Yaris Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zdravím,koupil jsem psp go a pokouším se aktivovat akci na gran turismo a 3 hry zdarma ale nepřichází mi mejl,má s tím někdo nějaké zkušenosti? Prosím o pomoc Díky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 kód posílají za 5 až 30 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaris Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 nj,ale když jsem vložil UMD tak to mělo něco udělat a já měl zadat ID,ale ono nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 GO UMD mechaniku nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaris Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 To je jasný ale registrace UMD hry musí proběhnout přes staré psp abys získal 3 hry zadara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Podmínkou je zakoupení PSP Go konzole, zalogování se na Playstation Network se "starou" PSP konzolí (modely fat, slim nebo 3000) za současné přítomnosti hry v UMD mechanice. Po registraci by vám měl přijít e-mail s kupónem pro bezplatné stažení jedné z výše uvedených her na PSP Go. Tento "upgrade" program pro nové majitele PSP Go bude platit od 1. října 2009 do 31.3.2010. Toť vše, všechny originální hry na UMD, které jste si dosud koupili vám budou na PSP Go naprosto k ničemu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 "Pokud si PSP go zakoupíte do 10. října, získáte zdarma závodní hru Gran Turismo. A ti, kteří mají doma některý ze starších modelů a alespoň jednu hru na UMD, mohou získat další tři hry. Vybírat mohou z těchto titulů: Killzone Liberation, Medievil, Wipeout Pure, Buzz Brain Bender, Buzz Master Quiz, SOCOM U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo, Ratchet & Clank: Size Matters, Everybody's Golf, Resistance: Retribution, Syphon Filter Dark Mirror, Lemmings, LocoRoco, Patapon, Syphon Filter: Logan's Shadow, Echochrome, Pursuit Force: Extreme Justice, Daxter. Postup pro jejich získání je krkolomný. Nejdříve se na svém novém PSP go přes Wi-fi přihlásíte do Playstation Store a přístroj zaregistrujete. Na stejný účet se do Playstation Store přihlásíte i ze svého starého PSP, vložíte disk se hrou a ten zaregistrujete. Kódy k vybraným hrám dorazí na zadanou e-mailovou adresu ale až za pár dní. Akce končí 31. března 2010." zdroj bonusweb.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yaris
Zdravím,koupil jsem psp go a pokouším se aktivovat akci na gran turismo a 3 hry zdarma ale nepřichází mi mejl,má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Prosím o pomoc Díky!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts