zmusik Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Odesláno Září 30, 2009 Čau,už nekdo umí opravit tohle? http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEAuVFAyFVAbuJeatV.php Když jsem volal na linku Microsoftu,tak vubec nevěděli o co jde,pár lidem už se to stalo,ale na internetu toho moc neni. Citovat
0 luboss47 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 Konzole me dvakrat hodila klasickej rrod,ale po odpojeni hadru s ni nikdy nebyl problem az jednou prislo tohle.V konzoli jsem se nikdy nehrabal,takze to je vazne budto nejaka p*****na nebo uz je cela konzole upne v pr**li. Hledal jsem vsude po netu,uz jsem narazil na par lidi,ktery to maj taky,ale o zpusobu opravy nikde ani zminka. Citovat
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2009 hej lidi to je Christmas light... to je chyba key Valut v nand .. pokud mas zajem tak tohle se da opravit.. napis kdyztak PM a domluvime se na cene.. =) Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2009 však to tady píšu, ale všichni to ignorují, koukni o pár příspěvků nahoře. Kdyby se autor nesoustředil jen na offtopic, tak by si toho možná i všimnul :cheesygrin: Citovat
0 luboss47 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 Boze romiku ty jsi ale kus vorla pisu zde o radu (TOPIC SE JMENUJE OTAZKY A ODPOVEDI) a ty ze sebe delas blbce misto aby jsi poradil,pokud vis (myslim si ze vis h***o). Takze vite pls nekdo jak se da opravit tahle chyba ??? Diky moc Citovat
0 godlike Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 pokud by si trochu premyslel, tak si spojis romiiikuv a pc-maniakuv koment a domyslis si to Citovat
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 Boze romiku ty jsi ale kus vorla pisu zde o radu (TOPIC SE JMENUJE OTAZKY A ODPOVEDI) a ty ze sebe delas blbce misto aby jsi poradil,pokud vis (myslim si ze vis h***o).Takze vite pls nekdo jak se da opravit tahle chyba ??? Diky moc No pokud od někoho žádáš pomoc , tak alespoň neurážej a nenapadej ostatní kdo ti do OFF TOPICU přispějí. Je zřejmé , že budeš muset do autorizovaného servisu , stímhle ti tady asi my lameři neporadíme. Citovat
Otázka
zmusik
Čau,už nekdo umí opravit tohle? http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEAuVFAyFVAbuJeatV.php
Když jsem volal na linku Microsoftu,tak vubec nevěděli o co jde,pár lidem už se to stalo,ale na internetu toho moc neni.
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.