gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 takze mam dalsi problem :D hraju ted FF IX a dohral sem 1.CD - nahral sem si do psp 2.CD a kdyz ho pustim a dam load game, tak mi to nenacte save, kterej na MS 100% mam. Co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jestli sis hru převáděl sám tak si asi nedal u 2.cd stejný ID jako má cd1...pak ti to načte...měl sem stejnej problém s ff7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jestli sis hru převáděl sám tak si asi nedal u 2.cd stejný ID jako má cd1...pak ti to načte...měl sem stejnej problém s ff7 hru sem stahnul z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 takže si ji budeš muset předělat...třeba přes program PSX2PSP..... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006120019 ale budeš si muset sehnat ještě nějaký soubory...myslím že LukeDM je tady někde uploadoval nebo přes program icetea....je na stahuj.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 takže si ji budeš muset předělat...třeba přes program PSX2PSP..... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006120019 ale budeš si muset sehnat ještě nějaký soubory...myslím že LukeDM je tady někde uploadoval nebo přes program icetea....je na stahuj.cz nj ale hra mi normalne funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 to jo ale na další cd se nedostaneš......nebo počkej na můj upload, kterej připravuju....uploadnu ff7,8,9.....odkaz je v mím podpise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 nj ale hra mi normalne funguje to jo,ale musí mýt stejný id savu jako mělo první cd což asi nemá když to nejde tak to musíš tim programem předělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 to jo,ale musí mýt stejný id savu jako mělo první cd což asi nemá když to nejde tak to musíš tim programem předělat aha takze 2CD musi mit stejnz ID jak to prvni, uz chapu :D EDIT: a nejak malej navod by nebyl? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 aha takze 2CD musi mit stejnz ID jak to prvni, uz chapu :D no nejen druhý,všechny ;),proste to první otevřeš v tom psx2psp,tam se ti objeví game id,tak si ho poíšeš,otevřeš to druhý,dáš tam to stejný číslo a převedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 no nejen druhý,všechny ;),proste to první otevřeš v tom psx2psp,tam se ti objeví game id,tak si ho poíšeš,otevřeš to druhý,dáš tam to stejný číslo a převedeš ok zkusim to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 a mam dat extract iso nebo convert? (convert nefunguje - nemuze to najit BASE.PBP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jo to sou ty chybějící soubory...ti nepůjde ani jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jo to sou ty chybějící soubory...ti nepůjde ani jedno extract iso funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 no jo ale už ho nepřevedeš do psp formátu :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 no jo ale už ho nepřevedeš do psp formátu :blink: kde to teda vemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 kde to teda vemu? lukdm je někde uploadoval....zeptej se jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 hmm tak fakt nevim, od luka ty soubory sou na edisku takze to nefunguje, stah sem ten icetea a prekonvertoval sem to (dal sem tam stejny ID) hru sem pustil a savy se zas nenacetly ( kdyz sem kontroloval ID pres cheatmenu bylo tam to spatny - fakt nechapu) takze teekene kdy upnes FF? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 hmm tak fakt nevim, od luka ty soubory sou na edisku takze to nefunguje, stah sem ten icetea a prekonvertoval sem to (dal sem tam stejny ID) hru sem pustil a savy se zas nenacetly ( kdyz sem kontroloval ID pres cheatmenu bylo tam to spatny - fakt nechapu)takze teekene kdy upnes FF? :D budu se snažit co nejdřív....budu uploadovat na czshare....teda jestli pojede...jinak nevim kam bych to dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 tak to je v * :( :'( dojel jsem první cd Final Fantasy 9 a zjistil jsem že Mootoo to špatně předělal,každé cd ma jiné ID :( to ho nenapadlo? :( ach jo. tolik hodin hraní mam za sebou a ted je to k nicemu,protoze nenahraju save z 1 cd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 tak to je v * :( :'( dojel jsem první cd Final Fantasy 9 a zjistil jsem že Mootoo to špatně předělal,každé cd ma jiné ID :( to ho nenapadlo? :( ach jo. tolik hodin hraní mam za sebou a ted je to k nicemu,protoze nenahraju save z 1 cd pokud už máš stažený další CD tak není problém si to v psx2psp předělat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 mám 1 CD 2 CD i 3 CD(4 cd stahuju). jenze jsem slysel ze k tomu aby si to mohl predelat,jsou treba nejake soubory,jenze je nemam a ani nevim jake :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 mám 1 CD 2 CD i 3 CD(4 cd stahuju). jenze jsem slysel ze k tomu aby si to mohl predelat,jsou treba nejake soubory,jenze je nemam a ani nevim jake :( staci BASE.PBP ale uz si nepamatuju kde sem ho sebral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 mám 1 CD 2 CD i 3 CD(4 cd stahuju). jenze jsem slysel ze k tomu aby si to mohl predelat,jsou treba nejake soubory,jenze je nemam a ani nevim jake :( staci BASE.PBP ale uz si nepamatuju kde sem ho sebral :D no myslim že bych to moh upnout ;)...teda když bude čas tenhle tejden nestíhám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 no myslim že bych to moh upnout ;)...teda když bude čas tenhle tejden nestíhám :D takze mi bude stacit gameboot.pbp a keys.bin od final fantasy 9 vsech cd, PSX2PSP a base.pbp od tebe a to je vše?jak to pak udelam?mohl by si to popsat?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 takze mi bude stacit gameboot.pbp a keys.bin od final fantasy 9 vsech cd, PSX2PSP a base.pbp od tebe a to je vše?jak to pak udelam?mohl by si to popsat?díky nová verze toho programu to ID savu vygeneruje samo..defaultně to je ID 1. cd......a není to gameboot ale eboot..jinak napsal si to správně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 nová verze toho programu to ID savu vygeneruje samo..defaultně to je ID 1. cd......a není to gameboot ale eboot..jinak napsal si to správně :D jj sorry,spletl jsem se :D ten eboot není moc velký ne?mohl by si to upnout?byl bych ti smrtelne zavázán,pokud bys helpl jak to vše provést :) mimochodem,jaka je posledni verze toho psx2psp? at to najdu a stahnu. já mám 1.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gugoslav
takze mam dalsi problem :D hraju ted FF IX a dohral sem 1.CD - nahral sem si do psp 2.CD a kdyz ho pustim a dam load game, tak mi to nenacte save, kterej na MS 100% mam. Co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts