jackman Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 >>Proste si to stahnete,a postup instalaci je stejna jako u normalni Firmware<< 2G http://czshare.com/929006/oMxY/iPhone1%2C1_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated_Unlocked.ipsw 3G http://czshare.com/928638/sgKg/iPhone1%2C2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 2G UPLOADING... 3G http://czshare.com/928638/sgKg/iPhone1%2C2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw good az teda na graficky zobrazeni, radsi zmen barvu toho pisma skoro to neni videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 me uz se nejak nechce opravit..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 me uz se nejak nechce opravit..:wohow: jaj otevri si to v nakym editoru a prdni tam negativ:D to staci:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jsem to delal ve photoshopu 15 min,musim se ucit na testy zitra do skoly :bash::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ad1. neviem preco je navod po anglicky ked tvoja anglictina je priserna a sme na CZ fore ad2. treba podotknut ze takyto FW ide nahrat iba na uz pwnuty iPhone ad3. prestante s tym OT o type pisma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja to nedelal jen pro tenhle forum vis,postnul jsem to i na asijskych forech,takze jsem to delal anglicky. mam nekde chybu?opravis?:wohow: jinak ja nevim kde mam tu chybu(nebo chyby) napsal jsem ze se to instaluje jako u normalnich firmwaru,chtel jsem ostatnim jen pomoct,a nevim proc musis me kritizovat,zarlis bo co?promin:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 mas tam dost chyb, poziadaj rodicov nech ti nato mrknu ziarlim? :lol: .... navod ma byt JASNY a PRESNY ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 a vcem je lepsi nebo horsi, prozatim vyckavam na 3.0 u meho iPhone 3G, takze jeste porad jsem nezjistil proc upgradovat a nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 myschoo: :P aspon jsem se znazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Nechápu, to je jako jailbreak na FW 3.1 u 3g? Já mám 3.1 u kterého si myslím že fůrt nejde jailbreak, nebo tenhle soubor už je na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 tohle je CUSTOMIZE FIRMWARE 3.1 je to jako oficialni firmware akorat uz je jailbreaknutej pomoci MAC,staci si to nainstalovat pres iTunes 9,jako u normalnyho firmwaru a pote mas uz hacklej mobil a v mobilu mas uz i CYDII,proste po instalovani mas JAILBREAK bez nutnosti jaibreak pres nejakej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Uz to niekto riskol? :P Pwnutej 3.1 sa neviem dockat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jasne,ja jsem to zkusil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty2088 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 taky sem ho zkusil a přes cydii nejde vložit hackulo.us a stáhnout appsync nebo aspon me to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 taky jsem to zkousel, a nemel jsem napis operatora, signal jo ale operatore ne xD divné. Mam t-mobile... Provedl jsem DG a jsem zas na 3.0.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ja taky nemel logo operatora,vyresil jsem to tak,ze jsem tam nahral pres WinSCP (vodafone) logo do CARRIER file Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ja nemam ziaden problem, nainstaloval som vsetko co som pouzival z cydie bez problemov a vsetko funguje. Aj Genius Mixes <3 <3 <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 nainstaloval jsem custom 3.1 a teda po nekolikate (mel jsem chyby 1600 atd) ale potom to dopadlo dobre a uz to mam, logo jsem teda mel hnedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jsem rad vam to funguje taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 No nevim iPhone mam 3.1 (3G) a iTunes 9... Mam stahnutou tu verzi na 3G a kdyz dam Shift + Restore a vyberu ten jailbreaktnutej FW, pocitac chvili s iPhonem pracuje ale pak to hodi chybu 1604 :( Nevite co to je? Asi 4x jsem to zkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jj delallo mi to taky...musis nachystat IP do DFU pres ten program winpwn-2.5-BETA Setup.exe, a tam zadej nahore expert mod na ON, potom vyber 3G a ono se te to bude ptat na nejaky kraviny, vzdycky davej OFF (palec dolu) a potom se to zepta na FW a ty vyberes tu verzi 2.0.2 kterou si stahl, potom ti to uz bude ukazovat odpocet na to aby si zacal mackat tlacitka na IP tak se poradne divej na obrazek, pekne to ukazuje, no a potom ti to napise ze ti to gratuluje a muzes zacit (IP musi svitit bile) potom pres iTunes dej SHIFT + Restore a vyber FW 3.1 a uz to povali, takhle me to fungovalo, taky me to pred tim delalo tyhle chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ok vyzkousim to ;) Diky moc za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 nevim proc vam furt naskakuje ten problem 1600/1604 ale me to funguje normalne,dam shift+restore,a nainstaluje se to bezproblemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 JE nutné stahovat APPSYNC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.