Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

N: Stahování z YouTube bez programu?!


Ingnition

Recommended Posts

Zdravím,

určitě už každý si chtěl stáhnout nějaké video z YouTube. Ať se jedná o hudbu, pořady, videa z her. Furt jste si museli stahovat a instalovat otravná a často nefunkční programy? Tak nyní mám pro vás skvělou zprávu! Nyní můžete stahovat bez nutnosti instalování jakýhokoliv programu či utility do prohlížeče! Stačí přípsat před adresu "kick" bez uvozovek a můžete okamžitě stahovat a to do několika formátů včetně HD! Jak na to?

Najdeme si nějaké video, zkopírujeme si adresu a před ní napíšeme "kick". Např.:

http://www.kickyoutube.com/watch?v=ihQk2kqPyKU

A adresu potvrdíme enterem. Ihned se nám zobrazí stránka KickYouTube. Vybereme si tedy formát, do kterého chceme video uložit. Na výběr je: .MP4, .FLV, .HD, .AVI, .MPG, .3GP, IPHONE, PSP, .MP3, .OGG, .GIF. Formáty tučně označené jsou nejčastěji možné použít. Každé video totiž nemusí podporovat formát, který je tam nabídnut. Poté klikneme na zelený obrázek GO.

go.JPG

Po kliknutí na tlačítko GO se během chviličky změní na tlačítko DOWN (Download). Po kliknutí na DOWN začnete stahovat video.

down.JPG

Je to zcela jednoduché!!!! Tak stahujte :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu