Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MS pro DUO a PSP


wlk

Recommended Posts

fake karta s timto nema nic spolecneho... proste ma blbe zobacky a nesedi do psp presne jak by mela. di tu reklamovat ze ti v psp nejede.

no to je ten problem, mam ji z aukra takze reklamace neni mozna uz z duvodu, ze v jinem psp jede...dobre mi tak, ale 16GB za 6 stovek byla dobra cena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem tady jenom napsal ze vim co je to Photofast a ze podle me sou MS karty spatna volba, to je podle tebe spam? Muj nazor? Tak to si strc nekam, a ten druhej a stejnej post sem poslal proto, protoze sem se pripojoval z telefonu a myslel sem ze doslo k chybe, jak se tak nekdy u Opery mini stava. A hned karta, to je vazne k smichu.

Posli mi treba fialovou s puntickama a fotkou tvy mamy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to tema zobackama ve ctecce... normalni chyba pspcek... proste musis kartu jakoby pritlacovat k sobe kdyz ju davas dovnitr a pokud nepomuze ani to, tak mas smulu

asi mas pravdu...z blizka sem mrkl na kontakty nofake karty a te co mi nejede...a vsiml sem si, ze jak mas na strane kontaktu vpravo pod nimi takovej vylisovanej pulkruh tak ten byl mensi nez na originalni karte, tak sem ho nozikem jemne zvetsil a ouha karta nactena...jenze po pripojeni psp k pc se mi obsah karty ukazal, ale pokud sem chtel neco nahrat na kartu tak mi vyskocila hlaska: karta neni vlozena. Coz uz je z praktickyho hlediska blbost, kdyz sem mel otevrenej root karty. Tak sem proste vzal znova nuz :) a ten pulkruh znova trosku zvetsil a hle, karta nactena a zrovna v tuto chvili na ni kopiruju fifu 10....dam este vedet jestli pojede popr. jestli treba nebude karta delat chyby.

Kazdopadne se jedna a chybu pri vyrobe, respektive pri lisovani plastoveho krytu karty, nejakymu pristroji to asi nevadi a naopak nekterej ji nebere:idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...tak je to stejne na hovno...po nakopirovani nekolika her a savu na "rozchozenou" kartu se mi vsechny savy objevuji jako corrupted a hry jako: fifa 10, gt, obscure najedou pouze ze zacatku a jeste nez se dostanu dohlavnich menu techto her tak se psp sekne, ale pres home se do xmb dostanu, ale asi tak po minute..

zkousel sem na kartu nahrat i programek na zkouseni rychlosti ms pro duo ale v psp se i ten objevuje jako corrupted takze ho ani nespustim ( i eloader hlasi corrupted ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu