Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Dnešním dnem se do obchodů dostala nová herní konzole PSP GO, kterou doprovází i start celkem nadějné služby PSP Minis, která má přinášet pravidelně menší hry ke stažení za nějaký ten menší obnos. Některé kousky už Sony uvolnila na PS Store, tak se pojďme podívat, co na nás čeká. Když pomineme hry jako Tetris nebo Sudoku, kdy první jmenovaná stojí neuvěřitelných 10 dolarů, máme tu celkem zajímavé kousky jako Funky Punch , Fieldrunners , Hero of Sparta , Alien Havoc nebo BRAINPIPE . Co trošinku zamrzí je jen cena, která se pohybuje kolem 5ti dolarů. Snad se brzy tato první várka her rozroste o další zajímavé kousky a půjde i cena dolů. Zdroj:konzolista.cz Co na tyto hry říkáte? Některé se mi i líbí za chvíli přidám video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Jo líběj se mi, a určitě mají budoucnost jestli budou stát cca těch 50-100kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Ta cena je na nich nejlepší,ale ani kvalita her v poměru s cenou nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 co je to za hru v tom videu dost mi to připomíná GOW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Hero of sparta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Nejlepší na tom ale je, že se do toho hned naložili i větší firmy jako je EA. Mohlo by tam vzniknout dost dobrejch oddychovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 vypadá to slušně až se to objeví na netu hned stahuju možná si to i koupim:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Tak už se připrav,tu spartu se chystám upnout a další mini hry do svého topicu :) (dneska) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak to sem rád kupovat si nic nebudu XD. Jak je to velký (myslim to hero of sparta) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Je to mini,věčina her má kolem 200 mb Sparta 173 mb přesně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Urcite dobry tah,nejaky ty oddychovky,jednodussi hricky sou treba,na homebrew scene se toho moc nevyskytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Za tu cenu fakt dobrý,--.. těším se na další :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Už sem sosnul z pspiso thexder a hero of sparta :) ted to otestuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 JJ,já to sosl tak,je to super hra a už je v mých uploadnutých hrých :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Huste super! Pokud to jde cracknout, jako uz predchozi pure PSN hry, tak nic nekupuju. Jinak se skladam s kamosema a jdu do toho, ta cena je fakt bomba a neco takoveho chybelo :) GW Sony! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Už to je any,mám to v uploadech.... Tak kdyžtak stáhni a ušetříš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 vite co doopravdy nechapu? proc tu chvalite cenu kdyz si to pak zase stahnete? jste fakt ubohy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 V mém věku,když je možnost tak si to radši stáhnu...... Radši si peníze nechám a pak investuji do něčeho jiného. A myslím,že i ostatní. Edit// a je rozdíl 1000 za hru nebo 200,a pokud nemůže pochválit změnu tak nevím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 vite co doopravdy nechapu? proc tu chvalite cenu kdyz si to pak zase stahnete? jste fakt ubohy... Tak si to kupuj a neprud. Jestli mas problem a potrebu spamovat, tak ja brzy budu mit potrebu bodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 nemam potrebu spamovat a pokud vim tak jsem se nicim neprovinil spam to neni(je to k tematu).... libi se mi jak kdyz ma nekdo jinej odlisnej nazor nez ty nebo pripominku k tobe tak hned vyhrozujes bodama popr zacnes toho druhyho urazet.... jen rikam ze mi prijde vtipny kdyz tady tohle pisete.... to je jako jit do obchodu vyhlidnout si naky tricko, nadavat na cenu ze je hrozne drahy a kdyz ho konecne daj do slevy, tak ho raci strcit pod bundu (neni to nejlepsi priklad, ale kazdej myslim pochopi co byla pointa) PS: teprv tohle muzes povazovat za spam, ale jelikoz jsem reagoval an tvuj prispevek tak to neni muj spam ale tvuj spam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Spam bylo i tamto, netykalo se to vubec minies. Neboduji za nazor, ale za spam. Ted jsem ti to taky neobodoval, tak radeji drz pysk nebo opravdu zacnu bodovat - at muzes alespon kecat nesmysly o nejakem bodovani trochu opravnene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak co říkate na ty hry? Už jste je hráli? Já měl tu čest a musím říct že hra Hero of sparta mně celkem chytla a co vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 docela good pro nějaký začátečníky.:psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Hero of sparta mne teda vubec nechytla, naopak Fieldrunners je super (jak jinak, kdyz i na iPhone je super). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 JJ taky miluju strategie... Hero of Sparta nenadchne, ale hrál jsem tak 1 minutu, můžeto být super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.