok dam na tebe...... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no tak podle dema bych řekl, že lepší je fakt asi NBA live... Akorát jak jsem už NBA dlouho nehrál, ani nevím jak se to pořádně ovládá :) Třeba při bránění, můžu míč získat jen vypíchnutím X? Vypadá to pak někdy divně, když tam furt do něho píchám rukou :) Y je na doskoky atd. A přihrávky a změna hráčů a X se hází na koš že? Nebo dá se házet i nějak jinak? Je třeba na něco B? A jak taky ovlivním jestli bude hod přesný nebo ne? Musím třeba podržet to X? A dají se na něco použít ještě ostatní tlačítka jako LB,RB,RT? Přišel jsem akorát, že LT můžu použít na přesné přihrávky :) A ještě otázečka...v plné jsou i týmy z jiných lig? nebo jen NBA a nároďáky?(a je tam česká repre?) A jaké jsou herní možnosti? Jako jestli tam jsou třeba i nějaké minihry, nebo jestli se tam dá zahrát třeba i street basket(kdysi dávno to v NBA od EA bývalo myslím :) ) Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flunders23 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no v 09 to bylo tak ze x byli layupy a dunky (dvojtakty a smece) a b fungovalo na strelu z dalky. v nba live 10 to je uz ale jinak strela je x a dvojtakty a smece jsou RT+x,RT funguje jako sprint,vypichovani je pouze x.presnost strely se ovlivnuje delkou drzeni x musis presne trefit tu chvili kdy ma hrac balon vedle hlavy apustit ale vetsinou staci jen zmacknou a kos trefi. A co ja vim tak tam jsou jenom tymy NBA a narodaky a ceskej tam myslim neni(taky proc posledni roky hrajou pekne na ho**o) a ten street tam neni mam dojem uz od 06 ale byla to spis hra 1v1 nez street.ten street najdes v nba 2k10 urcite v 2k9 byl a dalo se hrat myslim 3v3 ale to uz si nejsem jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ok dík, no ještě pouvažuju do čeho půjdu :) a to RB,LB se teda nepožívá na nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak po srovnání plných verzí obou basketů bych řekl asi toto. NBA Live 10 doporučuju těm, co se chtějí hned bavit. Nebo si zahrát s někým kdo basket až tolik nezná. NBA 2k10 je těžší na ovládání a celkově složitější, ale hardcore hráči to třeba ocení víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Nevíte prosím vás jestli v tomhle ročníku(nba live 10) je slam dunk contest,nemůžu ho nikde najít.Předem díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 V NBA Live10 jsem Slam Dunk zatím taky nenašel. Takže buď jsme slepí oba nebo tam prostě není :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Je až s podivem jak letošní ročník je pro EA uspěšný ,snad až na NHL mě v ničem nezklamal FIFA pecka ,NFL pecka a u NBA jsem se nestačil divit prostě nádhera...2K mi nikdy nesedlo ovládání ,rozhodně dost uvažuju že půjdu do NBA 10 ,nikdy by mě to nenapadlo ,ale letošní rok vypadá skvěle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flunders23 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 slam dunk je v allstar weekendu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.