Jump to content
  • 0

Pomocte, zpomalování her-velká odměna

CHheVvy
 Share

Question

Zdravím mám pro vás kšeftík :wohow: kdo mi pomůže vyřešit problém zpomalování se her dostane všechny moje body co mám na foru zkoušel jsem různe věci a nic nepomáhalo. Třeba hraji a hra se začne zpomalovat jako BULTTIME. TAkže nějaké návrhy kdo mi odepíše ještě do konce týdne a bude fungovat jeho češní dám pár creditů i na CZSHARE !!!

Recommended Posts

• 0
mám XP vše ovladače mám myslím nainstalované tedy hlavně grafika a od té doby co jsme prostě hodil do PC xp tak mi hry jedou takto PC mám GeFroce 9600GT , AMD Atholn(m) 64 X2 Dual core procesor 4800+ 2.441 GHz , 2.00GB ram

a zkousel si jinou grafiku?podle me se ti prehrejva nebo je spatne slot tak jestli mas 2 tak to zkus hodit do toho druhyho...

• 0

AlexXx, jako nic proti, ale myslím že když o tom nic neví je to hroznej risk taktovat pro něj. Přetaktovat každý jádro o 1,6GHz... no dovol, ale tohle je nesmysl možna tak o 600MHz.

Jinak jaký je vytížení procesoru ve windowsu a pote se spuštěnou hrou? (aby jsem kdyžtak vyloučili že to dělá procesor)

• 0

Vyzkoušel bych odinstalovat ovladače chipsetu a grafický karty a znovu nainstalovat něco se tam musí hádat...a zkoušel si jestli ten tvuj "bullettime" dělá i v nějakym benchmarku? kolik her si zkoušel ktery ti tohle dělaj? a nepřemejšlels nad tim že ti mohla odejít grafika, že to byla jen náhoda že zrovna se to podělalo když si přeinstalovaval? jaky mas teploty grafiky v zátěži? neviděl si ve hře tkz. artefakty? místo textur, barvy (trojuhelniky apod...)