crab2man Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Ahojte, mám 82cm uhlopříčku TV (starší Panasonic). A co ě dost vadí je čitelnost textů při hraní Fallout 3 nebo FIFA 10 (manager mode) atd. Je to tak miniauturní a neostré (i když pochybuju kdyby to bylo ostřejší že by to bylo líp čitelné), že mě z toho bolí oči. Dá se to vyřešit LCD TV nebo monitorem nebo je to to samé? Neměl jsem možnost to vyzkoušet. díky, PS. nevím proč ty texty nedělají větší. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Ahojte, tak dneska jsem si konečně pořídil ten RGB Scart kabel. Připojil j mojí CRT TV a o 50% se ten obraz zlepšil. Opravdu jsem tak veliké zlepšení nečekla. Texty jsou ostré a čitelné. Pochopitelně to není jak na plazmě, ale můžu doporučit opravdu všem kdo mají starší CRT TV a podporuje RGB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crab2man
Ahojte,
mám 82cm uhlopříčku TV (starší Panasonic). A co ě dost vadí je čitelnost textů při hraní Fallout 3 nebo FIFA 10 (manager mode) atd.
Je to tak miniauturní a neostré (i když pochybuju kdyby to bylo ostřejší že by to bylo líp čitelné), že mě z toho bolí oči.
Dá se to vyřešit LCD TV nebo monitorem nebo je to to samé? Neměl jsem možnost to vyzkoušet.
díky,
PS. nevím proč ty texty nedělají větší. :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.