AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zdravím všechny. Jestli znáte tenhle obchod, tak si dávejte pozor. Je možné, že se to stalo jen v mé oblasti, ale radši. Dal jsem noťas do opravy, aby mi ho vyčistili protože se přehříval. Prý mě budou kontaktovat. Ani se mi nepokoušeli napsat sms. Tak jsem si řek, že tam zajdu. No a notebook už měli vyčištěný, tak jsem si ho vzal a šel.(Dal jsem za to 300Kč). Jeden den asi po 2 dnech jsme chtěli dát kalbu s kámošema na noťasech. Tak sem se zbalil a šel. Jak už bylo všechno propojený a tak, tak sem zapnul notebook a ejhle. Nejde display. No, tak sem byl pěkně na**anej bo jim dám peníze a ještě to pokazí víc a hned sem jim volal.(Chyba byla, že sem to nevyzkoušel tam) Samozřejmě to nebrali. Zašel sem si tam v pondělí hned. Tak to borec zkoušel, že to musí dát do servisu, že nechápe jak se to mohlo stát čištěním stlačeným vzduchem. Napsal aspoň, že pro moje dobro "notebook se přehříval, tak byl na vyčištění. Po vyčištění stlačeným vzduchem nejde display." Zásadní a pro mě asi zachraňující věta. Samozřejmě po opravě mě budou informovat telefonem. Po 3 týdnu se tak nestalo, tak sem tam zašel. Prý oprava stojí 12 000Kč- zhořelá základní deska. Sem to zbalil a šel sem. Teď jim du vyhrožovat, že pokud mi to neopravý zdarma, tak obchodní inspekce nebo televize. :roll: Pak vám řeknu jak sem dopad. Tak si dávejte bacha na tuhle firmu.:? btw: ještě omluvte gramatiku. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 základní deska 12 000 Kč? No :D To máš nějaký drahý notebook ne? A v záruce už nemáš? Ale rád se dozvím jak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 základní deska 12 000 Kč? No :D To máš nějaký drahý notebook ne? A v záruce už nemáš? Ale rád se dozvím jak to dopadne... Ne to nemám. Obyčejný starý Acer, který má cenu tak 2000Kč.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ingition :D základní deska 5000 (cca) a zbyte je práce přece :) jinak tento shop neznám, ale pokud máš nějaký dokumenty o opravě toho přehřívání tak by neměl bejt problém jim dokázat že to udělali oni, jenomže zase ty jim nedokážeš že sis to neuděla sám ten display , pak napiš jak to dopadlo Jedna jediná rada do budoucna je ta, že když dáš něco na opravu tak to vyzkoušet hned v opravně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ingition :D základní deska 5000 (cca) a zbyte je práce přece :)jinak tento shop neznám, ale pokud máš nějaký dokumenty o opravě toho přehřívání tak by neměl bejt problém jim dokázat že to udělali oni, jenomže zase ty jim nedokážeš že sis to neuděla sám ten display , pak napiš jak to dopadlo "Po vyčištění stlačeným vzduchem nejde display." :roll: Jasná věta. Na papíře stálo, když sem platil čištění. "Čištění notebooku stlačeným vzduchem." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Mel jsi to vyzkouset tam no , tohle bude tvrzeni proti tvrzeni a bude se to jen tezko prokazovat . Jedine kdyby sis nechal udelat znalecky posudek , jestli za znicenim stoji stlaceny vzduch... Coz je docela draha zalezitost ale v pripade uznani bys u soudu nejspis uspel a vylohy plati vzdy kdo prohral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ingition :D základní deska 5000 (cca) a zbyte je práce přece :)jinak tento shop neznám, ale pokud máš nějaký dokumenty o opravě toho přehřívání tak by neměl bejt problém jim dokázat že to udělali oni, jenomže zase ty jim nedokážeš že sis to neuděla sám ten display , pak napiš jak to dopadlo to já vím že 5000 cca (záleží jaká je to základovka) ale neříkej mi že si zaúčtujou 7 000 Kč za práci. To je fakt trochu drzost nemyslíš? Práce aby stála víc jak celá základovka. Hnus. A je fakt že oni se můžou zas vykroutit tím, že sis to udělal sám když sis ho vzal a fungoval ti. Možná to neni jejich vina, ale vina notebooku. Prostě to třeba nezvládl. Notebook přecijenom neni na nějaký hry nebo tak něco (pokud na to neni přímo určený). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Řeknu ti to upřímě, nedávám ti moc šancí, to já vím že 5000 cca (záleží jaká je to základovka) ale neříkej mi že si zaúčtujou 7 000 Kč za práci. To je fakt trochu drzost nemyslíš? Práce aby stála víc jak celá základovka. Hnus.to je bohužel v ČR normální...nechal sem si opravovat televizi, součástka stála 500,- ale práce už 1200,- ... Alexxxi ingition má pravdu.... teď už jim nedokážeš, že to byli oni, aji kdybys sis nechal udělat znaleckej posudek tak to zplatíš a pak zjistíš že to není jejich vina, budeš jenom za čur*ka a ještě k tomu o par tisíc lehčí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 to Cartman No. Můj bejvalej trenér je právník, tak to tam du řešit sním a ten už ví co dělá. Jinak mi dost pomohl ice22222.:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Právník ti ale neudělá ten posudek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Právník ti ale neudělá ten posudek... To vím taky, ale ví co mluvit, když mě budou ignorovat. :D Jinak znalecký posudek budu řešit až se to nepovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Mno každopádně pak napiš, jak sem řekl moc nevěřím, že todle vyhraješ, navíc firmy mají taky právníky ;)... ale každopádně hodně štěstí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Dej to do Cernych Ovci a napis na COIku.. 12k je samozrejme oprava, nicmene zaruka na opravu v teto zemi existuje. Pokud mas nejake potvrzeni o oprave a papir o tom, co s tim provedli, tak to res, co nejdrive.. A ten Acer bych zatim nechal ve skrini a kdyby to nevyslo, tak bych ho preventivne vyhodil. Acery jsou mrdky.. Takze bych docela i veril tomu, ze to cisteni s tim nema nic spol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Ej tak dneska tam du mám připravený proslov. 8) Vůbec nevím co mi na to řekne, ale ten co tam prodává je takové neviňátko, tak uvidím. :D Jinač mi držte palce xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Čus tak co jak si dopad ?? Docela mě to zajíma .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Čus tak co jak si dopad ?? Docela mě to zajíma .) Na hovno, myslel sem si, že tam maj do 6 a maj tam do 5 :(. Musím tam zajít zítra dopoledne.:? btw: jinak uz sem byl tak nervozni, ze sem se aji potil kdyz sem tam sel xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak to máš pech ... taky bych byl nervozní až by ze mě chcalo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Hej to sou fakt u svině ne? Prý od pondělí do pátku.:? Neznám obchod, který by měl zavřený i v sobotu dopoledne. Už sem ale poznal.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tak už sem tam byl. Názor proti názoru. Du to řešit do Hulína, kde mají servis. Tam du za nějakým šéfem se domluvit, protože obchodník s tím moc nenadělá.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Nadělal by ale nechce :D , takže GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jak pise cartman GL,a fakts to nemohl udelat nejak sam? ACER je ne moc kvalitni :D, s nim by stacilo tuknout o stul:D..., ne ze bych ti neveril a pak napis jak to skoncilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jak pise cartman GL,a fakts to nemohl udelat nejak sam? ACER je ne moc kvalitni :D, s nim by stacilo tuknout o stul:D..., ne ze bych ti neverila pak napis jak to skoncilo Fakt nee. Já taková svině nejsem. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 takze sem to zas byl resit. Dal jsem to do opravny do Hulina, pry zavolaj. Cekam 2 tydny furt nic, tak tam zavolam a ptam se jak to stim notasem bude. Pry to vubec resit nebude a nebude se semnou otom dal bavit. Rikam, tak mi dejte aspon cislo na vaseho nadrizeneho. To vam nedam, naschle. Tohle uz byl proste vrchol. Zjistim si cislo na sefa nwt a stim uz se snad domluvim. Jinak opravdu varuji pred touto firmou. "Kde se opravdu chovaji slusne a solidne." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Takže teď nemáš ani note a ani informace ?:D to jsi si moc nepomohl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Takže teď nemáš ani note a ani informace ?:D to jsi si moc nepomohl :( Notas nemam ani info. Jak deb** jsem na mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.