Barborak.Filip Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Čautee...Urco jste jsi všichni všimli že v novem motorstormu na PSP se dájí fotit v závodě fotky....Tak bych byl proto aby se udělala soutež o co nejzajímavější, nejhezcí¨,nejulítlejší..Proste o nej foto fora z této skvěle hry..Co vy nato?????Jestli už to tu někde je tak lock..hledal jsem ale nic..???Účastnil by se někdo??? TAKŽE..PROBÍHÁ REGISTRACE...ZAPISNE TAK 200CRDTS.... PŘIHLÁŠENI: Mistr všech termixů!....odeslal zápisné! pol255...odeslal zápisné Tomitko...odeslal zápisné javak810i...odeslal zápisné Little Z..odeslal zápisné Honza222 .......Odeslal zápisné Farec..Odeslal zápisné David309...odeslal zápisné PROSÍM TY KTERE JSEM JIŽ VYPSAL A NEPOSLALI ZAPISNE AT POŠLOU DĚKUJI... Já bych byl spíš proto aby každy vybral sve dva nejlepší screeny a upl je...a vybere se ten nejlepší...ale až bude vic lidi ;)... PROSÍM NĚKOHO KDO MÁ SPOUSTU PTS..ABY ZASPONZOROVAL NAŠI SOUTĚŽ DĚKUJI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 du do toho, ale nemam credity na sponzoring a asi ani na vstupni poplatek :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Noo to jsem pravě chtěl poprosit..kdyby někdo mohl dat sponzoring...třebas credit..nebo třeba kdyby někdo daroval credit na czshare nebo tak..aby bylo za co odměnit výtěze druhe a třeti místo:-) :-)..takže kdyby se našel ještě někdo kdo by do toho šel a mohl by poslat credit..tak at mě pošle PM!dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 mno ja bych mohl dat 600crdts,6gb na share-rapid,3gb na czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 comvole...Napiš mě PM kolik čeho pošleš..a ja napišu do prvního přízpěvku...tě jako že jsi dal....To plati pro všechny...Diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ja bych klidne taky neco poslal,a prijimas teda i share-rapid a credits jo?a do prvniho prispevku napises kdo kolik ceho poslal?:Dja neco poslu ale spis az si toho lidi vsimnou a az se to rozjede abych to neposilal zbytecne a nic se nedelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 dobrej nápad, mohl bych nabídnout jen crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Nějaky ty credits mam,kazdopadne se asi ucastim:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 taky se ucastnim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Taky se hůásím. Kolik dáme vstupné? 200cr.? A vítěz bere vše? Každý vybere svý 3 nej screeny a upne je někam a pak se vybere vítěz? Třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 prihlasujem sa :) brw. mám už jeden podľa mňa celkom slušný kúsok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Hlasim se taky kredity poslany! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 hlasim se taky kredity poslu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Stahnu gamesu a hasim se xD :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no mám celkom veľa fotiek čo stoja za to tak ja by som zvolil tento systém: 1) -každý upne niekoľko fotiek (5-8) a ostatní useri vyberú najlepšiu -alebo si proste vybere jednu(je to na ňom) 2) tá pojde do ďalšieho kola a bude súperiť s ďalšími piatiki fotkami od iných 5 usrov 3) mohli by sa urobiť kategórie, napríkald PÁDY, SKILLY, UMELECK0 FOTKY atp čo vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no mám celkom veľa fotiek čo stoja za to tak ja by som zvolil tento systém:1) -každý upne niekoľko fotiek (5-8) a ostatní useri vyberú najlepšiu -alebo si proste vybere jednu(je to na ňom) 2) tá pojde do ďalšieho kola a bude súperiť s ďalšími piatiki fotkami od iných 5 usrov 3) mohli by sa urobiť kategórie, napríkald PÁDY, SKILLY, UMELECK0 FOTKY atp čo vy na to? tak to se odhlasuju... proste 1 screen, da se hlasovani a konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 S tou trojkou moc nesouhlasim.na to mě přijde malo učastniku..PROSIM VŠECHNY KTEŘÍ NEPOSLALI ZÁPISNÉ AT POŠLOU..DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no tak možem už poslaľ screen? inak za tých 200cr je jedno kolo zaplatené? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Pockej jestě až všichni zaplatíí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Hele mám asi 40 ucházejících screenů a nejlepší jsou 3. Mohly by se změnit pravidla na 3 srceeny? Myslím že by to ocenilo víc lidí, navíc je to takové pěkné číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 OKA TAKže každý může dodat 3 screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 takže keĎ som to povedal ja tak nie ale keĎ javak810 tak hej? :D:D ale ne robím si srandu.. tie 3 screeny budu OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ale notáák :), buď rád aspoň za ty 3, já bych sem dal taky 30 ale víš co. Jen nwm co se bude líbit, myslíte že spíš něco jako je fotka laviny, nebo něco "funny"?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 skor funny...tých mám veľa aj ja.....ale počkajme si na oficiálny štart súťaže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ach bože to je mi tak líto ááá. Hele mám konečný nápad, zvaž to a možná tě nechám v multiplayeru vyhrát. Pravidlo: Každý, kdo se zůčaastní se musí prokázat alespoň jedním neupraveným screenshotem, maximálně jich ale může být jen 5! Hlasuje se pro nejlepší obrázek. Co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.