Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psx hry na psp 3004 cfw 3.60

Vlastik

Otázka

Dobrý den,

jelikož jsem nenalezl jednoznačně řešení obracím se s dotazem.

Vlastním psp 3004, mám tam chickhen i gen-a, vše jede jak má jen většina psx her ne. Mám popsloader, který mi při držení R nabízí pluginy 3.00-4.01, jiné ne. Když jsem se díval na compatibility list tak třeba Tomb Raider jede pod 5.00, jenže nevím jak tam ten plugin dát když pops mi nabízí jen max 4.01. Zkusil sem i volbu použít originál z flash, mám fw 5.03, ale hra vypnula psp.

Dále jsem zkusil i vzít ty 2 pluginy z 5.00 a dát je do složky pluginů cfw 3.60 enableru, ale stále nic. Max hra udělá černou obrazovku, případně vypne psp. Nejedná se o jednu hru, je jich více, některé jedou normálně, třeba silent hill 1, díky tomu že vyhovuje popsloader plugin 3.71 apod., nicméně nevím jak na hry co jedou pod vyšším který popsloader nenabízí jak jsem zde již uvedl.

Jakoukoli praktickou radu uvítám a předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak jsem nalezl jen toto řešení:

try flashing pops modules of ofw 5.00, using the option in CFW Enabler..

-Download ofw 5.00 - http://www.psp-hacks.com/file/1568

-download psrdumner - http://www.psp-hacks.com/file/1569

-We copy the PsarDumper to our memory stick.

-copy the firmware to the root of the PSP under the name "EBOOT.PBP"

-Start PsarDumper.

-click on "X" and wait

-When finished, enter usb from pc and have a root folder called F0.

-look for the files pops.prx and popsman.prx in the folder kd (in F0)

-Then we Copy Those files to the Folder Pops within CFWEnabler [ X : PSP/GAME/CFWEnabler/Pops ]

-Run the CFWEnabler.

-Click on the option "Flash Modules Pops."

-Follow the instructions.

-Done, and then you can delete the files from the Memory Stick, both the EBOOT.PBP and the F0 folder as the files in the folder within CFWEnabler Pops.

this should fix any pops related problems in flash0.

after ur done disable popsloader and try starting the game...

Zkusím to tedy znovu, nicméně poprvé mi to nešlo, hra se sekla po bootu PSX biosu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jasně, hodil sem ty pluginy z 5.00 do složky kde je CFWenabler a aktivoval je, ale nic, prostě to nejde, nevím zda mi to nějak nekazí Gen-A co mám, je mi divné že to jede souběžně s CFW360, nicméně pokud Gen-A nějak vadí tak nevím jak ho vypnout, jelikož jak dám Chickhen a pak CFW360 tak naběhne Gen-A, tak či tak mi hry z PSX jedou jen některé (ty co jim stačí popsy do 4.01) ale ty co chtějí popsy vyšší jak 4.01 nejedou. Ani když Popsloader vypnu a zkusím postup s cfw. :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
Jasně, hodil sem ty pluginy z 5.00 do složky kde je CFWenabler a aktivoval je, ale nic, prostě to nejde, nevím zda mi to nějak nekazí Gen-A co mám, je mi divné že to jede souběžně s CFW360, nicméně pokud Gen-A nějak vadí tak nevím jak ho vypnout, jelikož jak dám Chickhen a pak CFW360 tak naběhne Gen-A, tak či tak mi hry z PSX jedou jen některé (ty co jim stačí popsy do 4.01) ale ty co chtějí popsy vyšší jak 4.01 nejedou. Ani když Popsloader vypnu a zkusím postup s cfw. :roll:

Ahoj.Mal som tento isty problem...Takze dufam ze ti neporadim nejaku kravinu.Nabehni do zlozky GAME a pust si cfw enabler 3.60 a maj cely cas stlacene tlacitko R.Nabehne ti menu v ktorom mas moznost uninstal.Tak to daj a to ti odinstaluje cfw.Potom normalne cez ChickHEN pust znova 3.60 a mas ho tam namiesto toho gen-a.A dalej postupuj podla navodu tu na foru(myslim instalaciu tych pluginov).Drzim palce snad som pomohol

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem zkusil:

( návod na spuštění PSX her vyžadujících části FW vyššího než 4.01 na PSP 3004 s FW 5.03 a chickhen + Gen-A )

1. vypnout zcela PSP

2. zapnout PSP a spustit Chickhen R2

3. spustit CFW enabler 3.60 s držením "R"

4. dal jsem volbu Uninstall

5. dal jsem Exit

6. spustil jsem znovu CFW enabler 3.60

7. dal jsem volbu Flash & Start

8. PSP jede v režimu FW 5.03 MHU (pluginy jsem do složky CFW dal z 5.00)

9. start CFW 3.60 enableru

10. Settings > Plugins > Popsloader OFF

11. Exit

12. Start PSX hry - funguje

Tímto děkuji za nápady a řešení, snad bude ku pomoci i ostatním. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu