Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zrovna jsem zkoušel hrát Burnouty a ani jeden mi nenalezne paměťovou kartu, takže nemůžu vůbec ukládat. Takedown je PAL verze a Revenge NTSC, používám SwapMagic a zatím jsem neměl s žádnou jinou hrou problém. Nevím jestli to je těma hrama nebo paměťovkou, protože používám neoriginální 8MB, zakoupenou na dealextreme.

Odesláno

Nechci kvůli tomu zakládat nový téma, ale nemáte někdo zkušenosti s hraním Baldurs Gate? Vždycky, když prohodím médium, tak mi ps2 najede do "browse" kde je vidět paměťová karta, pak mi to píše "reading disc" a na závěr tam naskočí, že vložený disk není ve formátu pro ps2 nebo ps1. Je to dost divné, stalo se mi to prakticky skoro u všech dílů (BG 1, BG 2 i Champions Return to Arms)...

Odesláno

jeste k tomu Burnoutu PS2, tjo nektery hry proste ukladali sve save pozice trochu jinak nez normalne, nevim jestli tu slo o rychost zapisu nebo co, ale tohle melo dost markantni vliv 1) i u dobre vypalenych her na skubani videa pokud bezelo pri sejvovani - viz burnout treba zrovna, a za 2) jestli se ulozi na jinou karticku nez sony. ja osobne jsem pouzival jeden cas 64MB neorigo kartu a mohu s klidnym svedomim rict ze to bylo na prd i když při prodeji všude hlásali ze s novejsima modelama ps2 je 100% kompatibilní, vratil jsem se ke klasicke 8MB sony.)

• 4 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu