zmusik Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Čau,už nekdo umí opravit tohle? http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEAuVFAyFVAbuJeatV.php Když jsem volal na linku Microsoftu,tak vubec nevěděli o co jde,pár lidem už se to stalo,ale na internetu toho moc neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Konzole me dvakrat hodila klasickej rrod,ale po odpojeni hadru s ni nikdy nebyl problem az jednou prislo tohle.V konzoli jsem se nikdy nehrabal,takze to je vazne budto nejaka p*****na nebo uz je cela konzole upne v pr**li. Hledal jsem vsude po netu,uz jsem narazil na par lidi,ktery to maj taky,ale o zpusobu opravy nikde ani zminka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 hej lidi to je Christmas light... to je chyba key Valut v nand .. pokud mas zajem tak tohle se da opravit.. napis kdyztak PM a domluvime se na cene.. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 však to tady píšu, ale všichni to ignorují, koukni o pár příspěvků nahoře. Kdyby se autor nesoustředil jen na offtopic, tak by si toho možná i všimnul :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Boze romiku ty jsi ale kus vorla pisu zde o radu (TOPIC SE JMENUJE OTAZKY A ODPOVEDI) a ty ze sebe delas blbce misto aby jsi poradil,pokud vis (myslim si ze vis h***o). Takze vite pls nekdo jak se da opravit tahle chyba ??? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godlike Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 pokud by si trochu premyslel, tak si spojis romiiikuv a pc-maniakuv koment a domyslis si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Boze romiku ty jsi ale kus vorla pisu zde o radu (TOPIC SE JMENUJE OTAZKY A ODPOVEDI) a ty ze sebe delas blbce misto aby jsi poradil,pokud vis (myslim si ze vis h***o).Takze vite pls nekdo jak se da opravit tahle chyba ??? Diky moc No pokud od někoho žádáš pomoc , tak alespoň neurážej a nenapadej ostatní kdo ti do OFF TOPICU přispějí. Je zřejmé , že budeš muset do autorizovaného servisu , stímhle ti tady asi my lameři neporadíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zmusik
Čau,už nekdo umí opravit tohle? http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEAuVFAyFVAbuJeatV.php
Když jsem volal na linku Microsoftu,tak vubec nevěděli o co jde,pár lidem už se to stalo,ale na internetu toho moc neni.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.