SonySmith Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Zrovna jsem zkoušel hrát Burnouty a ani jeden mi nenalezne paměťovou kartu, takže nemůžu vůbec ukládat. Takedown je PAL verze a Revenge NTSC, používám SwapMagic a zatím jsem neměl s žádnou jinou hrou problém. Nevím jestli to je těma hrama nebo paměťovkou, protože používám neoriginální 8MB, zakoupenou na dealextreme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 jo jo máš si přidat neoriginální karty u ps2 je pěkný svinstvo..mě taky bez problémů fungovala 4 měsíce, pak se mi ztratiili data a karta zničeho nic nešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Asi máš pravdu, ale dostala se mi do ruky originálka Revengů a tam se hra ukládá bez problémů. Nevím, asi zkusim koupit i originální paměťovku, protože se mi vyskytnul podobný problém i u jiné hry... u Shadow of the Colossus :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 U tech neoriginalu je to problem , jistota je mit origo kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Nechci kvůli tomu zakládat nový téma, ale nemáte někdo zkušenosti s hraním Baldurs Gate? Vždycky, když prohodím médium, tak mi ps2 najede do "browse" kde je vidět paměťová karta, pak mi to píše "reading disc" a na závěr tam naskočí, že vložený disk není ve formátu pro ps2 nebo ps1. Je to dost divné, stalo se mi to prakticky skoro u všech dílů (BG 1, BG 2 i Champions Return to Arms)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jeste k tomu Burnoutu PS2, tjo nektery hry proste ukladali sve save pozice trochu jinak nez normalne, nevim jestli tu slo o rychost zapisu nebo co, ale tohle melo dost markantni vliv 1) i u dobre vypalenych her na skubani videa pokud bezelo pri sejvovani - viz burnout treba zrovna, a za 2) jestli se ulozi na jinou karticku nez sony. ja osobne jsem pouzival jeden cas 64MB neorigo kartu a mohu s klidnym svedomim rict ze to bylo na prd i když při prodeji všude hlásali ze s novejsima modelama ps2 je 100% kompatibilní, vratil jsem se ke klasicke 8MB sony.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ještě mě napadá, jestli to není všechno způsobeno typem médií. Já třeba používám verbatim dvd+r, tak zda nebude pro některé hry lepší třeba dvd-r a třeba od sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 PS2 je dost vybirava co se medii tyce . Mel sem slim a ten mi nechtel brat treba imation , ted mam fata a ten zas nebere TDK media . Nej jsou verbatim a sony co mam zkusenost a spise + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraTuckova Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Se Sony jsem také spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.