heksa Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 jaky je nejvetsi rozliseni JPG obrazku v PSP chtel sem si tam narvat mapu cely jizny moravy ale nejak to nezvlada :) neni negde napsany max rozliseni? at to nemusim skouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 480x272...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 480x272...;) Tezko! Narvu tam i Wallp z PC 12..x1024 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 480x272...;) to je rozlišení display...on myslí max. rozlišení obrázku co si může dát do psp....myslím že je to neco okolo 2500*2500....nebo hodně blízko:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 klidne aj 1024x728 nebo tak nejak se mi tam v pohode vlezlo... se tam vlezou aj fotky z fotaku (kvuli tomu je tam ta ikonka camery u fotek ;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Ta ikona kamery je na spuštění kamery, když jí tam máš připevněnou, ne ??? Já si tam moc obrázků nedávam, ale vim že to zvládne celkem velký rozlišení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Ta ikona kamery je na spuštění kamery, když jí tam máš připevněnou, ne ??? Já si tam moc obrázků nedávam, ale vim že to zvládne celkem velký rozlišení... neni.... co ja vim tak to je kdyz tam das memory stick z fotaku tak tam budou ty obrazky dane.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 dal sem si tam mapu zdarskejch vrchu...27 mega...5040x7555 a nacte se to..akorat to chvilu trva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 neni.... co ja vim tak to je kdyz tam das memory stick z fotaku tak tam budou ty obrazky dane.... blbost ... ta ikonka kamery je fakt pro kameru pro psp, kterou píchneš do usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 malcolm si to pletie s inou ikonkou... na 3.40 to nemam ale bola to ikonka takeho stvorca a tam sa objavovali obrazky s fotaka, resp zo zlozky DCIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jj fotky z foťáku jsou ve složce Digital Camera Images...Já tam mám fotky z foťáku v 2592x1944 a v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jo aha tak to srry :) sem to totiz jeste moc s tim nedelal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
heksa
jaky je nejvetsi rozliseni JPG obrazku v PSP
chtel sem si tam narvat mapu cely jizny moravy ale nejak to nezvlada :)
neni negde napsany max rozliseni? at to nemusim skouset
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts