Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ISO hry furt nevim

Hejtmi

Otázka

Čus jsem asi ta největší lama ,ale furt nevim jak na ISO hry ..........mám firmware 1.50 ............... a pár staženejch her ( byly zabalený , tak jsem je rozbalil a je to jeden soubor s příponou .iso MŮŽE mi někdo teda vysvětlit kam co a jak nahrát?? ještě potřebuju ten DEVHOOK nebo co?? mám nejakej staženej ale nevim co stím nebo nepošle mi ho někdo na mail?? ( ten DEVHOOK sem rozbalil a je to nekolik souboru a složek ) prosím pomůže mi někdo prosím............ potřebuju napsat cesty a tak a hlavně poradit s tím DEVHOOKEM díky moc popřípadě kdyby mi ho někdo poslal na mail citaj pravidla díky moc a omlouvám se:bash: :bash: :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Čus jsem asi ta největší lama ,ale furt nevim jak na ISO hry ..........mám firmware 1.50 ............... a pár staženejch her ( byly zabalený , tak jsem je rozbalil a je to jeden soubor s příponou .iso MŮŽE mi někdo teda vysvětlit kam co a jak nahrát?? ještě potřebuju ten DEVHOOK nebo co?? mám nejakej staženej ale nevim co stím nebo nepošle mi ho někdo na mail?? ( ten DEVHOOK sem rozbalil a je to nekolik souboru a složek ) prosím pomůže mi někdo prosím............ potřebuju napsat cesty a tak a hlavně poradit s tím DEVHOOKEM díky moc popřípadě kdyby mi ho někdo poslal na mail aifel65@tiscali.cz díky moc a omlouvám se:bash: :bash: :bash:

devhook už je spíš prehistorická část historie PSP...dej si do psp nějakej custom firmware...koukni se do topicu pro začátečníky

Odkaz ke komentáři

• 0
Čus jsem asi ta největší lama ,ale furt nevim jak na ISO hry ..........mám firmware 1.50 ............... a pár staženejch her ( byly zabalený , tak jsem je rozbalil a je to jeden soubor s příponou .iso MŮŽE mi někdo teda vysvětlit kam co a jak nahrát?? ještě potřebuju ten DEVHOOK nebo co?? mám nejakej staženej ale nevim co stím nebo nepošle mi ho někdo na mail?? ( ten DEVHOOK sem rozbalil a je to nekolik souboru a složek ) prosím pomůže mi někdo prosím............ potřebuju napsat cesty a tak a hlavně poradit s tím DEVHOOKEM díky moc popřípadě kdyby mi ho někdo poslal na mail citaj pravidla díky moc a omlouvám se:bash: :bash: :bash:
myslim ze jednoudussi by bylo hodit to na nakej custom fw jak tu uz nekdo rikal..ja mam 3.03OE-C a zadnej problem..1.5 je stary a blby..
Odkaz ke komentáři

• 0

2 Hejtmi: aj moj navrh je, aby si to upgradol na nejaky custom firmware (CF), vyber si nejaky, trebars 3.10 OE-A alebo 3.30 OE-A, navod na to najdes tu: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6666

Je to uplne jednoduche, da sa potom vzdy vratit na 1.50, ak by si potreboval, a navyse v tych CF mas tzv. Recovery Menu, kde si mozes "opravit" brick, ak by si si svoje PSP niekedy v buducnosti nejakym nedbalym zasahom brickol (teda urobil si z neho tehlicku).

A ked uz budes mat nahodeny nejaky ten CF, tak staci si na karte vytvorit zlozku ISO a do nej kopirovat *.iso a *.cso hry, tie potom spustis priamo v PSP v menu Game (na karte). Nic viac netreba, ziaden program na spustanie a pod. 8)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu