Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Začátečník

SparkyZ

Otázka

Uvažuju o koupi NDSL na aukru... konkrétně

http://aukro.cz/item760836631_nintendo_ds_lite_white_nova_nepouzita_konzole.html

Měl bych pár dotazů.. kdybych si ke konzoli přiobjednal i

http://aukro.cz/item758444725_r4_ds_flash_karta_pro_nds_ndsl_nova_super_cena.html

Pak by stačilo jen stáhnout ten "kernel" ze stránek R4, nahrát ho na micro SD kartu, stáhnout hru z netu, nahrát ji na kartu a hrát ? nebo je potřeba hru nějak zkonvertovat? Další... mohl bych s touto kartou přehrávat na NDSL i hudbu a filmy ? U filmu vím že je to nákej ten program moonshel, který potřebuje nějak zkonvertovat video... tak bych jen proprosil o napsání jestli je to složité apod. , ale u hudby je to možno nahrát v MP3, případně WMA a poslouchat ?

A poslední, vždy jsem si myslel že NDSL má nějakou bezdrátovou sít k hraní více hráčů, dočetl jsem se, že se jedná o wifi, takže když mám doma wifi router, mohl bych se s NDSL připojit k wifi síti a brouzdat po webech ? Potřeboval bych k tomu nějakej prohlížeč nebo je v NDSL už zabudovanej? Prosím neodpovídejte stylem tak si to najdi apod... píšu na diskuzní forum, tak bych chtěl slyšet zkušenosti ostatnich, a né jak jsem doposud vždy slyšel to "Tak si to najdi !" :ok:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Procti si temata pro zacatecniky. Takovehle otazky jsou tam zodpovezeny. A podivej se i do Tutorialu a navodu, a taky do sekce s programy, download i pokec...

Je to sice rozhazene, ale vse uz je tu receno... Staci cist...

MODERATORI, LOCK...

EDIT: Diskuzni forum je vlastne soubor jednicek a nul, ktere zabiraji misto na disku. Kazde tema, kazde slovo, obrazek - cokoli je soubor nul a jednicek a zabira misto na disku. A pokud clovek vytvari temata stejna ci podobna, tak pridava dalsi a dalsi jednicky a nuly a najednou na disku neni prostor, a lidickove se nemuzou pripojit, jelikoz to server nezvlada... To je jen priklad, jak by to vypadalo, kdyby se kazdy novacek misto toho, aby si procetl navody a zkusil se podivat i tam, kde by nehledal, napsal uplne to same, ci podobne a x dalsich uzivatelu mu na to odpovedelo.

1. Setri se tim prostor pro dulezitejsi veci

2. Setri se tim cas uzivatelu, kteri si dali praci s tematy pro novacky atd.

3. Setri se tim cas dalsich uzivatelu, kteri musi odpovidat

4. Setri se tim cas moderatoru, kteri maji dulezitejsi veci na praci nez karat za kazdou prkotinu...

--------------------------

A TED K ODPOVEDIM

- NDS Lite kup jake chces, Aukro je overene, i zde jsou lide, kteri jsou solidni a treba daji i lepsi cenu nez na aukru

- R4 radeji ne, neni moc spokojenych uzivatelu, alespon co jsem se tu docetl. Zkus Acekard (udelal jsem i tema, podrobne), DSTT nebo si pockej na doporuceni dalsich lidi. Vsechny karty funguji podobne (nutnost "kernelu")

- hry vetsinou nekonvertujes, ale jsou i takove karty

- Moonshell prehrava filmy v dpg. DPG tvori dpg tool nebo jiny konvertor, ale spousta filmu tu uz je... A v cestine... Mame tu jednoho silence na konvert a ma spoustu zkusenosti... Jinak navod na konvert filmu uz tu je

- Na hudbu je taky nejaky program, a taky ho zde najdes - velice jednoduche, intuitivni ovladani. Prehrava MP3, OGG

- Nahravani hudby nic moc pres mikro co ma nds, program na to sice je, ale zde jsem ho nevidel a sam ani netestoval

- WIFI ano, ale zalezi co podporuje ta tva za protokol. Popis co zvlada nds je opet zde na foru. Abys mohl hrat, tak potrebujes bud minimalne 2 nds, nebo nds a kompatibilni wifi router a pristup na internet pres wifi sit. Chces-li ale brouzdat na netu jako na pc, tak potrebujes OPERU prohlizec + rozsirujici kartu do slotu 2 (napr ezflash 3in1), jinak si neskrtnes.. Zadny zabudovany neni, to ma az NDSi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu