pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Je to celkem pářka a nebylo by od věci to zkusit po netu,jen je třeba dohodnout se na mapě a asi i autě,pokud někdo ma 100% save tak ho může upnout ať maj všichni stejný možnosti výběru Samozřejmě musíte mít patchnutou verzi hry a 5.50Gen(nejsem si jistej jestli to na 5.03Genu jede) a taky účet na PSN Dotazy a info k závodům pište sem a nebo mě kontaktujte i na icq 334516470 EDIT: Javak(Janek_CZ) založil asi 4hry včera(3.10),dnes se můžem taky o něco pokusit někdy večer,kdyžtak někdo něco zorganizujte a nebo písněte na icq Založení hry: Podle počtu lidí založíte nějakou mapu.Nejlépe na CHATBOXU pak oznámíte ať se hráči k dané mapě připojí. Seznam Motorstorm playerů: M-o-r-o-e-s (já xD) Janek_CZ (hrál) Belter1 (hrál) KubaCZ912 (hrál) LukDM-CZ (hrál) DarkTemplar NeonIV Taran_CZ Ex3KUTor_SvK Honza222_CZ methodyer LiZzR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Přidávám se nick Janek_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele ja bych sel taky,ale nwm jak ma udelat aby me to s mym PSP3k 5.03GEN-A pustilo...nevite jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele ja bych sel taky,ale nwm jak ma udelat aby me to s mym PSP3k 5.03GEN-A pustilo...nevite jak? a co pustilo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele ja si to stahnu a budu hrat taky pockejte chvilku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele ja si to stahnu a budu hrat taky pockejte chvilku :D pokud si stahnes patchnutou verzi a mas gen,tak neni problem :),no a ucet na psn je treba taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele pls a kde se to da stahnout pls nejlip rapid nebo hellshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele pls a kde se to da stahnout pls nejlip rapid nebo hellshare Čo tak hľadať ? http://console-forum.net/showthread.php?t=68372 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Najde se este nekdo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 nick cihim@n nebo cihiman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jo Belter1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Jo taky se urcite pridam :-) Nick KubaCZ912 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 sice jsem chtěl hrát gran turismo ale tak LukDM-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Teďka jsem hrál s LukeDM. Edit: aha tak už tam si, jen musim dodat - si luckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Hlaste se vsichni kterym jde psn a i prihlaseni k netu v motorstormu v menu wreckration-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Teďka jsem hrál s LukeDM.jo taky jsem koukal první závod a hned mi to hodí někoho odsud :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ja mam nick ,,prdni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Me to jede bez problemu... psp slim,5.50 GEN. EDIT:Tak mi to ted vyhodilo network fatal error :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 custe hosi kdy zacnete?ja mam totiz origo :D musim se regnout na psn? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Vyhlašuji Console-forum 1. oficiální závod! Čad 20:40 Mapa: Vertigo Hráčů: 6 Kol: 5 Dopravní prostředek dle výběru! Sledujte téma, napíšu až ho vytvořím hru, ať se tam někdo odsud vůbec dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 tak ja se hlasim teda uz se du regnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Cekejte tedy na javaka az napise, v 20:40 mapa vertigo 6hracu 5 kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Takže se pomalu připravujte, já mám teď 20:35, ve 40 začínáme GO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jojo rozsiruju to na chatu xD pripravujem se xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 du hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.