Deny1468623682 Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 admini jsou zkurvisini a hulej si navzájem péra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 No coment .. !! Ban! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 admini jsou zkurvisini a hulej si navzájem péra hele je myslim ze na tomhle forum jsou normalni slusni lidi.... tak tu nenadvaej a uklidni se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Hezky, za tohle zas nic nebude ale lidi co daj ubohej double post nebo daj jeden vulgarismus tak maj body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Hezky, za tohle zas nic nebude ale lidi co daj ubohej double post nebo daj jeden vulgarismus tak maj body neboj uz je zabanovanej a ma -11k cr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 kčemu sou vubec ty kredity ? nikdo mi neodpověděl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 kčemu sou vubec ty kredity ? nikdo mi neodpověděl :( 1.pises to ve spatnem topicu 2.muzes za ne napr kupovat kredity na czshare,share-rapid atp 3.a kdyz za ne nic nechces tak mi je muzes poslal thx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ten ban mu patří... nechápu proč nadával když mu nikdo nic neudělal těhle lidí se najde hlavně tady a nadávaj na lidi který ze všema vycházej a snažej pomoct ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Lidi omlouvám se všem je mi líto co se stalo :( vsechno tohle psal jinej clovek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominik.malega Odesláno Květen 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2020 V roce 2020 jsem zakoupil THUG2 a mám stejný problém. Nějaké řešení mimo formátování karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.