Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hrál jste někdo už tenhle novej basket ? Teda jakožto fandovi mi povinnost velela demíčko stáhnout a můžu říct jen jedno. WOW :wohow:

Vypadá to nádherně, hraje se to skvěle, co víc si přát :roll: ... Jsem zvědavej co předvede NBA 2K10. Ale když srovnám to co mám doma, tj. NBA 2K9 a nyní tedy demo NBA Live 2010, tak NBA od EA Sports je teda o několik světelných let napřed. To snad ani není možný. ... Ale i tak bych si rád třeba vyzkoušel demo i na 2KSports ve verzi 2010, abych je zbytečně rychle neodsoudil :)

Odesláno

no tak podle dema bych řekl, že lepší je fakt asi NBA live...

Akorát jak jsem už NBA dlouho nehrál, ani nevím jak se to pořádně ovládá :)

Třeba při bránění, můžu míč získat jen vypíchnutím X? Vypadá to pak někdy divně, když tam furt do něho píchám rukou :)

Y je na doskoky atd. A přihrávky a změna hráčů a X se hází na koš že? Nebo dá se házet i nějak jinak? Je třeba na něco B? A jak taky ovlivním jestli bude hod přesný nebo ne? Musím třeba podržet to X?

A dají se na něco použít ještě ostatní tlačítka jako LB,RB,RT? Přišel jsem akorát, že LT můžu použít na přesné přihrávky :)

A ještě otázečka...v plné jsou i týmy z jiných lig? nebo jen NBA a nároďáky?(a je tam česká repre?)

A jaké jsou herní možnosti? Jako jestli tam jsou třeba i nějaké minihry, nebo jestli se tam dá zahrát třeba i street basket(kdysi dávno to v NBA od EA bývalo myslím :) )

Díky za odpovědi :)

Odesláno

no v 09 to bylo tak ze x byli layupy a dunky (dvojtakty a smece) a b fungovalo na strelu z dalky. v nba live 10 to je uz ale jinak strela je x a dvojtakty a smece jsou RT+x,RT funguje jako sprint,vypichovani je pouze x.presnost strely se ovlivnuje delkou drzeni x musis presne trefit tu chvili kdy ma hrac balon vedle hlavy apustit ale vetsinou staci jen zmacknou a kos trefi.

A co ja vim tak tam jsou jenom tymy NBA a narodaky a ceskej tam myslim neni(taky proc posledni roky hrajou pekne na ho**o) a ten street tam neni mam dojem uz od 06 ale byla to spis hra 1v1 nez street.ten street najdes v nba 2k10 urcite v 2k9 byl a dalo se hrat myslim 3v3 ale to uz si nejsem jistej

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu