Cool.Majkl Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ahoj. Pozte mi vymyslet pomstu. Jeden kluk se dostal na můj FB účet a tam mi psal fakt debilní stavy (což evidentně svědčí o jeho inteligenci). Už sem přišel kdo to je, ale on o tom ještě neví že to vim. Co řikáte, jaká pomsta bude nejlepší ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jestly ho znas osobne tak mu rozbij drzku opíchni holku a newim co zaviruj ho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ja myslim, ze pomsta uz je jasna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 anonym: třeba je na kluky :P v tom případě mu ošukej mladyho, bratra a otce :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ahoj. Pozte mi vymyslet pomstu. Jeden kluk se dostal na můj FB účet a tam mi psal fakt debilní stavy (což evidentně svědčí o jeho inteligenci). Už sem přišel kdo to je, ale on o tom ještě neví že to vim. Co řikáte, jaká pomsta bude nejlepší ?? O tvoji inteligenci zase svedci samotny pusobeni na facebooku, si nevyberes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 třeba mu něco udělat z iPhonem...protože to psal z něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Rozdupej mu ho xD A rekni: "Tak a to mas za to!" "za co" "Za tu rozlitou limonadu vole!" :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Není nic lehčího než hodit z okna :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 podekovat mu a smazat FB ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Jak se mu chceš jako pomstít? Tak se mu nabourej taky do počítače, jen potvrdí heslem a už si u něj v kompu xD Nebo mu ošukej mámu no xD Já nevim tyo xD Any, takovej OT :D Nahlas ho na policii, za porušení autorských práv :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Podle mě debilní topic,ale k věci.Jestli ho znáš osobně,dej mu 1 ránu na oko,to by mohlo stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 O tvoji inteligenci zase svedci samotny pusobeni na facebooku, si nevyberes. FCB neni spatnej, ano pokud delas dokola kvízy, hrajes to Farmville a dalsi hovanidy tak to chapu:D Ale ja mam fcb uz podobne jako ICQ az na to ze tam mam mnohem vice kontaktu na lidi ktery sem treba uz dlouho nevidel a jinak bych kontakt neziskal. Coz je opravdu vyhoda. Ale zase svedci o jeho inteligenci ze se tam dostal ten kluk (pokud si nejak ziskal jeho heslo..pokud se tam nahackoval - pochybuju - tak v poradku:D). Pomsta? Vem mu lizatko:D Myslim ze to ho nastve nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 xD Tak ho chytni někde ho přivaž ke stromu a a před nim mu opíchej holku xD Se na něj vyser......jen ho zlískej jak psa xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vem si savo a "omylem" mu ho vylij na hlavu (nebo nějáke extra lepidlo na vlásky :D) ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vem si savo a "omylem" mu ho vylij na hlavu (nebo nějáke extra lepidlo na vlásky :D) ;) :lol: Teď si na to kápnul,to je teda nápad :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Udělej to jak já jednou jedné spolužačce :D Chytni ho skopni na zem , vem mobil, a švihni z okna :D To je problém ,co ? :D popř zlom pamětovku nebo tka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 hi^;681920']Teď si na to kápnul' date='to je teda nápad :dozey:[/quote']lepší než 1000x opakovat to samé ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Já nevím jak vy,ale já bych mu nic neničil ......... Rozbít držku jo,ošukat holku jo,ale dělat finanční škodu se mi zdá nefér :lol: Ale nějakou pomstu by si zasloužil,např. ten sekunďák na hlavu by byl zajímavej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ja nevim, ale neudelal nic tak hrozneho teda. .. ja nekomu hacknout ucet (asi je kreten, pokud se mu tam dostanu) a on mi pak hodit s mobilem nebo mi vylejt nejakou mrdku na hlavu, tak mu nehacknu znova ucet, ale prohodim ho oknem a necham nejakeho bezdaka hacknout mu prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 O tvoji inteligenci zase svedci samotny pusobeni na facebooku, si nevyberes. neni pravda, ja sem si FB zalozil z duvodu zase nejak potkat strary znamy a toho sem dosahl... neni "pusobeni(muj pripad)" jako "pusobeni(delat kvizy, byt tam 24/7 a komentovat kazdej status)"... ok? ;) ///jinak k topicu, nwm... nejaka pomsta... MFG takovy chvile se najdou vzdycky proste verejny ztrapneni RULEZ <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 několikrát zasebou mu vem před hodinou sešit s domácákem ... nebo mu vytrhni papír s domácákem , na gymplu máš bez domacaku poznamku nebo prinejlepsim jenom pětku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 nacpi mu do prdele ocelovou tyč s rozžhaveným koncem. Tím žhavým ven, aby to nemohl vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jak uz tady psalo x lidi. FB take pouzivam vyhradne na kontakt s lidmi. Jo, na zacatku jsem hral hry atd. Ale vse je komerecni a na ..... Tedka tam sem tam 1x tydne kdyz mi nekdo da request na friends :) Rozbit drzku..... Takhle snad premysli kazdej co?:D Pak si on rekne on me zmlatil, tak zavolam kamarada boxera a ten mu jednu liskne taky. A takhle do nekonecna :D Da se pomstit mnohem lip i tak ze on o tom nevi a ty ses nevynej :D Popremyslej a na neco urcite prijdes. Ale neco malo mu udelat za ten FB jo... Jednu mu pleskni ve tride bo tak..:D :D Ale zmlatit ho atd, to nema takovej smysll. Pak by to resil s rodici atd. A ppriste si vyber lepsi heslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Vylij mu ve skole piti mezi nohy a zacni rozkrikovat ze se pochcal :D to zabere xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Vylij mu ve skole piti mezi nohy a zacni rozkrikovat ze se pochcal :D to zabere xD lol :D tak to je slabota :D V kamadove tride se na zacatku prvaku daval gutalax do piti, pak to ten clovek skoro nerozdejchal... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.