Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

UZ hrajete? Co si o tom myslite?

Ja jsem zatim v cca prvni hodine gameplaye a jsem trosku zklamany...Zatim me vsem utvrzuje v tom, ze je to jen Gothic 2,3 hozeny do jineho grafickeho kabatku, ktery je nutno podotknout na dovednosti X360 trosku neaktualni a zpatecnicky....Hra mi zatim neprisla v nicem novatorska...jakoby bez vetsiho napadu...Proste pres kopirak...Zatim docela zamrzela..uvidime co dal...

And whats your opinion guys?

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Odesláno
UZ hrajete? Co si o tom myslite?

Ja jsem zatim v cca prvni hodine gameplaye a jsem trosku zklamany...Zatim me vsem utvrzuje v tom, ze je to jen Gothic 2,3 hozeny do jineho grafickeho kabatku, ktery je nutno podotknout na dovednosti X360 trosku neaktualni a zpatecnicky....Hra mi zatim neprisla v nicem novatorska...jakoby bez vetsiho napadu...Proste pres kopirak...Zatim docela zamrzela..uvidime co dal...

No ja to jeste neparim teprve taham ale myslim ze budu spokojeny,jde mi o to aby to bylo neco jako gothic 1,2,3 protoze tydle hry me nehorazne bavily a jestly je dobrej pribeh na grafice mi nezalezi

Odesláno

Jako těšil jsem se jako prase a musím podotknout, že jsem taky na rozpacích, trošku mě štve ta kamera a pohyb s ni pomoci analogu. Ale hral jsem to jen hodinu, tak doufám, že se to ještě vytáhne. Nicméně mě ale také zklamalo hodnocneí jednoho herního webu => 4/10. Je fakt, že G 1 - 3 na Xko není, takže mi to vůbec nevadí, že to G kopíruje.

Odesláno
Trosku me stvou ty textury, ktery se vykreslujou vazne na pytel...Nemam sice HDD, ale zajimalo by me jestli to zkousel nekdo nainstalovat na HDD a textury se trosku zklidnily...(jako napr u GTA4)

mozna by to chtelo jiny release nebo znova vypalit, ale ja s timhle nemam u risen absolutne zadny problem a to nemam hdd

ja sem za tuhle hru moc rad .. gothic 1 a 2 jsou nejlepsi hry ktere sem na pc hral a proto sem jenom rad ze risen je klasicky gothic .. vyvojari sli na jistotu a nic tim nezkazili .. ta kamera mi prisla taky trosku strelena a kdyz jsem zjistil ze nejde ani upravit senzibilita analogu tak sem byl trosku smutny, ale zvykl sem si na to a uz mi to ani nepride .. grafika popravde mohla byt lepsi, ale hratelnost to vyvazuje takze ok .. questy zatim nuda, protoze to je jenom pobihani po meste a rozhovory s npc.. hudbe a dabingu nemam co vytknout, genialni

me proste tenhle koncept sedi na miru .. za me 95%

Odesláno

Ty textury co jsou blizko postavy jsou relativne ok...ale kdyz beham po svete, tak se v dalce neustale dokresluji, a to hezky moc nevypada..pusobi to divnym, neprirozenym dojmem...

Je divny aby byla kvalita textur zavisla na release...Tenhle problem jsem cetl i v prvnich zahranicnich recenzich, at uz tech nemeckych, tak anglickych...

Odesláno
Ty textury co jsou blizko postavy jsou relativne ok...ale kdyz beham po svete, tak se v dalce neustale dokresluji, a to hezky moc nevypada..pusobi to divnym, neprirozenym dojmem...

Je divny aby byla kvalita textur zavisla na release...Tenhle problem jsem cetl i v prvnich zahranicnich recenzich, at uz tech nemeckych, tak anglickych...

jo tohle .. to je fakt. ale bylo to myslim u kazdeho gothicu a nak extra mi to nevadi, ikdyz mohli to vyresit lip no

Odesláno

NA hru jsem se velice tesil, ale nesplnila moje ocekavani. grafika mi nevadi ale rozhovori mi pripadaji nemastné a neslané. velikost písma mi příde skoro nečitelná, mapa se mi zdá nepřehledná (obzvlášť v noci) najasné ukoly. nevite nekdo jak aktivovat misi kterou jsem uz prijmu a mam jich v ostatnich qestech abych ji mnel jako aktive qvest?

Odesláno
to mi přijde prostě jako vtip co předvedli u xbox verze,nevěřim že xbox by nezvládl lepší grafiku (starej oblivion vypadá mnohem líp podle mě)

http://www.videogameszone.de/aid,696485/Risen-Grafik-Vergleich-zwischen-PC-und-Xbox-360-Version/Special/?menu=browser&mode=article&article_id=696485&entity_id=219665&image_id=1201013&page=1&order=

Si děláte srandu teď sem se docela zalekl a rozmýšlím stáhnutí! Vypadá to totiž celkem děsně a na PC to vypadá hezky, takže bych požádal o dojmy.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu