Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Delam uspechy za sveho hrace a ve strelbe mam, ze mam dat penaltu v treninkove arene. Zajimalo by me jak to mam udelat, aby se me to zapocitalo. Nastavim si volny kop, najedu micem na penaltu, necham kopat sveho hrace, dam penaltu a nic. Poradil by me nekdo jak na to? Dik

ja dal ve vapne to jako kdyz davas volny kop (takovy to sedy jakoby sipky) a ono ti to hodi penaltu a tu promen za to sem dostal ty body

• 1 month later...
Odesláno

Měl jsem stejný problém u FIFy 09, takže předpokládám, že bude stejný problém. Odehrál jsi zřejmě jen prvních pár zápasů, tudíž hraješ pořád za B tým (označen jako rezervní tým), tudíž výsledky neodpovídají, protože se berou výsledky A týmu. Teprve až se zlepšíš a staneš se členem A týmu, tak budou výsledky odpovídat tvým odehraným zápasům ;).

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Myslím,že to jde s každým hráčem,ale je to fakt trochu náhoda.Většinou je to ale o tom,že hráč je otočen zády k brance a míč jakoby letí nad ním,né za ním,to by se otočil a snažil se hlavičkova a provedeš to normálně střelou.

Jinak můžeš si to i vyzkoušet sám,když budeš na tréninkovém hřišti.Když si doběhneš k hranici šestnáctky,otočíš se zády k brance,zastavíš a začneš driblovat,dělat nožičky,pak dej směrovou páčku jako směrem od branky a ve chvíli kdy si hráč nadkopne míč nad sebe mačkej střelu a on provede nůžky.Jde to,mám to odskoušené a udělá to pokaždé :)

Odesláno

Ahojte,

chci se zeptat zda nevite "jak zrušit aktualní pohyb hráče". Stává se mi že balon letí do autu a přiřítí se tam můj hráč a zpracuje si ho do autu. Vím že v PES stačily zmáčknout dvě tlačítka a hráč se zastavil a za míčem neutíkal. Nejde něco takového i ve FIFA? Prostě že by ten hráč nechal míč dokutálet do autu?

díky,

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj,

dost často s kámošem hrajeme fifu 10 na jednom xku. Dneska se ale stala divná věc - po spuštění zápasu a hnutím levého klobouku se xko kompletně kousne. V ovladači to není jelikož jsme zkoušeli to prohodit a pořád to nešlo. Vypálené/poškrábané to taky není - stáhl a vypálil jsem jinou verzi na čisté dvd.

Dokáže mi někdo poradit?

Co-op např v l4d2 jde naprosto v pořádku.

Díky

GMK

• 2 weeks later...
Odesláno
Nazdar, byl bych moc rad,kdyby mi nekdo popsal, jak se presne dela trik, kdy hrac pokopne mic na jednu stranu a pritom obehne protihrace z druhe strany. Neco jak dela Rooney v tom kratickem intru. Hledal jsem to, uz jsem to jednou i videl, ale nepovedlo se mi to a uz jsem pak nikde zadny navod na tento trik nenasel. Diky

musis bejt u protihrace blizko kdyz tohle chces udelat...staci kdyz bezis (muzes i sprit,ale lepsi je to kdyz zrovna nesprintujes) pravym analogem pohnes jen do smeru behu a on si ho uz sam obhodi,ale musis bejt fakt blizko hrace,na ktereho to chces udelat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu