Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NBA Live 2010


Cassper

Recommended Posts

Hrál jste někdo už tenhle novej basket ? Teda jakožto fandovi mi povinnost velela demíčko stáhnout a můžu říct jen jedno. WOW :wohow:

Vypadá to nádherně, hraje se to skvěle, co víc si přát :roll: ... Jsem zvědavej co předvede NBA 2K10. Ale když srovnám to co mám doma, tj. NBA 2K9 a nyní tedy demo NBA Live 2010, tak NBA od EA Sports je teda o několik světelných let napřed. To snad ani není možný. ... Ale i tak bych si rád třeba vyzkoušel demo i na 2KSports ve verzi 2010, abych je zbytečně rychle neodsoudil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja mam lonskej rocnik jak vod EA tak vod 2K a s hratelnosti je na tom lip EA ale zas kdyz se chci dat slamdunk tak v 2K muzu davat pres auto,barely atd. ale letos ani o 2K neuvazuju kdyz sem si stahnul demo liveka tak me to dostalo nastup hracu grafika a hratelnost taky skvely letos se EA s baskytkem fakt vytahlo:bash:

PS. NBA is my life

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak podle dema bych řekl, že lepší je fakt asi NBA live...

Akorát jak jsem už NBA dlouho nehrál, ani nevím jak se to pořádně ovládá :)

Třeba při bránění, můžu míč získat jen vypíchnutím X? Vypadá to pak někdy divně, když tam furt do něho píchám rukou :)

Y je na doskoky atd. A přihrávky a změna hráčů a X se hází na koš že? Nebo dá se házet i nějak jinak? Je třeba na něco B? A jak taky ovlivním jestli bude hod přesný nebo ne? Musím třeba podržet to X?

A dají se na něco použít ještě ostatní tlačítka jako LB,RB,RT? Přišel jsem akorát, že LT můžu použít na přesné přihrávky :)

A ještě otázečka...v plné jsou i týmy z jiných lig? nebo jen NBA a nároďáky?(a je tam česká repre?)

A jaké jsou herní možnosti? Jako jestli tam jsou třeba i nějaké minihry, nebo jestli se tam dá zahrát třeba i street basket(kdysi dávno to v NBA od EA bývalo myslím :) )

Díky za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no v 09 to bylo tak ze x byli layupy a dunky (dvojtakty a smece) a b fungovalo na strelu z dalky. v nba live 10 to je uz ale jinak strela je x a dvojtakty a smece jsou RT+x,RT funguje jako sprint,vypichovani je pouze x.presnost strely se ovlivnuje delkou drzeni x musis presne trefit tu chvili kdy ma hrac balon vedle hlavy apustit ale vetsinou staci jen zmacknou a kos trefi.

A co ja vim tak tam jsou jenom tymy NBA a narodaky a ceskej tam myslim neni(taky proc posledni roky hrajou pekne na ho**o) a ten street tam neni mam dojem uz od 06 ale byla to spis hra 1v1 nez street.ten street najdes v nba 2k10 urcite v 2k9 byl a dalo se hrat myslim 3v3 ale to uz si nejsem jistej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po srovnání plných verzí obou basketů bych řekl asi toto.

NBA Live 10 doporučuju těm, co se chtějí hned bavit. Nebo si zahrát s někým kdo basket až tolik nezná.

NBA 2k10 je těžší na ovládání a celkově složitější, ale hardcore hráči to třeba ocení víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je až s podivem jak letošní ročník je pro EA uspěšný ,snad až na NHL mě v ničem nezklamal FIFA pecka ,NFL pecka a u NBA jsem se nestačil divit prostě nádhera...2K mi nikdy nesedlo ovládání ,rozhodně dost uvažuju že půjdu do NBA 10 ,nikdy by mě to nenapadlo ,ale letošní rok vypadá skvěle....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu