kecup10 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Delam uspechy za sveho hrace a ve strelbe mam, ze mam dat penaltu v treninkove arene. Zajimalo by me jak to mam udelat, aby se me to zapocitalo. Nastavim si volny kop, najedu micem na penaltu, necham kopat sveho hrace, dam penaltu a nic. Poradil by me nekdo jak na to? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ve fife je ukol udelat nozicky jak je udelam ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Delam uspechy za sveho hrace a ve strelbe mam, ze mam dat penaltu v treninkove arene. Zajimalo by me jak to mam udelat, aby se me to zapocitalo. Nastavim si volny kop, najedu micem na penaltu, necham kopat sveho hrace, dam penaltu a nic. Poradil by me nekdo jak na to? Dik ja dal ve vapne to jako kdyz davas volny kop (takovy to sedy jakoby sipky) a ono ti to hodi penaltu a tu promen za to sem dostal ty body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ve fife je ukol udelat nozicky jak je udelam ???? musíš držet LT a mačkat RB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Nozicky > LT držet + mačkat RB Penalta > Normalne si dej hriste jeden proti golmanovi najed do vapna a zmackni nejakou sipku na D-Padu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ok diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Fifa 10 v rezimu Be A Pro v ceske lize odehraji zapas a kdyz se pote kouknu do statistik tak mi to ukaze v tabulce i nadchazejici zapas samozrejme bez vysledku ale divne je ze posledni odehrany zapas ma uplne jiny vysledek nez jak jsem odehral.... nasledne i tabulky ukazuji zcestna cisla... muze to prosim nekdo vyzkouset ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Měl jsem stejný problém u FIFy 09, takže předpokládám, že bude stejný problém. Odehrál jsi zřejmě jen prvních pár zápasů, tudíž hraješ pořád za B tým (označen jako rezervní tým), tudíž výsledky neodpovídají, protože se berou výsledky A týmu. Teprve až se zlepšíš a staneš se členem A týmu, tak budou výsledky odpovídat tvým odehraným zápasům ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 To tam vidim ale nejak me to nenapadlo, ze by to mohlo byt timhle. Myslel jsem , ze treba musim splnit vsechny ukoly trenera na dany zapas.... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Čus lidi. Chtěl bych se zeptat, protoze na to furt nemuzu prijit, jestli nekdo nevite jak pri primaku dat poradnou bombu nartem?Zkousel sem hodne veci , ale nejak mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 LB + B je prudka strela nartem ale musis to podrzet dyl jinak to kopne pozemi.V 09 ty bomby byly lip teda udelany ale zase si nemohl strilet bombu pozemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 super, dik moc za radu , uz jim to tam siju:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Hraji FIFU. Na internetu jsem videl kotel videi jak davaji goly nuzkama atd. Me se to zatim nepodarilo. Hraji za Leyton Orient... tak me napadlo zda to neni omezeno dovednosti hracu... Nevite zda to jde s kazdym hracem nebo jen s nekterymi? Nebo kdyztak poradte co mam zmacknout na ovladaci aby se mi ty nuzky podarily. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nůžky nejdou tak že zmáčkneš některé tlačítko prostě si musíš na centr naběhnout tak aby jsi dal nůžky, ale je to často náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jauzprostenevim Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Myslím,že to jde s každým hráčem,ale je to fakt trochu náhoda.Většinou je to ale o tom,že hráč je otočen zády k brance a míč jakoby letí nad ním,né za ním,to by se otočil a snažil se hlavičkova a provedeš to normálně střelou. Jinak můžeš si to i vyzkoušet sám,když budeš na tréninkovém hřišti.Když si doběhneš k hranici šestnáctky,otočíš se zády k brance,zastavíš a začneš driblovat,dělat nožičky,pak dej směrovou páčku jako směrem od branky a ve chvíli kdy si hráč nadkopne míč nad sebe mačkej střelu a on provede nůžky.Jde to,mám to odskoušené a udělá to pokaždé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahojte, chci se zeptat zda nevite "jak zrušit aktualní pohyb hráče". Stává se mi že balon letí do autu a přiřítí se tam můj hráč a zpracuje si ho do autu. Vím že v PES stačily zmáčknout dvě tlačítka a hráč se zastavil a za míčem neutíkal. Nejde něco takového i ve FIFA? Prostě že by ten hráč nechal míč dokutálet do autu? díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jauzprostenevim Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Volný pohyb- LT+RT zatáhnout a podržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Volný pohyb- LT+RT zatáhnout a podržet. diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jauzprostenevim Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 :thumbup: není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 podte do ligy stale volny super tymy.Let's FIFA 10 !!Podtteeee chcu si zahraat:cheesygrin::!::!::!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ahoj, dost často s kámošem hrajeme fifu 10 na jednom xku. Dneska se ale stala divná věc - po spuštění zápasu a hnutím levého klobouku se xko kompletně kousne. V ovladači to není jelikož jsme zkoušeli to prohodit a pořád to nešlo. Vypálené/poškrábané to taky není - stáhl a vypálil jsem jinou verzi na čisté dvd. Dokáže mi někdo poradit? Co-op např v l4d2 jde naprosto v pořádku. Díky GMK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost333 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nazdar, byl bych moc rad,kdyby mi nekdo popsal, jak se presne dela trik, kdy hrac pokopne mic na jednu stranu a pritom obehne protihrace z druhe strany. Neco jak dela Rooney v tom kratickem intru. Hledal jsem to, uz jsem to jednou i videl, ale nepovedlo se mi to a uz jsem pak nikde zadny navod na tento trik nenasel. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaluthino Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nazdar, byl bych moc rad,kdyby mi nekdo popsal, jak se presne dela trik, kdy hrac pokopne mic na jednu stranu a pritom obehne protihrace z druhe strany. Neco jak dela Rooney v tom kratickem intru. Hledal jsem to, uz jsem to jednou i videl, ale nepovedlo se mi to a uz jsem pak nikde zadny navod na tento trik nenasel. Diky musis bejt u protihrace blizko kdyz tohle chces udelat...staci kdyz bezis (muzes i sprit,ale lepsi je to kdyz zrovna nesprintujes) pravym analogem pohnes jen do smeru behu a on si ho uz sam obhodi,ale musis bejt fakt blizko hrace,na ktereho to chces udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 a taky ne vzdy se to povede jen malokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 zdarec stahl sem si fifa 10 ultimate team. vsechno funguje az na to ze kdyz hraju zapas tak neni slyset komentator prestoze v nastaveni zvuku je nastaven na maximalni hodnotu. nevite nekdo kdo si to taky stahl jak bych to mohl zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.