Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomsta bude sladká

Cool.Majkl

Recommended Posts

Ahoj. Pozte mi vymyslet pomstu. Jeden kluk se dostal na můj FB účet a tam mi psal fakt debilní stavy (což evidentně svědčí o jeho inteligenci). Už sem přišel kdo to je, ale on o tom ještě neví že to vim. Co řikáte, jaká pomsta bude nejlepší ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Pozte mi vymyslet pomstu. Jeden kluk se dostal na můj FB účet a tam mi psal fakt debilní stavy (což evidentně svědčí o jeho inteligenci). Už sem přišel kdo to je, ale on o tom ještě neví že to vim. Co řikáte, jaká pomsta bude nejlepší ??

O tvoji inteligenci zase svedci samotny pusobeni na facebooku, si nevyberes.

Odkaz ke komentáři

Jak se mu chceš jako pomstít? Tak se mu nabourej taky do počítače, jen potvrdí heslem a už si u něj v kompu xD Nebo mu ošukej mámu no xD Já nevim tyo xD

Any, takovej OT :D

Nahlas ho na policii, za porušení autorských práv :dozey:

Odkaz ke komentáři

FCB neni spatnej, ano pokud delas dokola kvízy, hrajes to Farmville a dalsi hovanidy tak to chapu:D Ale ja mam fcb uz podobne jako ICQ az na to ze tam mam mnohem vice kontaktu na lidi ktery sem treba uz dlouho nevidel a jinak bych kontakt neziskal. Coz je opravdu vyhoda.

Ale zase svedci o jeho inteligenci ze se tam dostal ten kluk (pokud si nejak ziskal jeho heslo..pokud se tam nahackoval - pochybuju - tak v poradku:D).

Pomsta? Vem mu lizatko:D Myslim ze to ho nastve nejvic

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, ale neudelal nic tak hrozneho teda.

.. ja nekomu hacknout ucet (asi je kreten, pokud se mu tam dostanu) a on mi pak hodit s mobilem nebo mi vylejt nejakou mrdku na hlavu, tak mu nehacknu znova ucet, ale prohodim ho oknem a necham nejakeho bezdaka hacknout mu prdel...

Odkaz ke komentáři

neni pravda, ja sem si FB zalozil z duvodu zase nejak potkat strary znamy a toho sem dosahl... neni "pusobeni(muj pripad)" jako "pusobeni(delat kvizy, byt tam 24/7 a komentovat kazdej status)"... ok? ;)

///jinak k topicu, nwm... nejaka pomsta... MFG takovy chvile se najdou vzdycky proste verejny ztrapneni RULEZ <3

Odkaz ke komentáři

jak uz tady psalo x lidi. FB take pouzivam vyhradne na kontakt s lidmi. Jo, na zacatku jsem hral hry atd. Ale vse je komerecni a na ..... Tedka tam sem tam 1x tydne kdyz mi nekdo da request na friends :)

Rozbit drzku..... Takhle snad premysli kazdej co?:D Pak si on rekne on me zmlatil, tak zavolam kamarada boxera a ten mu jednu liskne taky. A takhle do nekonecna :D

Da se pomstit mnohem lip i tak ze on o tom nevi a ty ses nevynej :D Popremyslej a na neco urcite prijdes. Ale neco malo mu udelat za ten FB jo... Jednu mu pleskni ve tride bo tak..:D :D Ale zmlatit ho atd, to nema takovej smysll. Pak by to resil s rodici atd.

A ppriste si vyber lepsi heslo :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu